Che Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 L-am gasit aici:Free shipping high quality high speed Mini waterproof usb flash drive/pendrive/memory disk/USB 2TB 2TB=2000GB-in USB Flash Drives from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba GroupA cumparat cineva ? Chiar poti pune 2TB de date pe el ? E bun de ceva ? Quote
tawdarky Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 L-am gasit aici:Free shipping high quality high speed Mini waterproof usb flash drive/pendrive/memory disk/USB 2TB 2TB=2000GB-in USB Flash Drives from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba GroupA cumparat cineva ? Chiar poti pune 2TB de date pe el ? E bun de ceva ?La banii aia ar fi o minune sa fie adevarat.Ori e fake ori are cea mai lenta memorie posibila. Quote
leaklife Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Uita-te la feedback-ul vanzatorului. La produsul REALLY USB 3.0 512GB USB3.0 flash drives pen drives Memory Stick Drives U Stick Thumb Pendrive High Speed High Quality-in USB Flash Drives from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group a comentat cineva "i was not know it fake it not 500gb where u save files in this drive all deleted", deci e clara treaba. Quote
Qu1ck Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Color: 2TB? Color? Poate aici e poanta.. Quote
BogdanNBV Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 (edited) De obicei daca-s prea bune pentru pretul lor, mai mult ca sigur ele sunt in realitate de 8 sau 16 GB si au firmware-ul modificat.Ele functioneaza ce-i drept, dar cand depasesti capacitatea lor adevarata incep sa corupa fisierele. Edited March 1, 2015 by BogdanNBV Quote
tzacanitu Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Uita-te la feedback-ul vanzatorului. La produsul REALLY USB 3.0 512GB USB3.0 flash drives pen drives Memory Stick Drives U Stick Thumb Pendrive High Speed High Quality-in USB Flash Drives from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group a comentat cineva "i was not know it fake it not 500gb where u save files in this drive all deleted", deci e clara treaba.Salut..Un asemenea specimen am eu numai ca este usb 2.0 ...si da aveti dreptate..decat 32 GB am reusit sa pun pe el..+ca nu merge formatat NTFS sub nici o forma. Quote
dany_love Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Salut.Ebay,Alibaba,paypall etc in ultimii ani sunt tinta unei fraude bancare de proportii uriase.Eu am cumprat aceste stikuri acum 5 ani,si sunt fake.Uimitor este ca ,ele chiar functioneaza numai ca au memorie 1 GB-2GB maxim.Va rog sa nu aruncati banii pe fereastra.https://fakeflashnews.wordpress.com/2011/10/14/chinese-fraudsters-dumping-2tb-1tb-and-512gb-flash-drives-on-alibaba-com-for-less-than-20-00-should-you-buy/ Quote
Sithalkes Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Am cumparat experimental si eu un stick usb "kingston" de 512 gb. In realitate are 64 gb, si este foarte lent, citeste/scrie cam 2-3 mb/sec. Computerul il "vede" de 512 gb, dar in cazul in care ai rabdare sa astepti sa-l scrie, vei avea surpriza sa nu poata citi fisierele scrise. In concluzie, mai bine iei ceva mai "mic" si rapid... sau daca vrei capacitate, un hdd extern, sau un rack usb in care poti baga un ssd-u. Quote
mundy. Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Firmware poate fi modificat intr-un mod foarte simplu, bineinteles, daca ai cunostintele necesare. Iti recomand sa nu comanzi o asemenea prostie, iauzi, stick de 2 tb. Quote
CristianRoflmao Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 La pretul ala e clar ca e fake mai bine iti iei un 32-64gb usb 3.0 si alea sti ca merg si nu's fake eu am unu de pe ebay si mere de rupe Quote
Mr.Jokerx Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 LOL , nu cred , si ce viteza de scriere are ?! .. Ca nu am gasit pe site Quote
kp112 Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 1 x 2TB USB Thumb drive. (2TB = 2,000GB)Note: This drive can hold up to 1000 x HD MoviesNote: Do not buy a big, power hungry external HDDNote: USB Thumb drive do not have moving parts like HDD...more reliableNote: Plug into your Smart-TV and play directly (Note some TV cannot read to high memory size)Note: Use as backup for your entire PC/Laptop HDD and more!Note: Save pounds/kgs from you backpack....live you HDD at home!Brand new. Not opened. (We may check before sending if required)High speed read speed USB-2: 18 Mb/SHigh speed write speed USB-2: 15 Mb/sStorage life of over 10 years.Equipement Compatibility: PC/Laptop/Tablets/SmartTV/Routers/Media ServersOperating systems: Windows 7, 8, 8.1To read and read in high speedPlug and PlaySupport USB zip and Disk Boot Quote
QuoVadis Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 (edited) Cum au spus si altii, e fake. Insa eu folosesc si recomand asa ceva la 2Tb, l-am luat cu echivalentul a 440 roni: Edited March 13, 2015 by aa7670 Quote
JrNasti.PPOW Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 La ce pret are 100% e teapa curata,daca un stick de 256 gb e de 20 de ori mai mult...tragi singur concluzia. Quote
testapp Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 Eu am comandat de pe aliexpress un card microSd de 64Gb cu 10E si care bine inteles era fake.Am dat un "Open dispute" si mi-am recuperat 100% suma platita, iar eu m-am facut cu un card capacitate reala de 6GB, un adaptor SD si un cititor de carduri. Quote