Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/15/16 in all areas

  1. Daca te ocupi cu lucruri dubioase vei sta tot timpul cu morcovul la fund. We are watching you! P.S. - Daca ai fi fost sub investigatie, sunt ei mult mai "stealth" si nu i-ai putea vedea in analytics. Pentru ca astfel un suspect ar putea distruge lucrurile incriminatorii. Or fi ei mai "" dar nici chiar asa. Asa ca ia un chill pill si nu iti fa griji. Cand venim sa te saltam, aducem si niste apa si Distonocalm, totul pentru comfortul dvs.
    5 points
  2. Sa-mi bag pula-n concursu tau si-n tableta ta.
    2 points
  3. Cred ca e facut in .NET (iconita formei pare aceeasi cu iconita default la .net)
    1 point
  4. VIDEO: DEBLOCAREA UNEI ÎNCUIETORI CU AGRAFE DE PĂR Petru Stratulat | 15/04/2016 Am vazut cu totii filme in care usile erau accesate cu usurinta folosind doar doua agrafe de par, dar cum e posibil asa ceva? Tutorialul de mai jos te invata sa faci ca cei din filme, desi noi nu incurajam asemenea actiuni. Enjoy! Via: http://soundofscience.info/video-deblocarea-unei-incuietori/
    1 point
  5. Iti creezi un cont pe mega.nz si beneficiezi de 50 GB spatiu gratuit, dai import din link-ul de download, catre contul tau.
    1 point
  6. ,,,simply the best...
    1 point
  7. ,,,daca vrei s-arunci cu bani ,arunca-i barem cu folos...
    1 point
  8. Ti-ai moderat singur datele de contact?
    1 point
  9. @NETGEAR ,majoritatea celor executati sunt victimele bancilor din punct de vedere informational . Intamplator,in perioada cand se dadeau la greu credite in franci elvetieni,am contractat un credit de la o banca ,mai exact 60 mii lei . Mi-au dat doua variante : sa iau lei si sa platesc 1400 lei rata sau sa iau franci si sa platesc 1000 lei rata(echivalent) . Eu am ales lei si am fost un caz fericit ,cu toate ca la prima vedere am parut nebun . Foarte multi (majoritatea) au eles franci ,pentru ca era foarte tentant (mai ales la sune mari) si au ajuns acum in imposibilitatea de a achita rata lunara. Asta a fost doar un exemplu ,iti pot da si altele . Am ceva "experienta" in banci .
    1 point
  10. 1. Nu imi par deloc mici preturile . 2. Dupa ce castigi licitatia, poate dura si 2 ani pana intri in posesia bunului . 3. La apartamente e jale mare , majoritatea nu le poti vedea inainte de licitatie . 4. Cand vei vedea ca dai afara in ploaie 2- 3 copii plangand , nu cred ca o sa mai ai acelasi entuziasm . 5. Majoritatea celor executati sunt oameni onesti , nu merita asta . Pentru niste bancnote sa distrugi viata unei familii , chiar nu mi se pare in regula.
    1 point
  11. Din cate stiu au mai ramas foarte putini interesati sa contribuie si se lucreaza cand este timp. Nu vreau sa vorbesc in numele altora dar cred ca este mai mult de lucru decat anticipat initial si conjunctura nu ajuta. De altfel e mai recomandat sa dai release la ceva decent decat sa dai drumul si sa fie greseli gramada (vezi Win10).
    1 point
  12. http://www.wikihow.com/Free-a-Penis-from-a-Stuck-Zipper
    -1 points
×
×
  • Create New...