Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/19/16 in all areas

  1. Learn c++ Learn php Learn java Learn python Toate sunt făcut De aceeași developeri
    4 points
  2. Nu, activitatea se desfasoara la sediul Dell/SecureWorks (Bucuresti). Lucrez la SecureWorks, firma care face parte din Dell.
    1 point
  3. Sigur nu ai tu adware?
    1 point
  4. Asta vrea pistol probabil sa-și apere virginitatea.
    1 point
  5. asta nu e nimic.. Am văzut ca s-a discutat despre acest sondaj și la tv, nu cred ca e fake... source: http://cursdeguvernare.ro/sondaj-ires-victor-ponta-intelectualul-cel-mai-admirat-de-romani-este-mai-admirat-chiar-decat-mihai-eminescu.html 56% din românii din urban se consideră inteligenţi în foarte mare măsură și 8% în mare măsură.
    1 point
  6. te apuci de facut filme, e foarte bine sa ai continut unic :)))
    1 point
  7. Stiu cazuri reale de salarii de minim 1000 de euro lunar, in cluj. Multe. Oameni care abia au inceput facultatea. Eu am avut salariul asta pe clasa a 12 a E simplu. 1. Freelancing, pana reusesti sa ai minim 200 de ore lucrate pe $15-20 / ora . Pe oDesk, Elance sau Freelancer. Sau te angajezi pe salariul de incepator pana faci experienta, doar ca daca vrei sa cresti acelerat, freelancing. 2. Profil de github, cu proiecte cu cod in ele. Majoritatea firmelor mari se uita la detaliile astea. 3. Profil de linkdin complet. 4. MVC / OOP ar trebui sa fie lucruri atat de normale, incat le-ai cataloga direct programare, PHP 4 ar trebui sa fie un banc pentru tine. 5. Eu am lucrat luni intregi "moca" la proiecte personale sa invat lucruri noi, ar fi ok sa fie macar un hobby lucrul la proiectele personale, pentru ca alea te fac sa plutesti si sa "fii la zi" 6. Minim 3 - 4 bloguri / newsletters pe care sa le urmaresti sa fii la zi cu technologiile. Acum, hai sa incep sa va explic ceva. Legat de firmele mari. Calculele urmatoarea is facute la Senior Developer level, in Romania. O firma mare factureaza in jur de 15 - 25 de euro pe ora. ( Realistic vorbind, si asta se intampla in general ) Asta inseamna ca tu daca lucrezi la ei 160 de ore ( 40 * 4 ), le aduci un venit in jur de 2400 - 4000 euro. Realistic vorbind, acum ei isi permit sa te platesca cu 1 - 2000 de euro, si hai sa-ti explic de ce. - Bug Fixing, clar apare, si clientul deobicei NU e facturat pentru asa ceva, in caz ca ai fost "prala", obosit, sau pur si simplu nu ti-ai dat seama de bug, trebuie sa lucrezi probabil cateva ore sa le repari. - Poate nu ai proiect pentru 1 saptamana, chiar daca stai la birou si joci Minecraft / Pirate Kings / Facebook / 9GAG, tot iti iei salariul, siguranta asta trebuie sa vina de undeva. - Poate sunt mai multe proiecte deschise care sunt aproape gata si e ziua salariului, si firma cum e seriosa te plateste la timp. - Spatiul - Curent - Internet. Acum, o firma te plateste in functie de cat esti de important, daca ai pretentii mai mari decat salariul care ti-l ofera cineva, simplu, ti-l faci singur si gata. Partea proasta e, ca ce scriu aici se aplica la foarte putini oameni, pentru ca "povestile" sunt frumoase, dar ca sa ajungi sa ai experienta si faci bani aia, trebuie sa iesi din zona de comfort ( cel putin, daca vrei sa ii faci cand esti ~ 20 ani ). P.S : Am mai vrut sa postez lucrul asta de N ori, dar m-am abtinut, deja m-am saturat de discutiile astea. Orice e posibil + toate lumea are salariul pentru care e dispus sa munceasca. E simplu.
    1 point
×
×
  • Create New...