dabesteva Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Vineri,cand nu aveam ce face, mi-am luat un suc de la automatul de cafea din scoala si,vazand ca am o moneda mai veche, am incercat-o si merge,o ia ca fiind 10 bani.Moneda este 5 LEI din anul 1993; greutatea este acceasi cu cea de 10 bani.Azi am bagat 5 monezi din astea si iar mi-am luat suc,dupa care am mai bagat inca 3 monezi si am apasat pe buton sa mi le dea inapoi.HOPA!!! In loc de 3 monezi mi-a dat 4 (trebuie sa tii apasat pe buton tare si mult-5 secunde).Dupa cateva minute pierdute in sfarsit mi-am recuperat cele 5 monezi pentru suc.I-am facut cinste si la un coleg cu o cafea.Nu stiu daca la toate aparatele merge,insa la al meu merge!Maine incerc sa vad care este moneda cu greutatea celei de 50 de bani.Aparatul este facut de firma ICS dar cred ca merge pe orice tip de aparat.Deci,uita-ti monezile cu care am incercat:5 Lei (1993) -succes (10 bani)1000 Lei (2003)-rateu5000 Lei (2003)-rateu~Dabesteva Quote
demon_zone Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 daca tia mers...da sa incerc si eu> :twisted: Quote
moubik Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 nice, dabesteva.sa-mi spui ce mai descoperi.practic sa iti dai seama care sunt caracteristicile pe care le verifica aparatul.presupun ca greutate si dimensiune. altceva nu ar mai fi de fapt Quote
das392 Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Vineri,cand nu aveam ce face, mi-am luat un suc de la automatul de cafea din scoala si,vazand ca am o moneda mai veche, am incercat-o si merge,o ia ca fiind 10 bani.Moneda este 5 LEI din anul 1993; greutatea este acceasi cu cea de 10 bani.Azi am bagat 5 monezi din astea si iar mi-am luat suc,dupa care am mai bagat inca 3 monezi si am apasat pe buton sa mi le dea inapoi.HOPA!!! In loc de 3 monezi mi-a dat 4 (trebuie sa tii apasat pe buton tare si mult-5 secunde).Dupa cateva minute pierdute in sfarsit mi-am recuperat cele 5 monezi pentru suc.I-am facut cinste si la un coleg cu o cafea.Nu stiu daca la toate aparatele merge,insa la al meu merge!Maine incerc sa vad care este moneda cu greutatea celei de 50 de bani.~Dabestevasa pui si o pozasa ma imbat cu cafea cu lapte Quote
Danielle Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 eu am vazut tutoriale cum poti sa pacalesti aparatele de suc ,cafea,bomboane, si chiar si si cum sa pacalesti pompa de benzina..daca vreti pot ca sa le postez aici .. Quote
loki Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 presupun ca greutate si dimensiune. altceva nu ar mai fi de fapt cred ca e destul de finuta verificarea, nu stiu ce difera la fisele de 10 bani ca nu mi le primeste daca sunt din 2007. Quote
NIFOS Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ala cu pompa de benzina ar fi interesant. eu am vazut tutoriale cum poti sa pacalesti aparatele de suc ,cafea,bomboane, si chiar si si cum sa pacalesti pompa de benzina..daca vreti pot ca sa le postez aici .. Quote
inthel Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 interesant ... m-ar(si nu cred ca numai pe mine) interesa modelul aparatuluicool Quote
Hertz Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 eu am vazut tutoriale cum poti sa pacalesti aparatele de suc ,cafea,bomboane, si chiar si si cum sa pacalesti pompa de benzina..daca vreti pot ca sa le postez aici ..Vreau sa il vad ala cu pompa de benzina!! Quote
virusz Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 eu am vazut tutoriale cum poti sa pacalesti aparatele de suc ,cafea,bomboane, si chiar si si cum sa pacalesti pompa de benzina..daca vreti pot ca sa le postez aici ..sigur jumatate erau fake-uri Quote
Pusy Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Prea greu ... eu am incercat ..... codul 4231 si surpriza Cafe Moca am reusit doar la cafea nu si la cola ... nu inteleg codurile alea..... Quote
Danielle Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 daca vreti sa vedeti aceste filmulete cautati pe metacafedotcom hacking gas sau ce-a ce doriti .. va rog folositi aceste filmulete doar in scopul de a invata.. Quote
~Xenoger Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 desigur o sa le folosim numai pt a invata la fel cum invit si domnisoarele in dormitor numai pt un masaj ... (complet)ce mm bausi , spirt de esti treaz la ora asta Quote
Guest Kenpachi Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 masaj cu happy ending ... precizeaza trantitule. Quote
nod Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 ce sa mai mosule' esti mare hacker' ... o sa il depasesti pe Kevin Mitnick Quote
dabesteva Posted April 26, 2008 Author Report Posted April 26, 2008 am adaugat pentru toti firma care a facut aparatul Quote
CODEX Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Stii cum se verifica ? Dupa greutate..aparatul ia fisa daca are o greutate corespunzatoare... Quote