Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/30/16 in all areas

  1. Nu te ajuta cu nimic. 1. Majoritatea link-urilor sunt nofollow si pe sectiuni ale site-ului care nu au nicio putere. 2. Directoarele web sunt ferme de link-uri. 3. Site-ul tau poate aparea langa un altul care vinde medicamente de sculat mandrina. Nu cred ca vrei sa-ti fie site-ul asociat cu maneaua, cancerul tiganesc si medicamentul pentru mandrina.
    4 points
  2. L-au mutat aici: https://gloryholefoundation.com
    2 points
  3. Nivel 0: https://cs50.harvard.edu/weeks - Asm & Api: Limbaj de Asamblare (Assembler) Intel 8086 Windows Assembly Language Megaprimer Iczelion's Win32 Assembly Silences Programming Tour with MASM32 Intel Pentium Instruction Set Reference Functii Api - MSDN Library Undocumented Functions Reverse engineering: TiGa's Video Tutorial Series on IDA Pro Lenas Reversing for Newbies IDA Pro Binary Auditing Training R4ndom’s Beginning Reverse Engineering Ricardo Narvaja Tutorials [introduction to cracking with Olly from zero] https://drive.google.com/drive/folders/0B13TW0I0f8O2ckd2T0lsbXRoYmc Reversing with IDA PRO from scratch Kani Cracking tutorials https://rstforums.com/forum/topic/106449-nsa-capstone-course-reverse-engineering/ NSA Capstone Course - Reverse Engineering Analiza malware: Dr. Fu's Malware Analysis Tutorials F-Secure Malware Analysis Course Reversing & Malware Analysis Training, Advanced Malware Analysis Training https://github.com/RPISEC/Malware Malware Analysis at Rensselaer Polytechnic Institute Exploits/shellcode: Corelan Exploit writing tutorial Neox Training Center Exploit Research Megaprimer Fuzzy security - Exploit Development Tutorial Shellcode Tutorials Memory forensics: Introduction to Volatility Scripting: Google's Python Class Open Security Training Training -un site ce isi merita propria categorie Tools: RCE tool library Diverse: Goppit PE file format Cheat sheets: quickly code, quick reference Online automated malware analysis: Malwr (Windows executable, PDF) https://www.hybrid-analysis.com/ https://any.run/ ThreatExpert (Windows executable) CWSandbox (Windows executable) JSUNPACK (PDF, pcap, HTML, or JavaScript) malware tracker (Shellcode Analysis, PDF, Doc ) Document Analyzer (.pdf, .doc, .ppt, .xls, .docx, .pptx, .xlsx, .rtf) Mobile Sandbox (APK Analysis) https://detux.org/index.php (Linux Sandbox x86, x86-64, ARM, MIPS and MIPSEL) SandDroid (APK Analysis Sandbox) https://linux.huntingmalware.com/#
    1 point
  4. Salut, Am nevoie de un keylogger care sa-mi trimita informatii pe mail. Vreau ca dupa ce il bag pe stick acasa sa se instaleze RAPID in maxim 30 secunde - 1 minut in PC-ul unde doresc sa introduc carnatul... mi-ar lua prea mult timp la respectivul pc sa instalez de la zero un keylogger si sa-l configurez. aici e problema de timp.... daca ar merge trimis ca executabil si prin FB Messenger e si mai bine. Caz ca exista ceva si pt android .. platesc in plus.
    1 point
  5. Cumpara de aici http://www.2x4.ru/index.php , nu o sa apara numele tau sau alte informati , o sa fie totul confidential
    1 point
  6. Sa va tavaliti in chinuri toti care faceti spam!
    1 point
  7. Recently I was in a hotel needing to make a payment, there was no phone signal so I could not receive my Two Factor Auth token. Luckily for me Paypal’s 2FA took less than five minutes to bypass. Proof of Concept Step 1: Login with a valid username and password, click on the “Try another way” link. Step 2: Enter any answer for security questions. Step 3: Using a proxy, remove “securityQuestion0” and “securityQuestion1” from the post data. Step 4: Profit Advisory Timeline 03/10/16 - Reported issue to Paypal 04/10/16 - Paypal begin investigation of issue 21/10/16 - Paypal report issue as fixed 21/10/16 - Paypal award bounty https://henryhoggard.co.uk/blog/Paypal-2FA-Bypass
    1 point
  8. Daca te referi strict la Word si Excel (doc/x si xls/x), pachetul de Office365 contine asa ceva unde iti da un spatiu (un mini-sharepoint cu OneDrive for Business) unde tu si cei carora le dai access aveti drepturi de management asupra fisierelor. De acolo, le poti da link altora dupa screenshot-ul de mai jos: Cei care primesc access de edit, au o optiune in browser sa ii dea edit direct in browser (functioneaza cel mai bine in IE si Chrome, Firefox face figuri uneori) si tot ce editeaza se salveaza automat in fisierul respectiv. De asemenea poti seta si timp de expirare, etc. Insa cel mai simplu si convenabil este sa mergi pe Google Docs si Google Sheets.
    1 point
  9. Poti sa faci asta cu FileZilla daca nu ma insel, salvezi si te intreaba daca vrei sa uploadezi noua versiune a fisierului, teoretic, o editez direct de acolo, cred ca ti-ar fi mai usor sa iti editezi fisierul direct din OneDrive sau Google Docs si sa il faci public dar fara drepturi de modificare asupra lui.
    1 point
  10. Problema este grava. Astia cateva sute nu si-au dat seama ca sunt manipulati... Sunteti "galeata electorala", treziti-va!:) Pai voi chiar credeti ca daca se voia face ceva serios, apela cineva la voluntari & crap? Pai cum sa nu ia firma X contractul si Y spaga? Bai, voi va credeti pe alta planeta?:)))) Voi credeti ca faceti ceva "acolo orice, sa incercam sa mearga, blabla", dar acel ceva este zero barat. 99.9999% din romani nu o sa stie niciodata de munca voastra si de programele pe care oricum nu o sa le faceti pana la final. O sa fiti singurii cunoscatori ca StopCozi exista. Iar totul o sa moara in spuma marii involburate a idee "bai, deocamdata este doar pilot, brainstorming, organizare". Asta desigur, dureaza pana trec alegerile:) Voi chiar credeti ca daca pilotul ar trece, exista vre-un manager care poate conecta minsterele intre ele sa le faca sa comunice, sa isi dea datele care nici macar nu le au la zi, ca se poate face ceva util si functional in hatisul legislativ romanesc? Mai iesiti de pe Facebook, mai duceti-va pe la bugetari si vedeti in ce cocina si degringolada stati. Tara asta este derapata. O sa vi se dea acum vrajeli cat de bine e totul, ca e campanie. Sunteti intre muritori de foame, doar ca nu stiti inca... Nu, atata timp cat la putere sunt oameni pusi pe merite dubioase si nu exista o echipa functionala 100%, nu o sa existe schimbare. Si persoanele destepte stau departe de troaca.
    1 point
  11. Bre, ce rahat carliontat tot aberezi? Nu am treaba nici cu unii nici cu altii dar nu Ciolos a facut HubIT. El a propus, la un moment dat. E bine ca EXISTA si ca sunt oameni care vor si reusesc sa miste CEVA. Orice. V-ati invatat doar sa criticati si sa le dati praf ca voi, jiji muschi, stiti mai bine. Iaca... dupa mine, fac bine ce fac. Da, corect, sa ii criticam, sa ii injuram ca folosesc (poate) tehnici si tehnologii un pic prea open, un pic prea free... Dar hai sa nu ne cacam cu totul pe munca lor, nu de alta dar aia baga sambetele si duminicile doar pentru ca vor si aleg sa schimbe CEVA.
    1 point
  12. Trojan Spyware: https://github.com/MinhasKamal/TrojanCockroac Now, insert the USB-Drive in the subject's PC (Yes, you have to start the spreading process from somewhere!) Run the shortcut and the spyware will be injected. Now (after a restart) everytime any USB-Drive is inserted in the affected PC, the virus will copy itself in that, and the circle will start again!
    0 points
×
×
  • Create New...