Jump to content
zebra

Vreau sa ma apuc de jocuri.Recomandari!

Recommended Posts

Posted

Mi-am luat un pc mai bun si vreau sa ma apuc de jocuri.

Puteti sa imi recomandati ceva interesant pentru un i5, 12 gb ram si 1 tb memorie

Puteti sa imi dati si forumurile unde ii gasesc care joaca aceste jocuri.

Posted

Watch Dogs ,The Witcher 3 ,The Last Of Us,Dying Light,Batman Arkham Knight,UNCHARTED 4,Far Cry 4,Assassin’s Creed: Unity,Call of Duty: Advanced Warfare,Middle-earth: Shadow of Mordor,The Elder Scrolls Online

Posted

@ThaiFight puteti sa imi dati si forumurile unde pot sa gasesc persoane care joaca aceste jocuri?

Nu vreau de rusi ca sunt in pomn cu rusa, nici de romani pentru ca vreau sa mai exersez arta vorbiri in engleza.

Posted

Daca joci Dota 2 sau League of legends ,poti selecta regiunea pe care sa joci.

Eu ce ti-am dat acolo nu prea sunt pentru multiplayer :D Dar garantez ca o sa iti placa acele jocuri :)

Posted
@ThaiFight puteti sa imi dati si forumurile unde pot sa gasesc persoane care joaca aceste jocuri?

Nu vreau de rusi ca sunt in pomn cu rusa, nici de romani pentru ca vreau sa mai exersez arta vorbiri in engleza.

GTA V

Posted

Serious Sam, toata colectia, o iei de la inceput. S.T.A.L.K.E.R., incepi cu Shadow of Chernobyl si o iei in ordine: Call of Pripyat Misery Mod - Clear Sky. Si apoi termini cu CS:GO si-ti mananci viata cu el, like me. :))