em Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Din când în când mai primesc mesaje de la diferite persoane c? ar vrea unban pe conturile lor vechi. Acum ave?i ocazia s? le recupera?i.V? spune?i aici povestea pe scurt, ?i o vom analiza ?i vedem ce ?i cum. Pe scurt, v? prezenta?i ideea ?i o s? lu?m o decizie pe baza likes/dislikes la post. (like = s? îi scoatem banul; dislike = s? îi l?s?m banul).F?r? ?epari / carderi / scammeri. Orice offtopic se pedepse?te cu ban pe un an.P.S.: Unban pe contul vechi înseamn? c? nu ve?i mai folosi contul curent. Quote
10minute10 Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Fi8sVrs faza de la vip, banii erau cu imprumut, multumesc pm pt email Quote
TheTime Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Dublu post... BAN!Si unban pe contul vechi. Quote
LichValue Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Link cont vechi: https://rstforums.com/forum/members/ionutcristea/Povestea mea e ca un tip (nu roman), a postat in topicul asta (https://rstforums.com/forum/76181-article-writers.rst) ca vrea article writers, doar ca ofera cupoane. Eu aveam nevoie mare de bani la vremea aceea asa ca m-am oferit sa il ajut doar in schimbul banilor. Vlachs a intervenit imediat aruncand cu mine de pamant, numindu-ma jeg de om fara motive intemeiate, milog, spunand ca am venit aici sa cersesc (creasem un topic cu cateva zile in care CEREAM DE LUCRU pentru sume modeste, topic care a fost mutat la gunoi fara explicatie, sincer nu mi-am batut capul sa intreb ce si cum). Vlachs a intentat motivul ca odata mi-a oferit tex 100$ (eram sarac lipit, nu aveam bani de o tastatura, iar tex mi-a oferit 20$ paypal nu 100 cum sustine Vlachs.)Ramane la latitudinea voastra daca iau unbann sau nu, stiu ca nu prea am contribuit, insa nici nu am facut rele, deci sunt undeva pe 0. Oricum cred ca a trecut destul timp incat sa afirm ca m-am mai "copt" putin la minte.O zi buna si spor in ceea ce faceti. Quote
theandruala Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 (edited) eram mai prost ca acum Edited September 4, 2019 by theandruala Quote
z4rk. Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 As dori si eu pe contul vechi, z4rk (fara punct). Aveam destul de multe posturi si cu numele asta sunt cunoscut in general pe net, aici si pe alte site-uri. Am primit ban pentru prea multe avertizari (offtopic si posturi inutile doar pentru +1) Quote
anotherboy Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Nume: CastielAm luat ban din cauza ca m-am certat cu Aerosol, permanent pe motivul: "Error".. Quote
.Breacker Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 (edited) Nume: CastielAm luat ban din cauza ca m-am certat cu Aerosol, permanent pe motivul: "Error"..Îmi cer mii de scuze c? intervin dar, acest @aelius:https://rstforums.com/forum/90131-darkddos.rst#post575152 Edited August 28, 2015 by .Breacker Quote
wildchild Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 As dori si eu pe contul vechi, z4rk (fara punct). Aveam destul de multe posturi si cu numele asta sunt cunoscut in general pe net, aici si pe alte site-uri. Am primit ban pentru prea multe avertizari (offtopic si posturi inutile doar pentru +1)NU! Tocmai acum î?i iei ban ?i pe acesta, pentru c? ai f?cut abuz de butonul de dislike-uri f?r? sens.Nu ?i lui Castiel, era un ?epar. 1 Quote
z4rk. Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 (edited) @wildchild iti dau dreptate, am dat dislike la cine merita, nu i-am obligat pe ei sa imi dea dislike, sa imi strice mie afacerea si pe langa astea sa imi de reporturi si rep proasta. Daca nu erau interesati, nu ii pune nimeni sa cumpere ceva de la mine. Daca eu vreau sa imi vand flocii care cresc natural si sunt gratis de la cel de sus, de ce trebuie sa isi bata joc de mine si dumneata sa ii sustii? Daca cineva vrea sa cumpere de la mine e problema lui daca nu sa taca din gura.Citeste data viitoare mai atent cum isi bateau joc de mine. Osu!PS: Scuze pentru offtopic, dar nu vreau sa fiu nedreptatit in privinta unbanului din cauza comentariilor spuse fara cunostinta de cauza. Edited August 29, 2015 by z4rk. Quote
wildchild Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 (edited) Nu m? intereseaz? combina?iile tale! Butonul acela e f?cut ca s? îl folose?ti cu ra?iune, nu ca s? te r?zbuni ?i în decurs de 2 minute s? dai dislike la tot ce a postat. Dac? era ceva util? Edited August 29, 2015 by wildchild Quote
MizUndrstnd Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 https://rstforums.com/forum/members/quadmachine/Se poate un unban? Promit sa termin cu trolling la XSS, a fost funny dar gata stau doar la categoria Ajutor. Quote
wildchild Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 Ai 3 pagini de warning-uri ?i cartona?e. Eu zic s? mai stai o vreme s? se calmeze apele în cazul t?u altfel to?i o s? fac? abuz de func?ia asta. Quote
Sir-Galahad Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 NU! Tocmai acum î?i iei ban ?i pe acesta, pentru c? ai f?cut abuz de butonul de dislike-uri f?r? sens.Nu ?i lui Castiel, era un ?epar.Dac? e ?epar, nu prime?te ban ?i pe contul actual? ?i eventual pe toate conturile pe care ?i le va face de acum înainte? Quote
AerosoI Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Ba da.Si asta era banat din 2012 si i-ati debanat contul doar ca sa dea o teapa de 350 lei -> https://rstforums.com/forum/105112-ars-de-graphlog.rst Quote
hades Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 @wildchild o sa ma interesez personal de situatia ta maine. Quote
wtf Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Putem propune si noi unban pentru anumiti useri ?Eu spre exemplu as sugera sa-l debanati pe @io.kentBaiatul asta are mai multe topicuri in care imparte chestii cu userii si nu cere nimic in schimb, decat reply-uri care nu isi au locul pe restul forumului. Quote
Speed123 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Putem propune si noi unban pentru anumiti useri ?Eu spre exemplu as sugera sa-l debanati pe @io.kentBaiatul asta are mai multe topicuri in care imparte chestii cu userii si nu cere nimic in schimb, decat reply-uri care nu isi au locul pe restul forumului.Adevarat , merita din plin un-ban. Quote
hades Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Ceva imi spune ca @io.kent o sa ramana banat in continuare Quote
KempactickSiSibipJmk3r Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Salut, contul sibip, thread-uri folositoare, cont frumos. ThreadsScuzele mele celor care i-am jignit si "deranjat" se stiu ei, eu recunosc cand fac ceva ba.Merci. Quote
wildchild Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 A?a, ?i? Înjuri lumea iei ban ?i pentru c? recuno?ti când faci ceva te a?tep?i s? fii iertat? A?a vrei s? procedezi, b?? Quote