Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/02/18 in all areas

  1. De cand a postat @spider oferta de FileList la 200 Roni , nu mai sunt cereri :))) Ps : numai asa ii puteai speria pe unii dintre ei
    2 points
  2. Daca sunt euro ... ma simt un pic mai motivat Mi-au dat de ales intre 11 si 13, am ales 13 in ideea sa am mai mult timp sa ma pregatesc.
    1 point
  3. Sper ca te referi la euro ? daca sunt lei zi-mi macar sa nu invat mizeria aia de carte degeaba @ARUBA pe 13 trebuie sa ma duc
    1 point
  4. Primesc eu PM-uri, stai linistit .
    1 point
  5. Profilul real este singurul care-ti ofera background? Serios? Eu am terminat mate-info intensiv. Am stat 179 de mii de ani sa fac teme, sa ma ocup de lucruri absolut INUTILE, pe cand cei de la uman, aveau tot timpul din lume sa-si aleaga pasiunile. Iti ia 6 luni sa faci CCNA-ul. Iti ia 1 an sa inveti bazele programarii. Ia vezi, stii mai multe ca altii dupa 4 ani de mate-info?
    1 point
  6. Daca te duci la un liceu militar pt ca asta e visul parintilor tai o sa regreti mai tarziu. Da, in momentul de fata in Romania profilul real la liceu e singurul care iti ofera un background astfel incat dupa terminarea lui sa ai toate optiunile disponibile privind facultatea.
    1 point
  7. Salut . Samsung A6 , dar varianta + este foarte ok ti-l recomand.
    1 point
×
×
  • Create New...