bubbles Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Din ce in ce mai multi cauta sa cumpere conturi romanesti de bet365.Stie cineva de ce ?Stiu faptul ca nu se mai pot face pe Romania, insa nu inteleg de ce ar plati cineva pe un cont 200-300 ron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted November 27, 2014 Active Members Report Share Posted November 27, 2014 Intrebarea care este? De ce cumpara ei cu 300 de lei contul? Pai intreaba-i pe ei, nu pe noi. Nu se mai pot face conturi pe bet365 de mult timp, nu este chiar o noutate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted November 27, 2014 Author Report Share Posted November 27, 2014 @SynTAX ai fost de mare ajutor, multumesc mult de tot.Am zis eu cumva ca asta este o noutate ?E atat de greu incat sa deduci intrebarea mea relativ simpla ?"De ce ar plati cineva 200-300 ron pe un cont de bet365.ro ?"Sa ii intreb pe ei ? Serios ? Chiar crezi ca nu i-am intrebat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Eu pot face cont-uri de bet365, logic ca nu pe romania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted November 27, 2014 Active Members Report Share Posted November 27, 2014 Pai frate acum sincer ce intrebare este asta? De ce platesc 300 de lei pentru cont? Pentru ca nu isi mai pot face cont, nu este logic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss615 Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Am eu un cont de bet365 si cu ceva activitate pe el. Il vand, cine este interesat PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D--ABLO Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Intrebarea lui a fost pentru a afla de ce dau altii 300 de lei pentru un cont cand isi pot face foarte simplu conturi pe orice alta tara si au acces la aceleasi pariuri, inclusiv din Romania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted November 27, 2014 Active Members Report Share Posted November 27, 2014 [ABLO;588985']Intrebarea lui a fost pentru a afla de ce dau altii 300 de lei pentru un cont cand isi pot face foarte simplu conturi pe orice alta tara si au acces la aceleasi pariuri' date=' inclusiv din Romania.[/quote']Ce destept esti tu si prosti aia la de la bet365. Prietene, verificarea se face prin posta. Cum pui tu alta tara si-ti vine in Romania? Ascult.Tu chiar crezi ca un bet365 angajeaza toti paputoii care sunt fraieriti de diablo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted November 27, 2014 Author Report Share Posted November 27, 2014 @SynTAX - verificarea se poate face si cu copie buletin + telefonic, deci nu este necesara verificarea prin posta.Ideea este ca cei care cumpara, nu cumpara doar 1-2 ci in cantitati mult mai mari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 @SynTAX - verificarea se poate face si cu copie buletin + telefonic, deci nu este necesara verificarea prin posta.Ideea este ca cei care cumpara, nu cumpara doar 1-2 ci in cantitati mult mai mari.Verificarea e necesara si prin telefon, si prin posta, si cere si copie de buletin. Am cont si eu si tata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4rkm4nx Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 scz pt off topic, ma bag si eu ca munsca-n lapte @SticKyWoX Sa intelegem ca si tu si tatal tau sunteti 2 barbugii ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 @bubbles - Pentru pariuri sigure,limiteaza pariurile la sume mici, dupa un anumit numar.Stiu si eu pe cineva care ofera 70 de euro pe fiecare cont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 scz pt off topic, ma bag si eu ca munsca-n lapte @SticKyWoX Sa intelegem ca si tu si tatal tau sunteti 2 barbugii ? Nu, ambele conturi erau ale mele dar pe 2 identitati diferite. Spun "erau" fiindca nu le mai folosesc, le-am folosit pentru ca planuiam un proiect in domeniul pariurilor si trebuia sa invat mai multe despre pariuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipsy Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Ba baieti, de cand nu ai voie sa te inregistrezi pe Romania? Mi-am facut cont in Octombrie anul asta si am primit plicul de verificare in posta in 5 zile.PS: Si cine are detalii despre schema asta cu pariuri sigure? @Eddie91 poti detalia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Eu am uitat sa specific,conturile de Bwin le cumpara respectivul. @gipsy - Sports Arbitrage Betting ~ Surebets ~ Free Arbs ~ Arb CalculatorNu te chinui sa incerci,pierzi timp si bani. Old shit,old times. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjt Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Respectivii doresc sa le cumpere pentru ca ei au conturile limitate. La bet365 cand incepi sa faci profit imediat incep sa te puna pe lista neagra.Bet365 s-au ars acum cativa ani cu pariurile financiare si de atunci cum vede pe cineva care joaca sume mari si castiga constant incep sa il limiteze sau ii baga tot felul de piedici : mareste timpul de preluare a pariului live, rezultatele anumitor evenimente le actualizeaza dupa 2-3 ore de la terminarea lui si tot asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pito Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Eu am auzit ceva despre unul care intercepteaza transmisiunile inalintea lor bet365 si are timp exact cateva secunde inainte de o faza sa faca anumite pariuri la anumite meciuri cica bet365 reda meciul cu o intarziere de cateva secunde si cam acolo cica se produc magarile , ei nu mai isi pot folosi conturile din cauza restrictiilor si le comvine sa iti deie tie cativa lei pe un cont real sa isi continue magarile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted December 15, 2014 Author Report Share Posted December 15, 2014 Plm nu prea cred. Asa ar fi mers toti la meciuri cu telefoanele in mana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
State Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Am si eu un cont de bet365 daca doreste cineva... pm me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Plm nu prea cred. Asa ar fi mers toti la meciuri cu telefoanele in mana Care toti sa mearga, daca nu stie mai nimeni faza asta?!....e logic. Si eu stiu scheme pe internet de bani si prostii, da nu zic la oameni, ca sa faca toti, si dupaia eu cand sa mai vreau sa fac lucrul cutare, sa nu mai mearga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_love Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 PS: Si cine are detalii despre schema asta cu pariuri sigure? poti detalia?Salut.Nu exista pariuri sigure.Exista doar strategii foarte bune de pariere si un autocontrol bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_love Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Din ce in ce mai multi cauta sa cumpere conturi romanesti de bet365.Stie cineva de ce ?Stiu faptul ca nu se mai pot face pe Romania, insa nu inteleg de ce ar plati cineva pe un cont 200-300 ron.Este foarte ieftin 300 de ron.Se plateste si 1000 de ron pentru un cont verificat si cat de cat cu vechime.Motivele din pacate nu prea pot fi discutate pe acest forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinadrian Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Se pot face conturi la bet365 am incercat eu acum. Nu se pot face la Bwin de vreun an si acelea se cumpara cu 100, 200, 300, 10000 de euro. Daca vreti sa stiti motivul dati-mi pm si va zic:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Salut.Nu exista pariuri sigure.Exista doar strategii foarte bune de pariere si un autocontrol bun.Exista si vor exista pariuri sigure in mod 2-3 way pariind pe case diferite in mod instant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_love Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Exista si vor exista pariuri sigure in mod 2-3 way pariind pe case diferite in mod instant.Din acest motiv esti tu miliardar ca exista pariuri sigure.Eu sunt de 15 ani in lumea pariurilor si meciul sigur este ala la care tu nu o sa ai acces niciodata,si anume BLATUL.Cotele la casele de pariuri difera.Mai demult o varianta sigura de castig era sa pariezi sume de bani pe toate variantele posibile. 1 winx egal 2 winSuma castigata era modica pentru ca nu ai cum sa bagi 30 de milioane pe bilet.Dezavantaj era ca aveai soldul impartit pe la 20 de agentii online ,exista comision de extragere a banilor si etc.In final..nu ramaneai cu mare lucru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...