Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/27/17 in all areas

  1. Nu trebuie sa ai o mare experienta de viata ca sa-ti dai seama ca o femeie care face de astea trebuie sa se duca de la casa ta. E ca si cum il prinzi pe unu cu minciuna, se intampla odata, se intampla si a doua oara. Eu nu am nevasta, n-am varsta lui, insa pot sa privesc intr-un mod obiectiv lucrurile. Calmeaza-te, inteleg ca iti e greu, adu-ti aminte ca tu trebuie sa ramai in joc cu mintea curata, odata ce iti poti linisti mintea si sa te detajezi total de femeia aia, scapa de ea. Femeia are emisfera dreapta a creierului mult mai dezvoltata => actioneaza pe baza emotiilor, nu pe baza ratiuni. Degeaba ii oferi tu toate pe lumea asta daca nu o faci sa se simta bine.
    2 points
  2. Cum a spus @Church dsu poti incerca si ceva legit. Promovezi o postare pentru REACH - cei care dau like/comment etc iti poti invita sa de-a like la pagina. Postari in grupuri related to nisa ta. Trebuie sa ai in minte tot timpul cuvantul CALITATE - sau in cazul tau, useri interesati de nisa ta si activi. Cu un buget de 9 $ am avut un reach de 12.000 saptamana trecuta pe tari ca Germania/Franta cu anumite interese si locatii din care aprox 3k like-uri la postare. I-am invitat sa de-a like la pagina si am 758 likeuri la pagina acum cu 9$ fara nimic altceva - nu am publicat in nici un grup nimic. Returnul zic eu ca este destul de ok - mai ales ca sunt oameni targetati. Spor sa ai.
    2 points
  3. Salut comunitate, Am 24 de ani si lucrez ca software engineer pe partea de suport. La munca lucrez cu linux, solaris, baze de date(sqlplus mostly) si recent am facut niste scriptulete in bash pentru a verifica niste liste, in functie de anumite conditii sa faca x sau y.(+ aplicatia firmei, dar asta e alta mancare de peste ) M-am inscris pentru ca la munca deja a devenit plictisitor ( nu ca stiu totul, doamne fereste, nici pe departe), ajung sa lucrez foarte mult pe chestii care nu ma ajuta sa ma dezvolt eu personal, cum ar fi aplicatia firmei, si nu prea am timp de micile mele proiecte cum ar fi scripturi in bash, sa invat SQL mai bine ( join-urile mi se par destul de dificile ca sa va dati seama ca nu-s la un nivel foarte avansat ), eventual PL/SQL ar fi superb, sa mai invat diferite chestii de linux / solaris ( nu ma ocup de configurare, deci nu ma intereseaza partea asta, mai mult de mententanta, sa verific procese, servicii, log-uri, trace-uri, etc ). Asemenea pentru SQL, nu ma ocup de administrarea bazelor de date, ci doar de select/update/insert/delete ( mai rar delete haha ). Forumul e mare, deci daca sunt pe aici ceva topicuri unde se discuta chestiile de mai sus, unde sunt tutoriale, link them below ! Daca aveti si alte sugestii, de exemplu am auzit pe cineva care are nevoie de oameni ce stiu cakephp, discutie libera ^^ All the best !
    1 point
  4. Divorț. Dacă tot ai ml, găsești una pentru fiecare noapte.
    1 point
  5. daca vrei sa fi mai anonim cumpara alte monede virtuale mai intai, si le schimbi in btc
    1 point
  6. Spam pe grups, platite alte pagini pt share, concursuri (daca ai boti buni, poti sa ai si castigatori ), like jacking din polls ...
    1 point
  7. In locul tau,n-as fi asa sigur.
    1 point
  8. Nu cred ca esti in masura sa dai asemenea sfaturi, cius!
    0 points
  9. @adicode @yoyois Din cate stiu parca a fost data o lege si doar bunurile dobandite pe timpul casatoriei se impart la doi, adica 50%, si asta daca dovedesti ca ai pus si tu bani ca daca unu are o firma si intre timp se insoara si cu banii de pe firma vanduta isi ia sau isi face altceva si panarama da divort, nu primeste nimic. Nu e asa ? Eu parca asa stiam ca s-a dat o lege si fiecare cu pizda ma-sii. Ceea ce mi se pare cat se poate de normal ! Am mai auzit de la cineva si de alta varianta, tot in zilele noastre, cum ca te intreaba atunci cand te insori, la starea civila, cum vrei sa fie bunurile si cica ai trei variante: renunti la tot, 50%-50% si fiecare cu ce a venit - si in functie de ce alegi, asa va fi si la un eventual divort.
    -1 points
  10. salut ce trafic mai ai?il lasi la 100 si ti-l iau eu astazi
    -1 points
  11. Ce incredere sa mai aibe cand femeia il inseala cu el de mana?...
    -1 points
  12. scam, se vede de la 10 poste
    -4 points
×
×
  • Create New...