Jump to content
Guest Kovalski

Play IT - Radio-ul IT-stilor din Romania.

Recommended Posts

Posted

Mie imi place ideea, nu am timp de descarcat muzica, nu ma uit la televizor, habar nu am cum se numesc 99% din melodiile care imi plac. Doar la munca ascult muzica, si acolo pun radio tot timpul, si sincer m-am saturat de toate radio-urile comerciale. Good Job, sunt client fidel decand a aparut :)

Posted

Mey axl ti-ai gresit nisa de profit pe anul 2015. Eu zic sa renunti la ideea de upload deoarece orice but poa' sa dea rename la o melodie si sa-ti umple ftp-ul cu futai.

Guest Kovalski
Posted

Nici nu ma asteptam sa fie toata multumita, nu m-am gandit sa monetizez proiectul, ci pur si simplu fac ce vreau cand vreau, daca asa ma taie capul, si la momentul respectiv parea o idee buna.

Posted

Este o idee buna, dar ca sa si devina ceva bun trebuie sa te diferentiezi de celelalte radio-uri, si asta ai putea-o face prin stiri din IT, anumite tips&tricks la anumite ore, crearea unui blog unde sa postezi o parte din aceste guide-uri/tutoriale, etc.

Posted
Initial vroiam sa-mi fac o revista, da ce sa vezi, investitia e prea mare, asa ca m-am rezumat la un radio, mai ales ca e singurul dedicat it-stilor din Romania, reviste mai sunt, emisiuni TV mai sunt, radio-uri ce sa vezi.. nu sunt.

te-ai gandit vreodata de ce nu sunt radiouri? pentru ca nu se cer. :) in fine, succes cu el, desi e pierdere de timp.

Posted

Nu mai e ce era odata.. Acum toata lumea stie de youtube downloader ... Iti trebuie o idee foarte buna pentru a avea succes(profit). Nu stiu cum ai putea strange tu ascultatori...

O mica sugestie: Mai bine bagi hip-hop frumos gen Nimeni Altu', Deliric, Dragonu, Sisu, Chimie, Cedry2k, etc... posibil sa ai mai mult succes, cel putin eu chiar as asculta toata ziua. E doar o parere, trateaz-o ca atare.

Guest Kovalski
Posted (edited)

Acum Play IT se poate asculta si pe telefon.

Alin Stefan a facut o aplicatie pentru Android care poate fi descarcata la link Android Player

image.jpg

Edited by ps-axl