the.fish3r Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 De ceva vreme nu mai merge reteaua cand apelez imi zice ba ca am tastat un nr gresit, ba ca nu am credit iar la mesaj: destinatie nepermisa.Am intrebat si prieteni si la fel e si la ei.La voi cum e?Ma gandesc ca o fi doar la mine pe judet. Quote
hades Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Se intampla aleatoriu. Un amic a patit la fel, in timp ce eu nu aveam probleme. Quote
Guest AndreiMihai Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Poate i-a aranjat anaful, si nu mai pot sa ofere aceasi calitate ca inainte Quote
WokenUp Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 La fel si aici. Ca sa incercam sa elucidam misterul:Un prieten de-al meu avea problema asta (orange abonament), de fiecare data cand incercam sa ii dau mesaj primeam inapoi msg de la 333 : "destinatie necunoscuta" . Am zis ca poate e ceva temporar, insa problema a persistat si astazi prietenul de care vorbeam nu mai poate primi apeluri/mesaje deloc.Am zis sa incercam sa schimbam cartelele intre ele, ca poate e de la telefon (iphone 5s & 6). Problema a ramas aceeasi, insa surpriza: cand am pus cartela inapoi la mine nu mai merge sa sun/dau mesaj nimanui.Clar este deci ca problema apare la mai multi abonati si nu are legatura cu vreun judet/regiune. Maine voi suna la SelfCare sa vad daca imi pot spune ceva. Voi reveni cu detalii. Quote
Jahuuu Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Orange este o retea moarta in Romania de ceva vreme...Este vremea sa schimbati firma de telefonie mobila guys Quote
nonimporta Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 La fel si aici. Ca sa incercam sa elucidam misterul:Un prieten de-al meu avea problema asta (orange abonament), de fiecare data cand incercam sa ii dau mesaj primeam inapoi msg de la 333 : "destinatie necunoscuta" . Am zis ca poate e ceva temporar, insa problema a persistat si astazi prietenul de care vorbeam nu mai poate primi apeluri/mesaje deloc.Am zis sa incercam sa schimbam cartelele intre ele, ca poate e de la telefon (iphone 5s & 6). Problema a ramas aceeasi, insa surpriza: cand am pus cartela inapoi la mine nu mai merge sa sun/dau mesaj nimanui.Clar este deci ca problema apare la mai multi abonati si nu are legatura cu vreun judet/regiune. Maine voi suna la SelfCare sa vad daca imi pot spune ceva. Voi reveni cu detalii.Poate cartela lui ti-a schimbat ceva din setari, sau ti-a blocat accesul la retea prin imei orangeul. Quote
DeMoN23 Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 A fost picata reteaua pentru cateva ore (2-3 ore) acum totul merge perfectSi Telekomul (cosmote-ul) a fost picat astazi (am si orange si cosmote) orange-ul nu mi-a mers acum spre seara timp de 2 ore, iar cosmote-ul azi cam pe la ora 18:30 pana la ora 19:00 era picat, deci e ceva de moment Quote
Cyb3rGhost Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Eu nu am avut probleme cu telekom-ul si am mai multe cunostinte ce folosesc orange si unele au avut probleme altele nu... Quote
SilenTx0 Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 La fel mi-a f?cut ?i mie asear?. Acum merge. Quote
lrdmafia Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 la fel si in toata suceava nu a mers ieri seara Quote
Worm64 Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Stati calmi.Se lucreaza la infrastructura,cel putin in zona Moldovei. Quote
p3tru Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Stati calmi.Se lucreaza la infrastructura,cel putin in zona Moldovei.Se lucreaza o pl, din 4/5 antene pe oras/sat, fiind vodafone sau orange, se combina si se selecteaza in functie de clientela, si se scot de asemenea pentru o oarecare acoperire mai mare, dar nu este nimic adevarat, daca intr-un sat sunt 3 antene, 2 orange si 1 vodafone, va ramane una si una, iar cealalta fiind mutata intr-un alt sat pentru acoperire (laude)... cacatHai sa sporim area de acoperire dar semnal cucu... anyway, orange Quote
Worm64 Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 @p3tru:"se lucreaza la infrastructura" inseamna ca se schimba un bec de avertizare,se curata antena de ciori,se vopseste gardul.Nu te astepta la modernizari.) Quote
loading... Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 nici din Anglia nu se putea suna aseara Quote
mj20sv Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Nu vb aiurea ca aseara am vb UK-RO si nu am avut nici o problema (Lebara) Quote
loading... Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Nu vb aiurea ca aseara am vb UK-RO si nu am avut nici o problema (Lebara)in titlu scrie Orange, nu Lebara Quote
Reebock Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 O mica paranteza, eu sunt pe Digi, prietena mea la fel, eu sunt in Germania, ea in Romania, ii trimit mesaje, le primeste dar ea cand trimite eu nu primesc, si imi vin ori in alta zi ori in cateva ore, toate care mi le-a trimis... Quote
Coco Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 O mica paranteza, eu sunt pe Digi, prietena mea la fel, eu sunt in Germania, ea in Romania, ii trimit mesaje, le primeste dar ea cand trimite eu nu primesc, si imi vin ori in alta zi ori in cateva ore, toate care mi le-a trimis...Am observat si eu, trimitand mesaje din Ro in IT, ii veneau a doua zi. Quote
Roby4kill Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Mi-a zis si mie un prieten din CJ azi noapte ca nu merge reteaua Orange si cand am incercat intr-adevar nu mergea.Nu puteam apela pe nimeni, nici mobil-mobil sau mobil-fix si invers. Nici SMS-urile nu mergeau, imi reapareau ca nelivrate.Eu am incercat la 1:00 - 2:30 AM. Quote
Guest Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 si mie mi s-a intamplat ceva asemanator la orange, cand sunam pe cineva ma auzeam eu (ecou) Quote