Jump to content
GMaster0

Daca ar fi dupa voi, ce sarbatoare ati inventa?

Recommended Posts

Posted

Tocmai ce am primit o tema la scoala, "Ce sarbatoare ati inventa?".

Ma poate ajuta cineva cu imaginatie? Dar fara aberati... Am ramas in pana de idei.

As fi recunoscator celor care si-ai da cu "presupusul".

PS: poate fi ceva de gen "Sarbatoarea calculatorului", "Sarbatoarea creioanelor", "Sarbatoarea gastelor", etc... daca vi se trezeste imaginatia nu ezitati sa scrieti ce va trece prin cap ( in limita bunului simt & a bunii cresteri, nu pot sa scriu chiar orice :) )

• Downvote 1
Posted

Sarbatoarea binefacerii/donatiilor, in care fiecare doneaza 10% din venitul sau in luna precedenta catre case de copii, familii nevoiase si fara capacitate de munca, proiecte gen Tesla, ONG-uri care planteaza copaci, etc :D

Muta-te in recycle bin :)

Posted

Sabatoarea Parlamentului Muncitoresc - o zi pe an in care parlamentul chiar munceste, pe langa restul de 364 care le doarme constient sau nu.

• Active Members
Posted

Eu as s?rb?tori ziua in care toate posturile dintr-o zi pe RST ar fi related to security, it & programming. Da' pula mea, in ritmul ?sta am r?mâne f?r? zile libere.

Posted
  Gushterul said:
Ziua de munca, atunci cand ar munci toata lumea macar o zi pe an...

Comisia invalideaza aceasta propunere venita din partea lui @Gushterul, pe motiv ca a mai fost propusa anterior de catre subsemnatul.

Irevocabil.

Posted

Adevarat, rezolvam si temele copiilor de la scoala acum?

@GMaster0, scoala generala tinere? Ca daca esti la liceu e foarte grav sa nu sti sa faci o tema de genul.

Posted

Ziua Creativitatii,ziua in care fiecare om trebuie sa fie creeze ceva unic.Indiferent ca scrie o poezie,inventeaza o masinarie,isi lipeste mana de penis cu scoci ca sa isi usureze procesul de masturbare,deoarece sa diminueze numarul de copii care nu au imaginatie.Laba e mai sanatoasa cand te gandesti la ce copii poti sa concepi cand se intampla accidente.

Legalizati Laba!

Posted
  wikedx said:
Ziua Creativitatii,ziua in care fiecare om trebuie sa fie creeze ceva unic.Indiferent ca scrie o poezie,inventeaza o masinarie,isi lipeste mana de penis cu scoci ca sa isi usureze procesul de masturbare,deoarece sa diminueze numarul de copii care nu au imaginatie.Laba e mai sanatoasa cand te gandesti la ce copii poti sa concepi cand se intampla accidente.

Legalizati Laba!

macar tu esti sincer si spui ce faci in majoritatea timpului latest?cb=20120613232622

image.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...