wildchild Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Nu, înseamn? c? voi pune?i botul la orice f?r? s? cerceta?i. ?i dac? o s? lucra?i în InfoSec o s? v? arde?i r?u de la faze de genul.V-a dat o lec?ie, nu fi?i hateri ?i înv??a?i din ea.Nu era nevoie s? ?ti?i IP, e drept.Putea?i s? cere?i o dovad?, un program de lucru, o diacritic?, ceva peak în care s-a specializat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Daca tot ai facut "SE" pe aici, inseamna ca ai avut si un scop. Care ar fi acel scop?"De placere" sau "for fun" nu sunt acceptate drept raspunsuri. Ar insema ca ai probleme grave si sper ca nu e cazul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Cum spunea si TheTime, Social Engineeringul trebuie sa aive un scop. Basina asta de SE nu prea pare sa aive un scop anume, dincolo de faptul ca a umplut 3 pagini cu texte. Nu puneti voi mana sa faceti ceva finut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tear Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 Daca tot ai facut "SE" pe aici, inseamna ca ai avut si un scop. Care ar fi acel scop?"De placere" sau "for fun" nu sunt acceptate drept raspunsuri. Ar insema ca ai probleme grave si sper ca nu e cazul.Nu sunt acele raspunsuri, pur si simplu imi selectez breasla pentru un viitor detasament. E o placere sa te re-vad criticandu-ma, te salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIHAD Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 (edited) Ai avut cateva minute de glorie, lucrai la google, erai program manager. Acum ai revenit la viata de zi cu zi. M-as fi bucurat ptr. tine, pentru ca tocmai citisem de o romanca in Zf, care a ajuns la Google Singapore.Oricum nu stiu care a fost rostul acestui SE, mai ales ca n-am fi ajuns niciunul sa-ti imprumutam bani sau sa-ti mutam mobila prin casa. Tu stii...Spor. Edited June 17, 2015 by JIHAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimpluAlaSmecher Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Ce moloz e aici, AMA?Google e naspa, Max Howell(the creator of homebrew) wrote:"Google: 90% of our engineers use the software you wrote (Homebrew), but you can’t invert a binary tree on a whiteboard so fuck off."Detalii: https://twitter.com/mxcl/status/608682016205344768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Ce ai facut tu se numeste trolling, nu SE.SE presupune ca iesi si cu ceva din toata povestea asta. O informatie, un cod etc.Daca ziceai ca dupa atata timp la google ai strans ceva bani si pentru ca iti place ecosistemul IT din tara natala(pe care o vizitezi cu atata placere), ai vrea sa investesti in ceva start-up autohtone. Asa poate primeai ceva idei de afaceri care le au altii doar ca ideea in sine nu valoreaza nimic si puteai merge mai departe. Puteai sa ceri cod si altele resurse. Daca reuseai ceva de genul asta, atunci da, respect pentru SE. In cazul de fata, e doar trolling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 adica daca te-am ignorat si am pastrat linistea am ramas cu garda jos? mare capac ce meriti pentru atitudine...salut reckonP.S: Si ala numesti tu S.E? inseamna ca esti retardat.Mi-au luat vorbele suntem pe aceeasi lungime de unda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulik Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Asta nu e inginerie sociala, e doar reckon pe cocaina* .Sunt angajat de peste 6 ani la Google.Acest obicei reckonism te cam da de gol, nu se leaga cu ce ai spus.Nu vreau sa-mi arat "faima"100% nu suferi de atentie si 100% asta e inginerie sociala</sarcasm> Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Ce a facut el este arta, iar voi, amaratilor, nu stiti sa apreciati arta. Nici eu.Closed & ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...