Guest Chanpuru Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 daca ai fi vrut discutii despre scamurile tale nu le postai la offtopic ... referitor la tine loki ... suferi cam mult pt nivelul tau de pregatire. Quote
v3ctor Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 1. Chanpuru Sigur nu o sa ai nici un viitor in sec 21 2. Daca te oftici atata dati foc (iti imprumut eu benzina )3. Mi mila de persoanele care trebuie sa te suporte 4. Tu ce dovata de inteligenta iesita din comun ai dat pana acum ... posturile din sectiunea asta te reprezinta ca a fii un om imbecil , restu si mai si...5. Pacat ca nu este o lege care sa interzica copii dinastia ca tine 6. Concluzie ESTI UN MARE RATAT Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 eu am terminat. :oops: Ma apuc de downloadat pachetelu. (Nytro, welcome back ) Quote
SirGod Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ... referitor la tine loki ... suferi cam mult pt nivelul tau de pregatire.stii tu ce pregatire are?crezi ca esti mai bun ca el daca faci replici care par inteligente? Quote
OvidYycK Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 va rog frumos bagatzi id ovidyu_407 sau spunetimi si mie cum folosesc acest pack p;z Quote
nicu1991 Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Nytro unpic de securitate (parola pentru a accesa fila pass.html) nu puteai adauga? (the white works just fine)l8 edit: cum_sa_setati_chmodu Quote
Nytro Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 nicu1991 : Ma mai gandesc OvidYycK : Descarci , uploadezi , setezi permisiune , dai mass lokipaki : Ms Quote
56kuser Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 tare scamurile dar ajutama is noob shy nu stiu sa setez permisiunea o poza daca imi faci poate ma descurc (is greu de cap ) Quote
dragoselu Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 cum uploadez si cum setez permisiunea?cum fac aceste lucruri ca vad ca sunt cele mai importante pt a folosi acest scam! Quote
Guest Chanpuru Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 @ totzi dragi prieteni si fani ... sunt pe acest forum de foarte mult timp ... ca sa aveti o mica idee cam de cand va spun atat ... cu mult inaintea lui moubik ... din pacate am fost putin cam ocupat in ultima perioada si domeniul s'a schimbat si mi'a fost lene sa il caut ... din intamplare l'am gasit din nou ... daca doriti mai multe dovezi :moubik : giurgiu - programator - php ajax js (astea doar pct lui forte)sysgh0st : moldovean alcoolic foarte bun in php.nemessis : cunostinte precare in js si atat ... aptitudini avansate in inginerie socialakw3rln : za-l-au - inca e tanar ... isi dezvolta aptitudinileslick : student poli buc foarte inteligent foarte bun programator cunoaste foarte multe limbajekenpachi : oltean - cunostinte precare de phpmozi :cugir punker exploiting in principal rfivlad cu 3 de i : copil ... inteligent ... are mania persecutieinytro : valcea nimic interesant (pusti)judger : vip si cam atat stiu despre el altceva ? Quote
~Xenoger Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 kenpachi : oltean - cunostinte precare de phpaltceva ?hahaha ) , cunostinte precare ? asa o fi daca tu zici. Quote
ÐÒ& Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 ce descriere dobitoaca nu ne pasa. Quote
.::Stifler::. Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 suuper pack,atentie daca vreti sa spargeti parole de yahoo luativa de fete sunt tinte usoare Quote
Guest Kenpachi Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 @ totzi kenpachi : oltean - cunostinte precare de phpaltceva ?VA SALUT DOMNULE ! Quote
go_sword Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 @ totzi blablabla...judger : vip si cam atat stiu despre el altceva ?judger:stie pascal destul de bine,in rest ca nytro Quote
~Xenoger Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 the judger aka oxygen ii baiat olimpic pe faza nationala la informatica , sta in zal-au , vecin cu x , nu ii place alcoolu , invata la cns , e mort dupa fifa .. restu secret ! si imi e dator cu o bere PS : persoanele cu identitate multipla sunt invitate la o demonstratie de penis captivus. Quote