Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/09/22 in all areas

  1. Cand eram mai mic, auzeam pe altii ca nu mai au chef de calculator cand se intorc acasa si mi se parea SF. Nu mi se mai pare: prefer sa fac orice altceva inafara programului de lucru. Revenind la subiectul principal, nu cred ca s-ar rezolva mare lucru cu mai multa reclama. Intr-o lume in care multi incep sa se gandeasca s-o lase mai moale cu social media, un grup pe FB e oarecum impotriva firii (chiar si excluzand ironia "securitatii"). A devenit prea aglomerat pe internet si cumva tocmai noi, astia cu reputatia ca stam cel mai mult in fata calculatorului, incepem sa ne deconectam cel mai mult.
    2 points
  2. Ar fi vremea de reinventat forumul, dar cu cine si de ce? Forumul asta reprezinta in multe feluri mentalitatea tinerilor romani, adica multi nu sunt atrasi de calculatoare, de citit si invatat, de proiecte, apoi nu sunt bani, dar nu numai de carti, toate is mai scumpe: viata, chiria, mancarea, calculatorul, toata lumea lucreaza mult si multe ore, curentul e scump, mai bine stai pe Netflix pe tableta, sau deloc, etc, de unde sa mai faci proiecte, sa iti vina idei si sa avansezi. Observam o intoarcere la simplitate a omului, si e un lucru bun. Nytro si multi altii au dreptate, lumea a imbatranit, are familie, rata la casa si masina, etc, apoi daca nu primesti like-uri si te apreciaza comunitatea, de ce sa iti mai dedici timpul si sanatatea inafara serviciului. Apoi a venit pandemia, multi s-au retras, stau speriati, se protejeaza pe ei si familia lor, si alte lucruri devin mai importante. Astea-s alte vremuri si cu alte feluri de oameni.
    2 points
  3. Ideea e ca RST nu e singurul forum care nu prea mai merge. Nici un forum nu mai merge. Si nu ma refer doar la cele de IT, forumuri de orice fel. Una dintre "probleme" o reprezinta chiar aceste porcarii (din punctul meu de vedere) de grupuri de Facebook. Sunt usor de accesat si toata lumea isi da cu parerea, doar ca parerile sunt de multe ori idioate (e.g. grupuri de masini). In plus, e haos, nu e nici o organizare, sunt posturi aruncate la gramada fara nici un sens si greu de urmarit. Avem pagina de Facebook dar nu o folosim ca nu ajuta prea mult. Mie mi-ar placea sa se intoarca lumea la forumuri, mie imi plac mult si gasesc rapid ce am nevoie (e.g. Softpedia). Ar mai fi si acele grupuri de WhatsApp, Telegram sau Discord unde povestea e aceeasi. Daca ai o intrebare totul depinde de "persoanele care sunt pe faza". Pe un forum se pot vedea ulterior si practic toate postarile. Mai exact nu imi dau seama ce am putea face ca nu putem schimba mentalitati. Noi ne facem treaba si suntem pe baricade. RST Con #2 e o idee prin care vreau sa readuc activitate pe forum. Deci, cineva interesat de o prezentare? De creat exercitii CTF?
    2 points
  4. O sa încerc sa fac tot ce pot sa readuc oamenii și activitate, îmi încerc și eu norocul, speranța moare ultima! 🙏
    1 point
  5. Eu mai urmaream devforum, pe el e si colegul de aici @GarryOne Stiu ca era un topic lung de cum sa iti alegi scaunul de birou, altul cum sa stai corect, altul cum sa ai tastatura erogonomica si as putea adauga si ce zicea colegul @bio.shun suport de testicule cu cooler (scuzati cacofonia). Putem face un forum mai comercial cu plasare de produse.
    1 point
  6. Salutare lume! Ma numesc Matei si doresc sa fac un shift de cariera,de aceea am inceput pe partea de securitate/ HK/ Pen-Testing. Forumul este foarte interesant si ma bucur ca m-am inscris si eu 😁
    1 point
×
×
  • Create New...