jetus Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 (edited) Stiu ca nu am voie sa postez date personale despre userii acestei comunitati. Dar un tepar nu este considerat membru a acestui forum.Acum ceva timp @mybabylove m-a contactat sa-i trimit trafic in legatura cu acest topic: https://rstforums.com/forum/103496-traffic.rst#post643721 . A insistat destul sa-l ajut si pana la urma am zi sa incerc, chiar daca nu inspira incredere. Am luat un avans, am colaborat cu el cam o luna si ceva, a facut platile fara probleme, apoi abis ca a ramas fara bani m-a rugat sa-i dau in avans niste trafic si ca vad banii(370euro) la sfarsitul lunii octombrie cand ii vine o plata. Pe la sfarsitul lunii imi spune ca are probleme cu plata si ca-mi da banii in luna noiembrie la sfarsit. Acum in lun noiembrie la sfarsit, mi-a dat block pe facebook, mi-a dat numarul de telefon la respins, nu raspunde la numere care nu le are salvate in agenda, am reusit sa-l fac sa raspunda de pe alt numar si mi-a inchis direct cand si-a dat seama ca sunt eu.Dovezi conversatii: Facebook: https://www.facebook.com/uzzy.pluzyPaypal: Marian Tura rapidgatorwarez@yahoo.comYahoo: mariantura2007@yahoo.comTelefon: 0757 363 572Momentan am emis factura pe PFA. Dar nu am sperante ca o sa o plateasca. Ce metode mai sunt de a putea recupera banii legal, firme care recupereaza datorii legale pentru un anumit comision? Edited November 24, 2015 by jetus
sicilianul Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Firme nu cunosc, dar baieti da daca ma intelegi...
QuoVadis Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 @jetus - Dai la friends la profilul lui de Fb si vezi ca are 6 neamuri cu numele de familie "Tura". Baga-le cate un add si/sau da-le cate un mesaj si fa-l de cacat in propria-i familie. Poti vedea de la profilul lui ce locatii frecventeaza si ii poti umfla mucii.
jetus Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Stiu ce locatii frecventeaza, ca posteaza absolut tot pe facebook ca boul, stiu ce prieteni de zi cu zi are ... stiu in mare parte si adresa unde locuieste. Cu ce ma ajuta pe mine daca-l bat sau il fac de cacat, pierd si mai mult timp inutil, de asta vroiam sa dau jumatate din bani catre o firma si rezolvau ei.
Ganav Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Stiu ce locatii frecventeaza, ca posteaza absolut tot pe facebook ca boul, stiu ce prieteni de zi cu zi are ... stiu in mare parte si adresa unde locuieste. Cu ce ma ajuta pe mine daca-l bat sau il fac de cacat, pierd si mai mult timp inutil, de asta vroiam sa dau jumatate din bani catre o firma si rezolvau ei.Ce rezolvi? Cel mai probabil nu vei mai fi victima (cel putin al persoanei respective), persoana respectiva se va gandi de doua ori inainte de a mai comite o frauda. Deci e win/win
jetus Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Ce rezolvi? Cel mai probabil nu vei mai fi victima (cel putin al persoanei respective), persoana respectiva se va gandi de doua ori inainte de a mai comite o frauda. Deci e win/win I-am pregatit ceva frumos. Iti trimit pm
sicilianul Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Eu zic totusi ca e un tepar de speta joasa si chiar nu are experienta deloc. Daca il prinzi pe strada si il iei de geaca in sus vezi cum se scurge pipilica in jos ( Newton rules ). Sigur are un telefon Samsung sau aifon si ceva cash in buzunar, deci isi scoate omu pierderea P.S.: Nu uita sa ii lasi cartela, sa stie data viitoare ce face.
hades Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Sa vedem daca @mybabylove are ceva de zis. 24h sau ban permanent.
jetus Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Eu zic totusi ca e un tepar de speta joasa si chiar nu are experienta deloc. Daca il prinzi pe strada si il iei de geaca in sus vezi cum se scurge pipilica in jos ( Newton rules ). Sigur are un telefon Samsung sau aifon si ceva cash in buzunar, deci isi scoate omu pierderea P.S.: Nu uita sa ii lasi cartela, sa stie data viitoare ce face.El a fost ok la inceput am primit plati bunisoare, dar cand s-a vazut cu banii si ca trebuia sa-mi dea si mie o parte destul de bunisoara a facut un gest destul de des intalnit si tipic romanesc: "De ce sa-i mai dau si lui daca pot sa-i pastrez pe toti eu!?"
Sithalkes Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 El a fost ok la inceput am primit plati bunisoare, dar cand s-a vazut cu banii si ca trebuia sa-mi dea si mie o parte destul de bunisoara a facut un gest destul de des intalnit si tipic romanesc: "De ce sa-i mai dau si lui daca pot sa-i pastrez pe toti eu!?"Poti sa-i dai o bataie ceva, insa nu ai lua nimic. In cazul in care il lasi fara telefon sau alte bunuri/bani, si face plangere, te incadrezi direct la talharie, si te baga la "racoare". Daca il bati asa mai soft, chiar daca face plangere, are nevoie de certificate medico-legal si incadrarea ar fi "lovire si alte violente", iei doar amenda. Deci, vorbeste "frumos" cu omu, sigur va intelege ca nu iti plac "glumele" lui. 1
AerosoI Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Oh, da.Aici intervine lumea care trimite "baieti" sa iti scoata aia 200 euro.Acu slefuiesc batele.Vin de la Vaslui.
jetus Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 stiu ca toti sunteti bogati pe aici si un 200euro is bani de o seara in club, dar mai sunt si persoane cu buget mai mic pe aici
AerosoI Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Oh, da.Aici intervine lumea care trimite "baieti" sa iti scoata aia 200 euro.Acu slefuiesc batele.Vin de la Vaslui.Lol, si primul Dislike.Si iar ii auzi "Eram 4 intr-un garaj si beam cate o bere si a venit unul si mi-a furat telefonul"
wildchild Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 ^^ mai ab?ine-te, postezi mult, offtopic ?i prost.
AerosoI Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 ^^ mai ab?ine-te, postezi mult, offtopic ?i prost.Bun, ma scuzi.Puteti aduna lumea sa scoateti banii de la om.
tjt Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 (edited) Poti sa te duci la politie daca stii cine e. Nu cred ca o sa fie bucuros atunci cand se va trezi cu politia la usa. Indiferent de suma politia e obligata sa investigheze daca ai depus plangere. Edited November 25, 2015 by tjt
sicilianul Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Poti sa te duci la politie daca stii cine e. Nu cred ca o sa fie bucuros atunci cand se va trezi cu politia la usa. Indiferent de suma politia e obligata sa investigheze daca ai depus plangere.Nu cred ca stai in RO, sau cel putin nu ai avut experiente cu Politia Romana... Ne meritam soarta, suntem spagari, tepari si cu gandul la furat non-stop. Recunoaste tu ca nu ai furat sau te-ai gandit ca ai fi putut trage o teapa. Ma scuzati de off-topic.
hades Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Ratatul de @mybabylove aparent nu are nimic de spus.Ban permanent pentru ca e tepar jegos.Pentru cine vrea sa-i ureze de bine, nu uitati:Facebook: https://www.facebook.com/uzzy.pluzyNumar Telefon: 0757 363 572Poza cu mucosu: Isi bea cafelele prin Baia Mare pe la Place/Symphony pentru cei interesati.Daca cautati la friends mai gasiti niste Tura pe-acolo.