bubu2005 Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Autorit??ile americane promit o recompens? de 1 milion de euro pentru cel care îl prind sau dau informa?ii despre locul în care se afl? un ?epar pe net din România. Nicolae Popescu, în vârst? de 34 de ani, din Alexandria, jude?ul Teleorman, a reu?it s? dea „?epe” pe internet de milioane de dolari, potrivit jurnali?tilor de la Evenimentul Zilei.Acesta este c?utat de FBI înc? din 2010. Atunci a reu?it s? fug? chiar de la Tribunalul Vâlcea, profitând de faptul c? i-a respirat mandatul de re?inere ?i nu este supravegheat.Pe numele s?u a fost emis un mandat de arestare interna?ional? ?i a fost dat în urm?rire general?. Considerat un „geniu” al ?epelor pe net, cei care l-au cunoscut au r?mas destul de uimi?i de „performan?ele” sale.Colegii de liceu spun despre el c? era un elev mediocru cu majoritatea mediilor de 5 ?i de 6. A absolvit totu?i un liceu cu profil matematic?-informatic?.FBI spune c? Nicolae Popescu mai era cunoscut ?i ca Nicolae Petrache, Nae Popescu, Nae sau Stoichi?oiu.Sursá: 1 milion de euro pe capul lui Nae: ?epar pe net, elev de 5 ?i chiulangiu - Great News Quote
daatdraqq Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 https://rstforums.com/forum/92202-us-offers-rewards-romanian-pair-online-scam.rst Quote
quadxenon Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Acesta este c?utat de FBI înc? din 2010. Atunci a reu?it s? fug? chiar de la Tribunalul Vâlcea, profitând de faptul c? i-a respirat mandatul de re?inere ?i nu este supravegheat.I-a respirat mandat. Quote
Che Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 (edited) @quadxenonRespirat, adica i-a si expirat dar i-a si inspirat. Sunt doua actiuni. LE: Si pe situl ala de cacat tot respirat scrie. Acum stim a cui e situl. Edited November 22, 2014 by Che Quote
QUADMACHINE Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Care il cunoaste pe Nae ca vreau sa ii inmanez o scrisoare de la mama lui, probabil o sa aduc si cativa `prieteni` straini. Quote
Aerosol Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Considerat un „geniu” al ?epelor pe netDaca a reusit sa-i pacaleasca atata timp pe cei de la FBI (din 2010) nu inseamna ca e un geniu inseamna ca are noroc.Oricum va sfarsi intr-o celula cu 2,3 negrotei ce-i vor sopti la ureche gingas: "Ridica sapunul sau ti-o iei" ) Quote
siur Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Nu am nici o idee despre ce ?i cum a f?cut tipul asta, dar nu cred ca a reu?it timp de 5 ani sa se ascund? doar fiind norocos. Opinia mea. Quote
Active Members SynTAX Posted November 22, 2014 Active Members Report Posted November 22, 2014 Daca a reusit sa-i pacaleasca atata timp pe cei de la FBI (din 2010) nu inseamna ca e un geniu inseamna ca are noroc.Oricum va sfarsi intr-o celula cu 2,3 negrotei ce-i vor sopti la ureche gingas: "Ridica sapunul sau ti-o iei" )La voi toti au noroc, numai voi cand vreti sa dati tepe pe olx va prind din prima toti satenii din sate uitate de lume(nu e atac la persoana. Anumite cazuri).ON: Baiatul e smecher, daca era un fraier care posta selfie-uri pe facebook de la pacanele nu se punea 1 milion de euro pe el. Quote
Aerosol Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 La voi toti au noroc, numai voi cand vreti sa dati tepe pe olx va prind din prima toti satenii din sate uitate de lume(nu e atac la persoana. Anumite cazuri).ON: Baiatul e smecher, daca era un fraier care posta selfie-uri pe facebook de la pacanele nu se punea 1 milion de euro pe el.Coaie nu a zis nimeni ca e prost (faza cu selfie-urile pe facebook nu avem de unde sa stim )dar totusi sa fugi aproape 5 ani de FBI ori esti incredibil de norocos ori esti destept (dar totusi daca era destept nu-l depistau si nu facea asemenea rahaturi)La faza cu (nu e atac la persoana) am inteles ce vroiai sa zici. Quote
Aerosol Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 @indianul eu cred ca daca a reusit sa se ascunda 5 ani va mai reusi sa se ascunda inca 10 si asa se va pierde interesul...Cat despre partea cu prietenul chiar ai avea incredere in cineva ca iti va returna acei banii? ) Quote
LLegoLLaS Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 E baiat bun Nae.munceste ieftin Quote
behave Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 interesul nu se pierde niciodata pentru ca ar da speranta infractorilor.Si pe masura ce trece timpul ii va fi mai greu sa se ascunda din urmatoarele motive:1. i se termina rezervele de bani2. odata cu avansul tehnologiei peste tot va fi impanzit de camere cu recunoastere faciala3. chiar daca circula sub o identitate falsa acum (mai mult ca sigur) ii va fi foarte greu sa o foloseasca in viitor, datorita centralizarii bazelor de date4. cand esti pe fuga, esti predispus la greseli si de asemenea odata cu trecerea timpului iti mai lasi garda jos*E o chestiune de timp pana cand va fi prins asta in cazul in care nu ajunge in tari ca brazilia si face cate un copil odata la 5 (nu mai stiu exact) ani Quote
M4T3! Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 interesul nu se pierde niciodata pentru ca ar da speranta infractorilor.Si pe masura ce trece timpul ii va fi mai greu sa se ascunda din urmatoarele motive:1. i se termina rezervele de bani2. odata cu avansul tehnologiei peste tot va fi impanzit de camere cu recunoastere faciala3. chiar daca circula sub o identitate falsa acum (mai mult ca sigur) ii va fi foarte greu sa o foloseasca in viitor, datorita centralizarii bazelor de date4. cand esti pe fuga, esti predispus la greseli si de asemenea odata cu trecerea timpului iti mai lasi garda jos*E o chestiune de timp pana cand va fi prins asta in cazul in care nu ajunge in tari ca brazilia si face cate un copil odata la 5 (nu mai stiu exact) aniN am inteles faza cu copilul in brazilia... Quote
io.kent Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 In 2007 pe mess, am vorbit cu acest individ, mia propus si mie cateva chestii,dar am renuntat din cauza fraudei, cred ca mai este activ pe forulul root.in Nu mai retin bine are pseudonimul supremus daca nu ma insel Quote
behave Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 N am inteles faza cu copilul in brazilia...Cam peste tot in lume copii primesc in mod automat cetatenia statului unde apar pe lume.In Brazilia (si cred ca mai sunt cateva tari) daca ai un copil minor statul nu te extradeaza si cam intr-un an iti da si cetatenie, iar Brazilia nu-si extradeaza cetatenii.Am cautat si un articol, nu e chiar cel mai bun ca e cam subiectiv dar le va oferi speranta unora:One of the best gifts you can give to your childrenCu toate acestea, atentie:Daca o "grupare" rapeste un cetatean brazilian din Brazilia si il duce pe teritoriul altei tari care are tratat de extradare cu tare in care esti cautat atunci Brazilia nu te mai poate ajuta. In concluzie depinde cat de tare ii superi. -> Asa s-a intamplat cu un spargator de banci (Biggs [nu stiu cum]) din UK - el a avut foooarte mare noroc Quote
Kalashnikov. Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Sunt de parere ca vor sa il foloseasca la ceva, nu ar fi dat recompensa de 1 milion de euro pentru un om care cu siguranta nu poate plati 1 milion de euro. Quote
Ty4r3l Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Eu zic ca e exagerat "pretul" dar cu un motiv... acum chiar ca nu mai poate sa aiba incredere nici in ma-sa... asa trebe sa se descurce singur. Quote