andrewboy Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ce compilator folosesti?deci daca ai face cum ti`am zis eu,ar trebui sa mearga + check pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 problema rezolvata ms andrewboy 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiumdk Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 se poate gasi undeva progr direct de downloadat;) ca dak e il cumpar ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGro Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 M-am jucat si eu acum 1 luna, programul merge la fel de bine fara sa am nevoie de nici un secretKEY .Aici este o baza de date cu 20 mii de intrebari capturate:kingro.php0h.com/list.php?show=da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunt Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Uau. Thanks for sharing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neapuiu Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 kingro plzz verifica cutia cu mesaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGro Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 In zilele ce urmeaza o sa va dau cateva indicii, este mai simplu decat pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo2008 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 astept indicii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawyer Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 si eu astept astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGro Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 NIMIC [ mai trebuie un post, pentru a posta link-uri ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGro Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Priviti imaginea :shock: Ce parere aveti? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 bravo .. intrebarea puteai s-o citesti si de pe site. Ce-ai rezolvat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neapuiu Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 bravo,dar intrebarea o citeai oricum de pe site pana la urma ce-ai facut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGro Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Astept sa isi dea cu parerea cei cu experienta.La fel se pot extrage si raspunsurile, fara sa fie nevoie de SecretKEY pentru decodarea lor.Pentru cei care vor programul gata facut... n-au decat sa astepte mult si bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enz0 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Bravo ! Frumos Post ...10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
neapuiu Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 nu vreau gata facut as vrea si eu sa invat cum se face dar sincer eu nu ma pricep am incercat dar nu am reusit daca ma poti ajuta pe mess id-ul meu este alex_2007_alehandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deta Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Evident ca nu trebuie sa le dai mura in gura dar un tutorial din cap in coada pentru cei care stiu programare la nivel de incepator ar fi o idee buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGro Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Da, este o idee buna, dar deocamdata nu am timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 din cate am citit eu de pe aici raspunsul vine dupa cronometru , cum iei tu raspunsul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei221 Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 +1 pentru postul lui deta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deta Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Mai bine asteptati tutorialul lui king ca asa fiecare are multe nelamuriri si cu jumatati nu faceti nimic si nu se mai termina niciodata topicul.King imi poti lasa un pm cu id?Ms anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGro Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 din cate am citit eu de pe aici raspunsul vine dupa cronometru , cum iei tu raspunsul?S-a mai zis. Da, raspunsurile apar dupa ce toti jucatorii au raspuns la intrebare.Raspusurile se captureaza intr-o baza de date, am zis: pentru metoda care o folosesc eu nu imi trebuie secretKEY pentru decodarea intrebarilor si raspunsurilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neapuiu Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 kingro stiu ca poate iti cer prea mult dar poti sa ma ajuti si pe mine sa fac programul te rog raman datorid:alex_2007_alehandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGro Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Am zis mai devreme, zilele astea nu am asa mult timp.Dupa ce termin ce am de facut, o sa-mi fac timp pentru a scrie un tutorial. 1. Cum se captureaza raspunsul corect.2. Cum trimitem datele intr-o baza de date.3. Interogarea raspunsurilor din baza de date.4. Afisarea raspunsului corect, chiar daca intrebarea are mai multe variante de raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoRTeX Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Ei bine nu stiu eu prea multa programare, dar vin cu o idee nu prea buna cred. Daca s-ar face un program in C++ in care sa folosim intrebarile si raspunsurile din acel link unde erau 20000 si nush cate intrebari si punem ceva de genul: pui intrebarea , si cand omul tasteaza un cuvant sau doua cheie sa afiseze raspunsul pus ceva de genulif(intrebarea aici - cout<<"Rapunsul este : raspuns";Ma rog, v-am zis ca nu stiu programare prea multa. Link to comment Share on other sites More sharing options...