dannyel92 Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 citez:"mai bine decat sa mancati toate e-urile de la magazin mai bine con cu lapte!"ce prosti pot sa fie uni profesori....ei ink nu au citi un ambalaj sa vada cati e-uri are lapte ala si cu conul ala de 2 bani..... Quote
-VIP-SoftKill Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 citez:"mai bine decat sa mancati toate e-urile de la magazin mai bine con cu lapte!"ce prosti pot sa fie uni profesori....ei ink nu au citi un ambalaj sa vada cati e-uri are lapte ala si cu conul ala de 2 bani.....Stai cata ca tu aici iti dai cu stangu'n dreptu'.Pai prima oara ne zici sa nu mancam de la magazin(probabil pt ca au multe e-uri produsele.) si sa mancam cornuri si lapte....iar apoi zici ca nu e bun cornu' si laptele pt. ca are e-uri :D ...din ce stiu io laptele nu are e-uri :@:@:@ :shock: Quote
ÐÒ& Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 urasc acest thread. Quote
dannyel92 Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 @[VIP]SoftKilllaptele nu are e-uri dar ei baga eu asa am citit Quote
OrIaX Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 EMO KIDS si tot ce tzine de acest "trend" FARTE PUNK-eri sunt o "specie" aparte voi nu avetzi ce cauta acolo...va imibracatzi ca ei da ascultatzi Tokyo Hotel dai si minnimale prin cluburiPARAFdeci intr-un cuvant OAMENII FARA PERSONALITATE (Emo au cazut la mijloc ca sunt momentan la moda ) Quote
sysAdmin Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 FARTE PUNK-eri sunt o "specie" aparte voi nu avetzi ce cauta acolo...daca te aude mozi iti mananc ficatii Quote
OrIaX Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 FARTE PUNK-eri sunt o "specie" aparte voi nu avetzi ce cauta acolo...daca te aude mozi iti mananc ficatiide ce .. cu punkeri nu am nimik asa sunt si au fost din totdeauna e modul lor de a se exprima eu am ce am cu EMO-kids si persoanele care nu sunt originale dpdv al personalitatzii...@off-topic Cate o data merge niste Sex-Pistols si Ramones ....depinde de stare Quote
TyrNjord Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 SoftKill]citez:"mai bine decat sa mancati toate e-urile de la magazin mai bine con cu lapte!"ce prosti pot sa fie uni profesori....ei ink nu au citi un ambalaj sa vada cati e-uri are lapte ala si cu conul ala de 2 bani.....Stai cata ca tu aici iti dai cu stangu'n dreptu'.Pai prima oara ne zici sa nu mancam de la magazin(probabil pt ca au multe e-uri produsele.) si sa mancam cornuri si lapte....iar apoi zici ca nu e bun cornu' si laptele pt. ca are e-uri :D ...din ce stiu io laptele nu are e-uri :@:@:@ :shock:din cate am inteles eu, dannyel cita un profesor... Quote
dannyel92 Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 ai inteles bine....un prof cam dus.... Quote
nullbyte Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 urasc:1. cocalarii2. mancarea de post3. hellsoft4. pe mine insumi5. pe toti cei care imi sunt impotriva.. Quote