Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/23/16 in all areas

  1. Hai, ca deja o sugeti pe langa in threadu asta. Ati dat explicatii destule. Pe aici avem pretentia ca omu sa isi si doreasca sa invete/fie ajutat, nu doar sa ceara. Pentru alte nelamuriri, puteti folosi mesajele private, ca intru pe index si vad 100 posturi in Windows moloz. TC.
    5 points
  2. Si? Te-ai uitat in spatele la router si nu are porturi ethernet?
    2 points
  3. Este o tâmpenie, dar este cel mai jucat joc pe mobil din istorie? Da A scos bani în prostie? A scos Va mai scoate? Foarte mult Ție ți se pare o prostie, mie mi se pare cea mai buna idee din ultimii ani, mai ales ca nu au muncit foarte mult, au copiat o mare parte din ingress, joc făcut tot de ei, mult mai complex, dar nu la fel de cunoscut. Vrei jocuri bune? Intra pe magazin play, în top uri.
    2 points
  4. Salutare tuturor, Ma numesc Raul, am 19 ani, sunt din Bistrita si sunt un entuziast al hacking-ului. Momentan ma consider un script kiddie/newbie ( mai am multe de invatat ). Cred ca totul a inceput pe overthewire ( bandit ) in timp ce ma uitam la niste tutoriale de la LiveOverFlow (https://www.youtube.com/channel/UClcE-kVhqyiHCcjYwcpfj9w). Am inceput sa invat putin cate putin folosind HackThis.co.uk si ulterior am aflat de wechall, unde ma gasiti sub acelasi nume ( MisterDoom ). Sper sa fiu un membru util al acestei comunitati si sper sa ma pot integra, astfel invatand chestii noi de la voi si vice-versa daca se iveste ocazia. Daca aveti nevoie de un partener de discutie pe anumite teme, va rog sa ma contactati. Multumesc mult !
    1 point
  5. Prietene, ce e atat de greu? E chirurgie pe creier? Deci daca stai la bloc, ai retea FTTB. Adica internetul tau vine dintr-un switch amplasat pe casa scarii, apoi intra in casa prin perete, dupa care se mufeaza in router, modem sau direct in calculator. Daca intra in modem, poti sa ai din acelasi loc si tv si telefon si internet. Daca intra in router, poti sa ai internet atat prin cablu cat si prin wireless. Daca intra direct in pc, ai internet doar local, la cel pc. Uite-te la firul care intra in casa, in ce dispozitiv intra, incearca sa-l mufezi pe direct pentru ca pe direct iti apar erorile specifice, daca esti la rds. Daca stai la casa, pe undeva pe la tara, ai EoC, depinde ce model. Acc20 sau 21.
    1 point
  6. Bine ai venit. In sfarsit mai vad si eu Bistriteni activi pe-aici.
    1 point
  7. Noi aici vorbim de idei bune de business sau de jocuri pentru telefon? Si ce a facut Bill Gates e bine, la fel si Mark Zuckershit. Iar va dati destepti si voi sunteti bata.
    1 point
  8. 1 point
  9. Learn c++ Learn php Learn java Learn python Toate sunt făcut De aceeași developeri
    1 point
  10. Ce model este? Daca are procesor mtk, ii dai restore la un imei.bak de pe alt telefon cu mobile uncle (necesita root).
    -1 points
×
×
  • Create New...