Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/24/22 in all areas

  1. Asta e curs cum sa iti ia casa foc. Nu se respecta niciun fel de normativ/standard acolo. E instalatie electrica sau lucreaza la ma-sa la grajd :)))) - Conductorii par de 1,5 mm toti - Sigurantele sunt de 16 AMPERI curba C (pentru consumatori inductivi, nu rezistivi, asa cum avem in casa la majoritatea lucrurilor). Pentru instalatiile domestice se folosesc curba A sau B. E logic, ai curba C pentru ca un consumator inductiv consuma de pana la 6 ori curentul absorbit la pornire (o sa sara siguranta aia la 60 de amperi, atunci cand toata instalatia facuta pe 1.5mm sectiune o sa arda in flacari) - Nu exista niciun fel de siguranta diferentiala - A ocupat mai mult de 70% din cutie cu ele. - Conductorii litati nu se dezizoleaza cu caterul - Este interzisa cositorirea conductorilor in instalatii electrice. Acolo se folosesc cleme speciale de tip wago (prinderea se face mecanic, altfel cositorul acela o sa curga la prima supra sarcina iar suprafata de contact este de ~0,3mm, ori de cate ori l-ar rasuci labarul) - A pus deasupra sarme intre sigurante in loc de busbar (9 sigurante de 16 amperi pe un singur conductor de 1,5mm)
    3 points
  2. Ultima data era cineva de la Mediafax care manage-uia feed-ul. Tot Yahoo-ul Romania e facut pe pile, nu are treaba support-ul.
    3 points
  3. Pe aceasi logica in care iti pierzi varsta daca pierzi buletinul.
    1 point
  4. :)))))))))))) Ba nene, nu mai fumati nasoale inainte de a intreba ceva. Cum adica sa pierzi vechimea? E rubrica acolo cu data obtinerii categoriei, da-o in pastele ma-sii S-a desfacut in doua si ai pierdut doar mecla sau cum parastas s-a pierdut mecla dar ai verso Sa-l reînmuiești poate
    1 point
  5. Sa duca placa la 1660 CE ? Presupunand ca te referi la placa de baza ... totusi 1660 CE ? HDD nu discutam. Ram merge. Nu iti gasesc efectiv modelul de placa de baza ca sa pot sa-mi dau cu parerea. Daca e ASrock AB350m inseamna ca e microATX deci o sa ai 2 sloturi de RAM. Probabil un max 32 de giga pe ea. Placa video iarasi ... 1060 6gb nu prea ne ajuta: Una e sa ai un ASUS ROG Strix 1060 OC Gaming in 6gb si alta e un ZOTAC 1060 tot in 6gb. Vezi placa video daca-ti merge in 192 bitzi ( macar ). Si placa de baza suport si un upgrade catre ryzen 5 3600. Sursa de cat e la asta ? Macar un 600 sa ai pe sistem. @Kev ai vreun prieten cu procesoare AMD sa ne spuna cum ryzen 7 e mai slab decat ryzen 5 ?
    0 points
  6. OFFTOPIC: JPEG ... NICE. Ca sa vedem daca merita sa aibe cont acolo
    0 points
  7. Terminati cu prostiile cu ANAF-ul si inchisoarea si proxenetii ca rade lumea de voi. @FaNt0maXadu-mi aminte ultima oara cand tu sau un prieten a vandut ceva pe OLX, la care ghiseu la ANAF a fost sa declare venitul si sa plateasca impozitul aferent. Hai sa nu ne dam cocosi ca le stim chiar pe toate. Am vreo 300 de terra pe un server si vand storagebox-uri. Mergi la ANAF si spune-le ca nu platesc impozit
    0 points
  8. Kev e in lumea lui. Din ce spui tu aici ti-ar cam trebui drepturi de admin la instalare. Nu stiu daca ai drepturi de administrator pe CARBON. Posibil Helium sa fie admin - motiv pentru care cere user si parola de Helium. Daca mai ai intrebari ... lemme know.
    0 points
  9. @gigiRomanpoti sa vii tu cu ce soft vrei, nu te baga nimeni in seara. Daca prejudiciul e mare, ti-l gaseste STS-ul dupa IMEI. Asta e tot. De asta tot zic ca pentru telefoane cu pretul mic nu se misca nimeni .. dar daca ti se fura un iphone 12 ... e alta mancare de peste.
    0 points
  10. a mai fost undeva topicul asta... IMEI - POLITIE - DECLARATIE FURT. Chiar daca esti prost si-l pierzi in taxi sau ceva ... ca sa nu rada aia de tine ( plus ca daca spui ca l-ai pierdut o sa-i doara in cur ) declari ca ti-a fost furat cand erai in piata/magazin/bordel. Ideal ar fi ca pretul telefonului sa fie peste 1500 lei. Dupa imei ti-l gasesc in 2 zile ( in cazul in care telefonul va fi in 2 zile conectat cu o alta cartela la un provider orange/vodafon/zapp/connex stii tu )
    0 points
×
×
  • Create New...