Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/21/20 in all areas

  1. Aici tu strici. Omul a spus parerea lui si ai inceput. Convinge-l cu argumente ca nu are dreptate. Astia nu cred ca faceau asa.
    2 points
  2. Cei cu probleme sa ma contacteze. Am in familie epidemilog si pe boli infectioase... (printre singurii pe tara) caz de .... pt oameni pe aici. Nu e de bani. Nici nu se pune problema. https://www.doctorbun.ro/doctor-marinela-tranca_35581.html nr de tel pe privat se cere doar la cazuri confirmate in familie.. fara chestii aiurea cu intrebari. // se dau doar sfaturi de la specialist in cazuri confirmate/izolare. Lasati mesaj pe webmaster@nationalisti.ro cu nr de tel cei cu probleme.
    1 point
  3. Zatarra iti multumesc frumos . Am primit invitatia si am inregistrat 🤝
    1 point
  4. Da-mi un PM cu mailu. Acum am vazut ca nu e nevoie de email.
    1 point
  5. @aismen Boss omu asta chiar pare din categoria ok, nu e nevoie sa ii trimiti chestii de genu, e om matur cu toate tastele la mansarda. @Infinity70 Ai facut rost de invitatie?
    1 point
  6. Bro, "wirtz" si "convinge cu argumente" in aceeasi propozitie e oximoron, credeam ca e stabilita treaba de mai multi ani de zile..
    1 point
  7. Pai si de ce ai nevoie de Filelist? Chiar aveam eu sa dau una dar cand vad cat de aroganti sunteti, imi curge sange din ochi.
    1 point
×
×
  • Create New...