Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/20 in all areas

  1. LOL 😂 Trump Twitter ‘hack’: Police accept attacker's claim https://www.bbc.co.uk/news/technology-55337192
    2 points
  2. Nu se stie 100% sigur, inca se cerceteaza, de aceea trebuie, pentru siguranta, purtat masca in continuare. Cea mai comuna cale de infectie e prin gat. Desi recent ziceau ca la "contactul cu suprafete" sunt sanse "mici" de infectare, acestea exista, ca la orice alt virus si nu numai. Adica degeaba oamenii se vaccineaza daca dau noroc (e.g. unul vaccinat cu unul nevaccinat) si cel nevaccinat ia pe mana virusul de la cel vaccinat de pe mana. Acelasi principiu se aplica (probabil) si in gat. Virusul, pe cale aeriana, ajunge in gat. Nu se stie inca daca vaccinul opreste multiplicarea virusului in gat, inainte de a intra in sange, e posibil sa nu. Asta inseamna ca un vacinat poate avea virusul in gat si sa il dea mai departe, fara niciun simptom si cu siguranta ca nu va pati nimic din cauza virusului care va fi distrus cand din gat va intra in sange. Cat despre masti, mai e un lucru la care trebuie sa ne gandim. Daca persoanele vaccinate ar merge pe strada fara masca, ce i-ar opri pe cei nevaccinati sa minta si sa zica ca sunt vaccinati? Se ajunge la un fel de discriminare (desi e cam mult spus, dar oamenii sunt idioti in general) si nu ai cum sa verifici daca o persoana a fost vaccinata sau nu (tu, ca persoana normala). PS: Eu o sa ma vaccinez cu prima ocazie. Probabil din martie incolo se va ajunge la "populatie", doar sa treaca intai prin vaccin persoanele care conteaza, medicii si cei in grupa de risc. Daca o sa pot ma filmez. Oricum, stiti bine ce o sa fac cand ajung acasa: ma tai la mana, iau un magnet, il pun pe mana ca sa prinda chipul si cand il prinde ma tai putin la mana, iese sange si prind chip-ul. Apoi o sa fac reverse engineering pe el, il conectez prin JTAG, ii scot firmware-ul, il decriptez, caut exploit-uri remote si apoi pot obtine eu acces la persoane de pe strada, nu doar Bill Gates! Haha!
    2 points
  3. A ratat sansa uriasa sa trolleze planeta. As fi postat un tweet cum ca nuclear missiles on their way to North Korea. Ori clasicul "send crypto here" si la sfarsit de presedintie imi dau toata averea deci veti primi 10x 😂
    1 point
  4. Dupa ce termini liceul ai sa aflii ca in lumea reala nimic nu se stie 100%. In orice domeniu din orice stiinta se fac studii contradictorii, rezultate probabile, trenduri, testari pe grupe etc. In realitate NU exista un medicament care sa vindece 100% o boala. Exista mereu complicatii, efecte adverse. Deaia textul ca "te vacinezi cu ceva ce nu stii 100% ce e", e NULL. Cand manci orez nu stii 100% ca nu are caca de soarece in el. (ba chiar probabil ca are 0.5-1%) Exista multe teorii cum si unde se transmite virusul. Dar pe scurt: Prima doza de vaccin nu ajunge nici full la tot personalul medical/esential. Multi nici nu vor sa se vaccineze. Pulimea 99% din populatie tot poarta masca, ca nu te doare asa tare sa ai o panza pe nas (si asa e ger afara). Poate pe viitor cand vor fi mai multi vaccinati, se vor ridica restrictiile si la masti si la adunari si la baruri. Presupun ca la inceput de primavara. Avand in vedere ca exista un mic risc ca cei vaccinati sa nu aiba/sa piarda imunitatea. In plus ft putini vor fi vaccinati pana in primavara. Nu are rost sa adaugi o lege care se aplica la 1% din populatie dar este abuzata de 99% din cretinii conspirationisti. PS: Cand se discuta de epidemiologie nu se discuta neaparat clar situatia ca A da virus la B si B se imbolnaveste sau nu. Se discuta in statistici: Cand de probabil e ca un B sa fie infectat daca merge la bar cu un A?
    1 point
  5. Pai stai asa ca nu ai dreptate aici sau nu stii ce inseamna vaccin. Daca te vaccinezi antigripal nu poti fi purtator Sa te vaccinezi inseamna sa fii imun, de asta se cheama si imunizare. Ce zice baiatul asta "destept" de la MAI este un fiasco total ca sa nu folosesc cuvinte urate dar cu alte cuvinte este o prosteala pe fata ori vaccinul nu este bun. Ce facem schimbam legile fizicii ca asa ne convine noua? Nici nu ma mir ca apar din ce in ce mai multi din astia cu sindromul UFO si FREE ENERGY Ca nu se stie daca vaccinul imunizeaza asta este partea a doua si nu ar trebui sa se lanseze public un vaccin fara a se cunoaste aceste aspecte. Nu exista nici un studiu care sa afirme daca imunizeaza sau nu iar "oamenii de stiinta" citati in presa nu au referinta sunt doar cuvinte fara persoane reale in spate sau angajati ai companiilor pharma. Sa astepti pana ce se va forma imunizarea de turma sau pana se atinge vaccinarea a 60% din populatie probabil se "consuma" anticorpii de la primele vaccinari si trebuie repetate, nimeni nu stie in cat timp se vor atinge cele doua imunizari, 1 an, 2 ani sau trei ani? De ce sa ma vaccinez acum in acest caz cand totul este o necunoascuta si multi oameni prosti si corupti gestioneaza aceasta situatie. Eu nu ma voi vaccina pana nu imi garanteaza cineva in scris ca vaccinul chiar imunizeaza si nu voi mai trebui sa intru in categoria celor infectati.
    1 point
  6. Pentru ca nu iti va fi TIE RAU IN CAZ DE INTRI IN CONTACT CU VIRUSUL, asta nu inseamna ca nu poti fi purtator.
    1 point
  7. Adunate...poate sunt de folos cuiva whathttp://pentestmonkey.net/cheat-sheet/shells/reverse-shell-cheat-sheet https://github.com/pentestmonkey/php-reverse-shell/blob/master/php-reverse-shell.php https://netsec.ws/?p=337 https://medium.com/oscp-cheatsheet/oscp-cheatsheet-6c80b9fa8d7e https://highon.coffee/blog/penetration-testing-tools-cheat-sheet/ https://0xdf.gitlab.io/2018/12/02/pwk-notes-smb-enumeration-checklist-update1.html https://noobsec.net/oscp-cheatsheet/#Port-139-445-SMB https://access.redhat.com/documentation/en-us/red_hat_enterprise_linux/4/html/reference_guide/ch-nfs https://medium.com/@2aware2care/enumeration-1976c5d55b1b https://hausec.com/pentesting-cheatsheet/ https://blog.ropnop.com/upgrading-simple-shells-to-fully-interactive-ttys/ https://oscpnotes.infosecsanyam.in/My_OSCP_Preparation_Notes.html https://rana-khalil.gitbook.io/hack-the-box-oscp-preparation/linux-boxes/friendzone-writeup-w-o-metasploit eful-links/content/https://www.bytefellow.com/oscp-ultimate-cheatsheet/ https://pentesttools.net/ https://twitter.com/JaneScott/status/1144134954353217536 https://fareedfauzi.gitbook.io/oscp-notes/ https://github.com/areyou1or0/OSCP https://cd6629.gitbook.io/oscp-notes/ https://gtfobins.github.io/ https://www.semperis.com/blog/tools-attacking-active-directory https://www.aldeid.com/wiki/TryHackMe-Attacking-Kerberos https://hashcat.net/wiki/doku.php?id=example_hashes https://www.exploit-db.com/google-hacking-database https://www.kyylee.com/oscp-notes https://portswigger.net/web-security https://github.com/Runefeather/OSCP-Cheatsheet https://liodeus.github.io/2020/09/18/OSCP-personal-cheatsheet.html search: "log.[debug/info/warn/error]" search in js uri:"document.""location.[search,path,href,hash]","erHTML" https://medium.com/swlh/hacking-json-web-tokens-jwts-9122efe91e4a https://github.com/security-prince/PWK-OSCP-Preparation-Roadmap/blob/master/README.md https://github.com/Runefeather/OSCP-Cheatsheet EDIT:
    1 point
×
×
  • Create New...