eusimplu Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Sa traiasca Aerosol,Sa isi rupa un picior,Gecko sa cada in capAsk sa fie tare-n hack!Tex este doar cu shemaleShaggi el banii nu-i areBotcoi este bulangiuGio este scanagiuNytro e cu beuturaTu ramai cu uitaturaWtf ma kickuiesteSleed cu linux se prostesteCemede e cu furatuEm este doar cu banatuMaximus ne povesteteSTiL la tel el se prostesteTwiff sa guste iar soriciuSanda este in ospiciuElohim este cu banulSi noi ne vedem la anul!La anu si marcati banu! 3 Quote
Twiff Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 An nou fericit bajetiiii !!!! Sa ardeti cat mai multe "pocnitoare" Quote
Che Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 La multi ani !Un An Nou Fericit !Sarbatori Fericite ! Quote
Maximus Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 La multi ani ! Un an nou fericit ! Quote
Guest Kronzy Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 La multi ani! Sarbatori Fericite ! Quote
wildchild Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Tu ne faci versurile pentru noua pies? rap, RST! Quote
Htich Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 La Multi Ani Romane , La Multi Ani RsT pPle ! Un an Nou cat mai bun ! Quote
Aerosol Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Sa traiasca si eusimplu,Ca-i mai negru decat chibritu.La multi ani RST! Quote
wtf Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 La multi ani si sa castig la loto ! Quote
Guest CM3D Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 An nou fericit si tie <3 Pwp <3 Quote
wHoIS Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Pe wHoIS tu l-ai ratat,Acum el e suparat.Pe chat el cand apareCu dedicatia lui va da valoare.Si pe anul nou sa jtieSa aveti noroc in prostie,Si sa adunati o baza mareNumai cu carti rare!La multi ani si s-a primit juma' de milion!! Quote
eusimplu Posted December 31, 2014 Author Report Posted December 31, 2014 wHoIS frate-mi cer iertareN-am loc pentru fiecareLa anu primu te punCa sa fii mare jupanPe toti nu v-am retinutC-am baut din absolutPentru cei nementionatiBanii ati uitat sa-i dati 1 Quote
BogdanWDK Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 (edited) De mine nu mai cantatiDoar cacat voi aberatiAm intrat in anu nouPe gecko la tigani l-am facut cadouO sa le faca template-uriSa dea tiganii cu carduriSa fure la microscopConturi fresh doar cu norocEusimplu-i suparatCa la ProTV l-au datArestat de DIICOTFace 3 ani pentru chatbotAnu nou a fost mistoNe-am distrat in studioAskwrite plangea pe-afaraFara bani nici de-o tigaraTot alcoolu s-a bautPe Gecko noi l-am batutLa magazin n-a vrut sa se ducaCa vezi doamne "Am pula mica".L-am iertat si iar si iarC-avea bani in buzunarL-am mai sagetat odataSa aduca de-o petarda.Elohim plangea in casaC-a plecat a lui nevastaCu unu din cei din coltDar i-a dat rapid DDoS.Sa-i sara banda de netDirect dinspre undernet. Edited January 1, 2015 by STiL Quote
io.kent Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 (edited) Am pierdut momentul La multi ani!Cadou )Tiny4K+Casting Couch X+Fantasy HD+Passion HD+POVD+Pure Mature"]Tiny4K+Casting Couch X+Fantasy HD+Passion HD+POVD+Pure Maturehttp://tiny4k.com/logingrumpync:olderguypentru ca meritati, si la anu sa colindati.. Edited January 1, 2015 by io.kent Quote