Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/15/19 in all areas

  1. Din cand in cand mai codez cate ceva care cred ca merita prezentat. Cum tot talentul meu de marketing se rezuma la postatul aici pe forum, am sa fac la fel si de data asta, ca poate mai castig cativa utilizatori. Pe scurt, am creat o extensie de browser care introduce date fake in formulare si face toata testarea mai comoda. Practic se foloseste de libraria asta, dar stie si alte trucuri. Mai multe chiar. Daca e cineva interesat de asa ceva si vrea sa o incerce, o poate gasi aici: Link pentru Chrome Link pentru Firefox
    3 points
  2. Telefonul e stricat, iti iei altul.
    2 points
  3. Cei de la Vodafone te vor ajuta, contra cost bineinteles. (asta daca nu cumva ai casco la telefon, ceea ce nu prea cred). Varianta mai cheap ar fi sa schimbi singur sau la un service de cartier display-ul (dar cred ca dupa manevra asta iti iei adio de la garantie).
    1 point
  4. https://www.udemy.com/romanian/ Si asta e la reducere, merita
    1 point
  5. Nu boss, asa se incepe, si dupaia de ex cand mergi pe strada, pe langa o mini firma, si vezi un cablu de net, hop, tai fierul, legi la tine cu usb-urile, si iei toate parolele lor.
    1 point
  6. Tare mi-as dori sa vad o lume fara facebook,instagram,twiter si alte cacaturi de genul. O lume in care sa vad lumea cum socializeaza in realitate, nu din spatele unui dispozitiv.O lume in care noi ca specie sa fim civilizati , pentru ca in momentul de fata nu suntem nici pe aproape. O lume in care lumea are credinta mai putin intr-un batranel din nori care arunca peste noi cu ciuma,cancer si alte boli dar totusi ne iubeste. O lume in care toti oamenii de pe aceasta planeta au parte de aer curat,sistem de educatie (educatie nu invatamant ce se preda in ziua de azi, este materie doar ca sa te tina prost si in ceata) si o societate bine pusa la punct , din care nimeni sa nu faca profit de pe urma altor persoane, totul sa fie egal si toti sa avem dreptul la o viata decenta si corecta. Off iara sunt beat si n-am ce face PS: Sfat prietenesc, nu citi tot rahatul de mai sus . PS 2 : Ma simt mai sarac fara facebook .
    1 point
  7. Incepe mai intai prin a incerca sa-ti vizualizezi propriul trafic, fiinda este legal. Iti cumperi un cablu de net, de preferat cat5, sa mearga bine.Tai un capat, si-o sa vezi ca sunt 8 fire. CUmperi 2 mufe usb, si o sa vezi ca fiecare mufa usb are 4 pini.Conectezi firele din cablul de net la usb-urile alea, dupa 2 categorii, firele cu o sg culoare, si firele cu 2. Dupa ce faci asta, conectezi usb-urile alea la tine in pc, deschizi 2 terminale, si in primul scrii "ping localhost", si in celalalt "ping 127.0.0.1" O sa vezi in primul traficul trimis, si in al doilea traficul primit. Incearca sa-l decriptezi si dupaia poti trece la ethicalhacking.
    1 point
  8. Nu ii pasa nimanui de tine. Pune mana pe un abecedar.
    -1 points
  9. Esti dispus sa-mi oferi 2200 RON? Sa-mi iau unul mai nou. Daca as avea ceva afaceri prin Chile,Panama... as lua altul. Multumesc frumos! http://prntscr.com/myglnx @brdan18 Mersi frumos! O sa incerc.
    -1 points
×
×
  • Create New...