cristodulo Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Puteti sa imi lasati cateva ponturi.Multumesc anticipat. Quote
D3mEnT Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 Site curat + content de calitate + long tail keywords + (optiunal ssl) + backlinkuri de la site-uri cu o autoritate mai mare decat a ta (dar nu cu tonele). Quote
JhonDoe Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 s-a revenit la seo din `94 ca cik pinguinu` de la google a murit - recomand pagini html facute in word - garantat prima pozitie pe google Quote
cristodulo Posted February 18, 2015 Author Report Posted February 18, 2015 Eu din distractie mai sparg si site-uri wordpress care au diferite page rank si trafic divers pe nise diverse.Sau crezi ca ar trebui sa o iau pe o nisa speciala.Am gasit o nisa cu 1050k de pagini indexate pe o nisa si 1600 de cautare(astea se impart la 30 de zile?)Ar trebui sa fac mai multe bloguri pe wp si bloger cu link spre articolul pe care vreau sa il urc.Am adsense pe un blog personal. Quote
cristodulo Posted February 18, 2015 Author Report Posted February 18, 2015 Daca fac si cateva videoclipuri care sa le urc in google Quote
racoose Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Optimizare viteza site in primul rand! Cu un cont de Google te folosesti de webmaster tools ca sa vezi ce recomandari iti face. Continut pe cat se poate unic, adica sa nu ai toate postarile copy-paste. SAPE links. PBN Quote
Googutul Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 @cristodulo: PBN = Private Blog Networks Quote
dony94 Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Con?inut unic în totalitate scris cu diacritice.Articolele s? con?in? minim: 970 de cuvinteMinim un articol postat pe ziPrezen?? social media: facebook/google+/twitter/pinterest/linkedinArticole relevante pentru vizitator.Folosirea mai multor poze în articol denumite corespunz?tor (ex. site.ro/nume-poza)Conteaz? foarte mult pentru pozi?ionarea în motoarele de c?utare perioada pe care o petrece utilizatorul pe site-ul tau.Pentru mai multe detalii contacteaz?-m? în privat! Quote
xTwIsTx Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 SAPE links sunt moarte dupa parerea mea... Quote
wofmrl Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Si ce mai vrei sa-ti facem noi siteul? Quote
Vlachs Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Con?inut unic în totalitate scris cu diacritice.Articolele s? con?in? minim: 970 de cuvinteMinim un articol postat pe ziPrezen?? social media: facebook/google+/twitter/pinterest/linkedinArticole relevante pentru vizitator.Folosirea mai multor poze în articol denumite corespunz?tor (ex. site.ro/nume-poza)Conteaz? foarte mult pentru pozi?ionarea în motoarele de c?utare perioada pe care o petrece utilizatorul pe site-ul tau.Pentru mai multe detalii contacteaz?-m? în privat!Sunt curios ce site-uri ai rankat pana acum si in ce nise, e usor de dat din gura dar e mai greu cu practica. @xTwIsTx Vorbesti prostii. Quote
cristodulo Posted March 22, 2015 Author Report Posted March 22, 2015 Sunt curios ce site-uri ai rankat pana acum si in ce nise, e usor de dat din gura dar e mai greu cu practica. @xTwIsTx Vorbesti prostii.Si poti sa zici cum faci tu? Quote
dony94 Posted March 23, 2015 Report Posted March 23, 2015 Sunt curios ce site-uri ai rankat pana acum si in ce nise, e usor de dat din gura dar e mai greu cu practica. @xTwIsTx Vorbesti prostii.Nu în?eleg de ce te agi?i? Eu i-am dat câteva sfaturi. Daca ai contra argumente la ce am zis te rog s? le expui. Quote
hades Posted March 23, 2015 Report Posted March 23, 2015 Ai dreptate dony. Vlachs se baga si el in seama pe subiectul SEO.Apropo, imi place duma cu minim 970 cuvinte. Poi ce plm-ul de 2 metri fac daca am un squeeze page ce vreau sa-l rankez? Quote
sleed Posted March 23, 2015 Report Posted March 23, 2015 html,css,js,php curat - grija cu back link urile, sa fie pe pr uri peste 4, grija cu inbound links, grija cum faceti onpage seo, url canonicalization, rewrite, analiza pe keyword uri active, sa ai 3 tier uri de keyword uri, sa le faci boost la fiecare, sa ai grija sa ai pr activ pe toate paginile, sa nu ai content duplicat foarte mult, sa folosesti subdomenii cu alte pointari catre tine.. ce ti am spus aici e cam 10% poate nici atat. SI MUIE PPC, cum nu mai bagi bani cum pici, ma intelegi, muie adword. MULTA MUIEEEEE. a si inca ceva, lasati bre cacaturile alea de site uri gen : addmefast. Traficul ala se imparte si e foarte posibil sa iti iei mumu, sa nu ai sanse sa te ridici.. etc.. etc.. Quote
Vlachs Posted March 23, 2015 Report Posted March 23, 2015 Nu în?eleg de ce te agi?i? Eu i-am dat câteva sfaturi. Daca ai contra argumente la ce am zis te rog s? le expui.Nu ma agit doar ca fazele astea sunt bs @cristodulo nu o sa spun cum fac, am ajuns sa stiu cum se face prin teste(lots of money cheltuiti), vrei sa stii cum se face, cheltuie bani pe domenii, link-uri, etc si dupa ai sa stii si tu cum se face.Exemplu, nisa cu 6k+ volum per keyword(cel mai mic keyword are 6k si ceva si cel mai mare 80k si ceva): Quote
dony94 Posted March 23, 2015 Report Posted March 23, 2015 Înc? câteva sfaturi:- existen?a multor categorii ?i subcategorii- crearea unei pagini 404 bine realizate- titlurile articole s? fie unice ( keywordurile pe care te axezi s? se situeze la începutul titlului )- imaginile s? fie unice ( verific?-le înainte s? le urci pe site [ Imagini Google ] )- url-urile articolelor s? fie scurte, prietenoase ?i s? con?in? cuvinte cheie ( site/categorie/nume-articol )- s? nu se repete cuvintele cheie- link-urile externe / interne s? aib? text ancor? ( s? nu fie gen: click aici ) Quote
nSnoopy Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 @dony94 970 de cuvinte, serios? Unde scrie asta, din cate stiu eu e recomandat minim 500 de cuvinte. Quote
luca123 Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Eu unul reusesc sa urc pana in pagina a 3-a maxim a doua mai mult nu reusesc Quote