suitsmkv Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 "Armele secrete ale României: In 1968, Armata Româna a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile ruse?ti care vroiau s? invadeze ?ara. Realitate sau fantezie?" Puteti citii intregul articol aici:Armele secrete ale României: In 1968, Armata Româna a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile ruse?ti care vroiau s? invadeze ?ara. Realitate sau fantezie? | EXPUNERE.COM | Adev?rul Despre RomâniaReferitor la subiect, sunt intradevar in dubii foarte mari dar daca e asa... cinste romanilor. Quote
gogusan Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 JESUS! de unde veniti ma cu vomele voastre de siteuri conspirationiste?Da romanii aveau sabii JEDI Quote
mark0 Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Si brusc dupa ce romanii au folosit laserul au ascuns tehnologia de ~45 de ani si n-au dat-o nimanui...ca poate vin rusii iar, nu?Daca tot te intereseaza cauta surse de calitate nu te lua dupa titluri scrise de toti imprastiatii...asta-i propaganda de acum 45 de ani Quote
Nytro Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 E pe bune, am luat eu root pe laser. Quote
Kay97 Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Hai, coaie, ti-ai gasit sursa de copiere a articolelor? Armele secrete ale României: In 1968, Armata Româna a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile rusesti care vroiau sa invadeze tara. Realitate sau fantezie? — Nationalisti.ro Quote
mannnu Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Si nationalisti.ro si alte site-uri , sunt balarii , intr-adevar, se spunea , ca pe vremea lui Ceausescu , armata romana detinea o arma cu laser dar din 68 pana-n 89 e ceva nu ? ..... mi-a topit acadeaua )) Quote
DarkEyes Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 (edited) gluten free Cum se numeste melodia ?Edit// am gasit Edited November 25, 2015 by DarkEyes Quote
suitsmkv Posted November 26, 2015 Author Report Posted November 26, 2015 Eram atat de fascinat de toata treaba de nu am mai dat atentie site-ului respectiv Am un prieten care ma umple de chestii de tot genul dar asta ... Quote