Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/27/20 in all areas

  1. Urmatoarea intrebare->"Cum formatez partitiile?" Du te si invata cum functionaza un motor de cautare ca sa nu mai primesti mwie pe aici
    3 points
  2. Tu chiar vrei sa iei premiul de prostul forumului cu intrebarile astea. https://lmgtfy.com/?q=lock+symbol+beside+wifi
    3 points
  3. Eu ma gandeam la ceva de genul: https://tools.ietf.org/html/rfc2324 ( probabil scris de catre @aelius ) De asemenea ar trebui cumva limitata credibilitatea in articolele stiintifice pur teoretice (si greu sau imposibil de demonstrat, ca in teoriile consiratiilor). Desi de la ele ajung mari descoperiri (poate sute de ani mai tarziu) unele sunt pur si simplu idioate. Ori cercetatori care vor sa iasa in evidenta, ori cercetatori care de fapt vor sa descopere droguri noi. Legat de Covid au aparaut desigur sute de mici teorii, inclusiv despre cum se infecteaza o persoana, daca animalele se pot infecta etc. Desi unele erau teoretice, urmau un fir logic si daca le analizai putin ajungeai rapid la concluzia ca "se poate, pare foarte plauzibil". PS: Cercetatorul Nytro de la insitutul de cercetare stiintifica Romanian Security Team a descoperit o modalitate noua de raspandire a Covid-19. Acesta a creat un program informatic (denumit de catre cei din domeniu "Proof of Concept") prin care acesta infecteaza ca un virus routerele (dispozitivele pentru WiFi) si care foloseste undele de 5GHz ale acestora pentru a transmite infectia cu Covid-19 persoanelor din raza de actiune a acestora. Pana in prezent niciun centru ce cercetare nu a demonstrat ca acest lucru nu este posibil. Recomandam tuturor sa opreasca dispozitivele router si sa foloseasca porumbei pentru transferul datelor pe distante scurte.
    2 points
  4. Salut, ultima oara cand m-am logat pe wifi mi-a aparut un lacat langa iconita wifi si nu gasesc pe internet un raspuns despre ce inseamna acel lacat. Mi-ar fi de folos un raspuns in legatura cu acest subiect.
    1 point
  5. Tu faci postari de dragul reputatiei? Acusi te vad la rubrica vanzari / cumparari
    1 point
  6. De aici l-am downloadat si am vazut ca mi l-a blocat pc-ul ca vine de pe alt pc (https://www.kaspersky.com/downloads/thank-you/free-virus-removal-tool)
    1 point
  7. De dat inteligentilor cu "Mor mai multi oameni de X decat de Covid": https://public.flourish.studio/visualisation/2944635/ Nu va asteptati insa sa inteleaga.
    1 point
  8. E mai socant ca faceau astfel de lucruri de dinainte de 2008. Pentru hardware, teoretic nu e nevoie de documentatie, probabil microprocesorul de pe device are o arhitectura standard si e documentat. Asta inseamna ca probabil se poate gasi public documentatie pentru pinii de debug (JTAG) prin care sa faca debugging la firmware realtime. De modificat probabil printr-un firmware update care destul de probabil nu era semnat. In prezent se pot face multe lucruri pentru a se preveni astfel de lucruri (mitigations, prevenire 100% nu exista) dar sunt costisitoare si cred ca foarte putini producatori de hardware au protectii la nivel de procesor sa nu permita debug, firmware cryptat in mediul de stocare si decryptat cu un TPMS, firmware-uri semnate si verificate cum trebuie etc.
    1 point
  9. Imi asum ca o sa iau warn pentru un "inteligent" dar iti recomand sa intri sa citesti sectiunea si descrierea acestuia (https://gyazo.com/eca1d50583207ba300a54104951ca34e) si sa citesti si regulamentul acestui forum (https://rstforums.com/forum/topic/100304-regulamentul-forumului/), chiar nimeni nu e serios pe acest forum?
    0 points
×
×
  • Create New...