Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/31/21 in all areas

  1. Salut, Pentru ca de multe ori am avut nevoie de ajutor si aici pe forum l-am gasit dar si pentru ca in cei aproape 10 ani am invatat multe de la oameni de calitate de aici, am ales sa intorc putin favorul. De-a lungul timpului, pregatindu-ma pentru CCNA, CCNP si mai apoi pentru CCIE, am strans aproape 2TB de cursuri, video-uri, workbook-uri si cam tot ce este nevoie pentru a ma pregati pentru certificarile de mai sus. Nu stiu cum sa impart toata informatia, pentru ca este multa, asa ca am facut intr-un notepad numele fisierelor, ca sa le puteti filtra mai bine. Random YouTube Videos VPN OSPF Orhan-Ergun-Self-Paced-BGP-Training.11.1 OrhanErgun-Self-Paced CCIE Enterprise Infrastructure Training.11.1 IPexpert VOD INE CCIE R&S v5 INE CCNA-CCENT R&S 100-105 ICND1 Technologies INE CCNA R&S 200-105 ICND2 Technologies INE - CCNP R&S v2 (2015) - HQ INE - CCNP Enterprise 350-401 ENCOR INE - CCNP Enterprise 300-410 ENARSI INE - CCIE-Routing-Switching-Written-v5-1 INE - CCIE Enterprise Infrastructure V1.0 Cisco Books BGP Parola de pe Pastebin este adresa fara forums.com Pe langa toate acestea, pe care le am pe ssd-ulintern si au 953.74GB, mai am in Cloud, urmatoarele: CCNA: https://ibb.co/Q6vFqb1 CCNP: https://ibb.co/6JrvVkc CCIE: https://ibb.co/bRvxvQH Partea buna este ca nu cer nimic pe ele. Partea proasta, pentru ca tot ce este aici este strans in ani de zile, imi rezerv dreptul sa aleg cui dau aceste resurse. Daca ai trollat si ai cerut hack-uri sa spargi parole de messenger, nici nu te obosi. O seara placuta va doresc. PS: Unde nu este extensia .mp si nici .pdf, inseamna ca este folder, ceea ce inseamna ca acel folder contine alte zeci de video-uri. In total, video, pdf-uri si cursuri, sunt intr-un numar de 6996 doar pe ssd-ul intern.
    2 points
  2. Dai mufa afara si cositoresti pini (cum ai pe placa de baza). Apoi te conectezi cand vrei acolo cu ceva de genul sau similar. (4-Pin IDC Motherboard Connector)
    1 point
  3. Dupa ce Germania a capitulat au venit cica "salvatorii" poporului german de sub Hitler: americanii si rusii. De fapt acestia au fost pe post de pradatori ca nimeni nu moare in razboi ca sa te ajute pe tine gratis. Astfel ca Germania a fost pradata din doua directii, punanadu-se astfel si bazele formarii RDG si RFG. Asa ca rusii au intrat prin est si au pradat si omorat si violat tot ce le-a iesit in cale, iar prin vest au intrat americanii care au fost mai domni si doar au furat toata tehnologia dezvoltata de nemti, de asta din acel moment OZN-urile nu au mai fost vazute prin Germania si s-au mutat brusc prin Area 51 & Co. si brusc alienilor a inceput sa le placa SUA. Trebuie spus ca toata tehnologia de razboi si toate centrele de cercetare in domeniul tehnologiei erau in partea de vest, adica cea luata de americani. Asta explica multe lucruri de la OZN-uri si pana la tancurile si armurile invizibile cu care se lauda, plus avioanele invizibile care cica si-ar avea originile tot in tehnologia nemtilor de la acea vreme fiindca ei aveau cea mai mare flota de avioane DIN LUME la acel moment.
    1 point
  4. eu le-as numi drone, iar unul dintre primele proiecte a fost a lui Aurel Vlaicu care nu a fost finalizat din motivul asasinarii lui
    1 point
  5. https://www.youtube.com/watch?v=elSWT_goNTM https://www.ufocasebook.com/naziufos.html https://es.wikipedia.org/wiki/Die_Glocke https://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment https://www.go4it.ro/content/curiozitati/ozn-ul-lui-coanda-fascinanta-creatie-care-a-inlemnit-america-7099030/ Aceste aparate de zbor au fost inventate inaintea celor cu reactie moderne, va dati seama acum ce au avansat.Am pus mai sus fragmente din tehnologiile utilizate. Si in carti vechi din India sunt prezentate aparate de zbor asemanatoare construite de antici si care foloseau ceva asemanator fuziunii izotopilor de mercur ca si sursa de energie.
    1 point
  6. Super, imi place de Cristian, va recomand cartea lui - Fizica povestita, pe care o am si eu si peste care sper sa am timp sa ma uit cat mai curand. Edit: Nu stiu cu ce camere se filmeaza toate porcariile astea, ar trebui sa inchirieze niste camere de la fetele care fac videochat si nu ar mai exista dubii.
    1 point
  7. Exista OZN-uri (sau UFO), e destul de clar. Dar dupa cum zice si numele "Obiecte Zburatoare Neidentificate". Asta nu inseamna ca sunt navete spatiale cu omuleti verzi, de-a lungul timpului au fost tot felul de lucruri: baloane, avioane etc. S-a dus ocazia sa facem Naruto Run catre Area51. PS: Nu am vazut video-urile.
    1 point
  8. E cineva into this? Stiu ca avea @Gecko un topic despre filosofie sau stoicism acum cativa ani, asta daca mai tin bine minte. Still into this? Stoicism doesn’t concern itself with complicated theories about the world, but with helping us overcome destructive emotions and act on what can be acted upon. It’s built for action, not endless debate. Niste citate: — "No one is anyone, one single immortal man is all men. I am god, I am hero, I am philosopher, I am demon and I am world, which is a tedious way of saying that I do not exist." — "If it's in your control, why do you do it? If it's in someone else's, then who are you blaming? Atoms? The gods? Stupid either way. Blame no one. Set people straight, if you can. If not, just repair the damage. And suppose you can't do that either. Then where does blaming people get you? No pointless actions." — "Why are we still lazy, indifferent and dull? Why do we look for excuses to avoid training and exercising our powers of reason?" — "Every action you take is a vote for the type of person you wish to become. No single instance will transform your beliefs, but as the votes build up, so does the evidence of your new identity." — "I have often wondered how it is that every man loves himself more than all the rest of men, but yet sets less value on his own opinion of himself than on the opinion of others."
    1 point
×
×
  • Create New...