Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/08/18 in all areas

  1. Codul emoticonului este universal, el arata ASEMANATOR pe orice dispozitiv.
    1 point
  2. Vezi tu ca ai uitat ceva esential: "concurenta".... Nota*: Cand lucrati SEO pentru cineva va recomand sa va asigurati inainte ca aveti EXCLUSIVITATE. Si anume sa nu fie discutii ulterior de genul "stii ca mai lucreaza cineva la el..." "stii ca mai lucrez si eu la el cand am timp..." "a mai lucrat cineva la el o sa il rog sa se mai uite..." "mai intra cineva si se mai ocupa..." refuzati categoric colaborarea daca se suprapun mai multe persoane sau campanii seo in acelasi timp cu munca voastra, de obicei clientii din Romania cam procedeaza asa. In cazul firmelor, obligat contract sau anexa de exclusivitate.
    1 point
  3. http://recordit.co/GTIROeGtVr
    1 point
  4. @Gushterul Offtopic: Da. A avut o perioada pe la inceputul anului, cand nu prea s-a simtit bine, dar acum este in regula. Actualizez pe blog ce mai face, insa nu asa des ca inainte, pentru ca acum face tomografiile o data la 6 luni, nu la 3 luni ca inainte. De pe la inceputul lui 2016 am eu grija de el cu cheltuielile, asa cum este si normal, sa nu-i lipseasca vitamina C si alte lucruri care-i pot prelungi viata. Stateam si ma gandeam la o chestie: sunt persoane care s-au operat odata cu el, o singura data, nu de doua ori ca el si care intre timp nu mai sunt printre noi. Au urmat si ele acelasi tratament ca tata, insa, din pacate, nu a fost sa fie. Asta inseamna ca poate toate lucrurile alea pe care le-am discutat impreuna si le-am cumparat cu voi, baieti destepti, l-au ajutat sa fie in viata si acum. O sa va respect toata viata pentru ce ati facut pentru el si va mai multumesc inca o data acum.
    1 point
  5. @M4T3! Nu am vandut niciodata linkuri pe blog, nici nu vand si am grija de trimiterile pe care le fac. Am doar doua site-uri in blogroll: un blogger si RST. Oferta mea: un an de zile, dofollow, index, blogroll, gratis. In semn de multumire ca l-ai ajutat pe tatal meu. Nu v-am uitat, va am in lista. Daca pot sa ajut, ajut. Daca esti de acord, da-mi un mesaj privat cu site-ul. Sunt sigur ca este in regula, insa vreau sa arunc o privire pe el, sa ma asigur eu.
    1 point
  6. Ce agramat.. initial am crezut ca e vreun indian cu google translate :))) .. cu exprimarea asta vrei sa faci ca$caval pe amazon? good luck with that
    1 point
×
×
  • Create New...