Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/17/17 in all areas

  1. Defapt te-ai certat cu alt copil si vrei sa-i dai "flud" sa-i arati ca esti h4x0r Grow up! Get a life! Read a book!
    6 points
  2. Am căutat pe RST Havij Pro bun și tot ce am găsit avea link-ul de descărcare mort sau spuneau alții că-i virus, că nu merge, etc. Am găsit pe Google o versiune bună, cel puțin merg toate funcțiile, recomand rularea într-o mașină virtuală, nu știu dacă e bindat cu ceva. Download: http://www59.zippyshare.com/v/hn8OysV0/file.html ("havij dorks" pe Google)
    2 points
  3. Baga-l in azot lichid, vezi cat rezista. Eventual baga-te si tu.
    2 points
  4. Link is 2 years old you muppet, it's obvious some will get broken in time.
    2 points
  5. https://we.tl/pyKZIqXQ7C Smart cards are tamper resistant devices that manipulate assets in a secure way. Among the assets, one is of a particular interest the native layers. If some attacks have succeeded in getting access to the applicative layer very few of them have had access to the native layers. We propose here to use applicative programs to perform data reverse engineering in order to understand the hidden algorithms that manage the memory allocation. We are then able to generate our own fake references on objects that can be manipulated by the system as legal objects. Then, we propose a new attack called auto-forges that leads the system to interpret its own data or program as valid Java meta data. This attack provides access to new memory fragments where the native layers are stored. Getting access to this asset allows us to start the reverse engineering of these native layers.
    1 point
  6. https://www.ossblog.org/master-c-programming-with-open-source-books/
    1 point
  7. Cu siguranta. Va multumesc ca mi-ati oferit raspunsuri si un punct important de plecare. Nu stiu acum cate persoane mai sunt dispuse sa faca asta asa benevol. Nu vreau sa fiu siropoasa, dar chiar va sunt recunoscatoare.
    1 point
  8. Ma bucur ca sfaturile noastre ti-au fost de folos. In cazul in care mai ai intrebari nu ezita sa le pui O zi faina
    1 point
  9. Trebuie sa ai vointa si rabdare. Da, rabdare multa. La inceput e bine sa aplici la joburi mici pentru a face rating bun. Chiar daca pretul e sub houly rate-ul pe care il doresti...poti face un mic compromis o luna sau doua. Usor, usor vei vedea ca va incepe lumea sa iti dea award la joburi. Eu am renuntat la Upwork, pentru ca sincer mi se pare de cacat, da' asta e doar parerea mea personala. Sunt oameni aici care o duc bine La mine au existat luni in care bagam 40 bids / saptamana si nu prindeam nimic. Insa au fost si zile/saptamani bune. Dac-ar fi sa pun in balanta zile bune + zile proaste: 30% - ok | 70% - not ok. E misto daca prinzi clienti pe care sa reusesti sa ii pastrezi pentru viitoarele proiecte Daca faci ceva bine de la inceput e foarte posibil ca acel client sa mearga cu tine in continuare.
    1 point
  10. Daca vei face traduceri si site-ul nu va avea sistem de escrow implementat tot timpul sa ceri 50% in avans. Pe upwork te uiti la alte persoane care au acelasi skill-uri ca tine ce proiecte au facut: https://www.upwork.com/fl/jessicasimko Are resume-uri si conturi de linkedin la proiecte dar ca volum nu ii chiar mare. Proiecte de genul sunt si pe fiverr Pentru a porni pe fiverr va trebui sa iti faci singura reviewuri/proiecte terminate cu ajutorul unor prieteni, persoane de pe forum. Bineinteles ca vei pierde comisionul luat de fiverr care mai demult era 1.5 dolari, 20% din pretul afisat si mai era processing fee 0.5 care acuma vad ca ii 1 dolar. Tot mai demult, acum un an doi, mai toate gigurile costau 5 dolari.
    1 point
  11. https://mobile-tracker-free.com/
    1 point
  12. super ! lucreaza elegant, rapid si ieftin. il voi recomanda si prietenilor
    1 point
  13. Pupy Pupy este un OpenSource , multi-platforma(WIN,Linux,OSX,Android).Este un RAT(instrument de administrare de la distanta) si un instrument de post-exploatare.In principal este scris in Python. Modulele Pupy pot accesa în mod transparent obiecte Python de la distan?ă folosind rpyc pentru a efectua diverse activită?i interactive. Pupy poate genera sarcini utile în mai multe formate, cum ar fi executabilele PE, DLL-uri, fi?iere Python pure, PowerShell, apk, ... -Alege un lansator (connect,bind...), un transport(ssl,http,rsa,obfs3,scramblesuit,...) si un numar de "scriptlets".Scriptlets sun scripturi menite sa fie incorporate pentru a efectua sarcini diverse off-line(fara a necesista o sesiune), cum ar fi adaugarea de persistenta, de a porni un keylogger, detectarea de sandbox. Caracteristici -Pe ferestre, Pupy este compilat ca un DLL si este incarcat in memorie. -Poate migra reflexiv in alte procese. -Poate importa la distanta, din memorie, pachete python pure(PY,.PYC), Pyhton C(.pyd). -Pupy este usor extensibil, foloseste[rpyc]. -Pupy poate comunica folosind si obfsproxy.Toate modulele non interactive pot fi expediate la gazde multiple intr-o singura comanda. -Multi-platforma(testat pe win 7,8,10,kali linux,ubuntu,OSX,Android) -In mai multe formate exe(x86, x64), dll (x86, x64), Python, apk, ... Transport -rsa -Un strat cu autentificare sicriptare folosind RSA si AES256, de multe ori cu alte straturi suprapuse. -Strat folosind o cheie AES256 statica -Ssl(defaut) -http - obfs3 -cu ajutorul stratului rsa pentru o securitate mai buna. -etc. Windows Specific -migreaza -functioneaza foarte bine cu [mimitakz] -screenshot -inregistrare microfon -keylogger -inregistrare tastatura -capturi de ecran la fiecare click -etc Screenshots https://github.com/n1nj4sec/pupy/wiki/Screenshots Install git clone https://github.com/n1nj4sec/pupy.git pupy cd pupy git submodule update --init --depth 1 pupy/payload_templates git submodule init git submodule update pip install -r requirements.txt
    1 point
  14. 1. Fa o pasiune din scoala 2. Cine crezi ca iti ataca tie sv de cs ? Anonymous nebunule ? 3. Esti departe de a crea exploituri 4. Pa
    0 points
  15. Imi cer scuze daca m-ai gresesc vreun cuvant nu prea am crescut in Romania. Eu vreau s-al atac si analizez.Si am o pasiune dupa exploituri vreau s-a platesc pentru orice exploit nou. Daca nu stiti cu ce se mananca v-a rog sa nu m-ai comentati sau o sa va dau report.Aici e business
    -1 points
×
×
  • Create New...