Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/29/18 in all areas

  1. Cum cacat sa te cheme pascal si sa ai IQ 42? Copil facut pentru alocatie
    4 points
  2. Ne-ati omorat cu cereri de invitatie. Zilnic intra 200 de labagii de dupa usa baii la cersit. Tu vezi ca omul ala a scris acum 10 ani in urma? Futu-va pastele si evanghelia mamelor si tatilor de epuizati
    2 points
  3. 2 points
  4. Din cate am auzit de la altii, intre 5000-7000 net pentru cei care fac ture, in functie de experienta si cunostinte. Interviul cica ar fi din ComTIA Security. Tot din cate am auzit, ceea ce fac cei de acolo(cei care sunt in turele respective, in rest nu stiu) e un fel de NOC pe securitate, poate un fel de incident response. LE:Personal nu cunosc ce se intampla pe acolo si nici nu pot garanta in vreun fel zvonurile astea.
    1 point
  5. Stiu ca programul este de 12/24 12/48, dar nu stiu nimic de salariu. Stiam ca se platesc bine turele si colegii (de pe vremea cand lucram acolo) erau multumiti. Acum depinde si de voi. Daca sunteti la inceput, e o buna oportunitate de a intra in domeniul "security". Daca aveti ceva experienta, va puteti gasi altceva.
    1 point
  6. Aha. Acum inteleg de ce s-au racit atunci cand m-au intrebat de salariu. Inseamna ca la junior salariul e cat al unui lucrator la mac. Asta daca iti faci turele.
    1 point
  7. Salut, Am fost si eu sunat ieri pt programul lor de internship pentru Jr. IT Security Analyst. Pe minunatul program 12/24 12/48. M-ar interesa daca aveti informatii cu privire la salariu. Din ce am citit pe alte site-uri, faptul ca lucrezi pe acel minunat program ai avea un spor cam de 30%. Am mai vazut un review lasat de un Senior IT Security Analyst in care mentiona minunatul salariu de 1.000 Euro. Sincer, mi se pare putin pentru un Senior. @Nytro poti sa ne luminezi un pic ?
    1 point
  8. 1 point
  9. Daca esti jucator de poker pe platforme online cred ca sti deja ca nu e permis sa ai mai mult de un cont pe respectiva platforma! Asta ti-o spun ca sa sti ca nu e legal ce incerci sa faci , posibil este si destul de simplu , RDP`s de diferite tari si aia e . https://webpundits.in/buy-ssd-cheap-rdp/ Edit : @Massaro daca omul vrea sa se duca la puscarie ce treaba am eu ?:)))) Nice vote, ty .
    1 point
  10. @unic poti sa mai urci inca o data listele? link-urile nu mai sunt valabile. thx!
    -1 points
×
×
  • Create New...