Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/30/21 in all areas

  1. O vulnerabilitate pe care am descoperit-o in https://www.xoom.com/. Aplicatia este detinuta de cei de la PayPal. Este o problema mai veche. Recompensa: 5,300$
    1 point
  2. Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, a anunțat marți că are în lucru varianta eliminării excepțiilor de la plata impozitului și a contribuțiilor pe venit în domenii precum IT-ul, cercetarea și construcțiile. Într-un interviu pentru Antena 3 dacă guvernul va mări TVA în 2022, ministrul Dan Vîlceanu a spus: ”Exclus să creștem TVA. Dar există o discuție legată de excepții la plata impozitului pe venit și plata contribuțiilor”. Întrebat dacă e vorba despre salariații din IT, cercetare și construcții, Vîlceanu a spus că ”sunt mai multe categorii. Toate excepțiile de la plata impozitului pe venit și la plata contribuțiilor pe venit, plus excepțiile la plata impozitelor și taxelor locale, sunt undeva la 3% din PIB. E o sumă foarte mare. Este o chestiune de echitate, corectitudine. Unii plătesc, alții nu (…) Este o variantă, mă refer la toate excepțiile. De altfel avem și critici din partea Comisiei și altor organisme internaționale”. El a mai spus că o eventuală decizie va fi luată după discuții cu reprezentanții sectoarelor respective: ”Toate lucrurile trebuie discutate înainte. Nu suntem adepții unei politici impuse, discutăm cu industria și apoi vedem”. Ministrul Vîlceanu a mai anunțat că guvernul va modifica modul în care sunt evaluate imobilele pentru care se plătesc taxe locale pentru că acum valoarea de impozitare ar fi prea mică față de valoarea de piață. ”Vom umbla la modul cum e calculată valoarea clădirilor impozitate”, a spus Vîlceanu, admițând că unii proprietari vor plăti mai mult în urma acestei schimbări. Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei Sursa: https://economedia.ro/breaking-ministrul-finantelor-ia-in-calcul-eliminarea-scutirii-de-la-plata-impozitului-pe-venit-si-a-contributiilor-in-domeniile-it-constructii-si-cercetare-e-o-chestiune-de-echitate-corec.html
    1 point
  3. A mai avut Orban idei de genul.. dar le-a lasat balta. Acum iar a aparut vreo "minte luminata" si s-a apucat sa recicleze idei de crescut veniturile la buget pe termen scurt. Sper ca vor abandona totusi, pentru ca pe termen lung e dezastruos.
    1 point
  4. "În sectorul IT&C lucrează 208.000 de salariaţi, însă numai jumătate dintre aceştia beneficiază de scutirea de impozit pe venit de 10%." Via: https://www.zf.ro/profesii/peste-450-000-angajati-it-constructii-ar-putea-ramane-scutirile-taxe-20280164? Sunt sigur ca o astfel de miscare va transforma Romania intr-o putere economica mondiala.
    1 point
  5. @Byte-ul la ce versiune ti-or ajuns Coaili?
    1 point
  6. Toate bune bro. Il pierdusem pe Tex dintr-o zona unde imparteam intre noi mici, cefe de porc, carnati si alte nenorociri la gratar si m-am gandit ca il gasesc aici. Altfel na, m-am uitat si eu in urma mea aici sa vad ce faceam pe vremea aia, sa vad ce personaje mai recunosc etc.
    1 point
  7. Ministrul Finanțelor ia în calcul impozitarea IT-iștilor
    1 point
  8. SRI nu mai are timp. Sunt prinsi intr-o combinatie pe tigari netimbrate
    1 point
  9. Dupa nume da o bere si 50% din afacere.
    1 point
×
×
  • Create New...