Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/27/20 in all areas

  1. Acum cateva zile eram, potrivit tie, comunist si bolsevic. Acum sunt jidan capitalist. Maine vei spune ca sunt fascist. Tot mai bine decat "micul nazist"
    2 points
  2. Celelalte parti le gasiti pe canalul lor.
    1 point
  3. Dar despre 5G care a fost implementat la scala larga in Wuhan incepand cu Octombrie 31, 2019 ce parere aveti? Simptomele sunt aceleasi ca si cand ai fi iradiat.
    1 point
  4. Parerile mele: "Buba cu acest virus este ca ramane cateva ore in gat, o simpla licoare facuta din tuica si propolis - posibil sa-l buleasca, la fel si inlaturarea usturimi din gat - cu un banal ceai caldut din putina menta, miere si putina lamaie, cei infectati posibil sa se trateze cu vitamina C injectabila. " - Fals, la fel ca usturoiul sau uleiurile esentiale sau mai stiu eu ce "Virusul nu este un organism viu, ci o moleculă proteică (ADN)" - Aproape adevarat, e ARN nu ADN "au nevoie de umiditate pentru a rămâne stabile și, mai ales, întuneric" - Fals, nu cred ca stie el ca e lumina aprinsa sau nu. Poate voiau sa spuna ca e posibil sensibil la lumina soarelui, asta a avut rezultate in 1918 aparent, persoanele tratate afara, la soare, au dus-o mai bine In rest, lucrurile postate de @Wav3 par reale si de bun simt. - Nytro, expert in biologie moleculara, epidemiolog WHO si doctorand in virusologie (am luat si un 5 la algoritmi genetici si aplicatii in bioinformatica la facultate, daca se pune)
    1 point
  5. Te ajuta asta? https://github.com/Jam3/math-as-code
    1 point
  6. Dupa limbaj, e acelasi tip..imi place ca ne o ardem in basini la modul imi pica afacerile de milioane de $ si mi se rupe de virus, dar realitatea e alta si afacerile iti cam pica in perioada asta. Hei, totusi iti poti baga 2 dildouri in cur pe cb si sa mai faci de o paine livrata de voluntari!
    1 point
×
×
  • Create New...