Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/20/20 in all areas

  1. Bună, fie ca esti un nou rookie in sec, sau poate tocmai ai auzit de rst, sau un "zeu" gen Nytro , cine stie care este scopul tau aici, dar, pentru absolut toti posibilii cititori va doresc o zi buna si toate cele. Scopul meu aici, momentan, e doar sa mai dau un ochi, sa mai vad ocazionalu "imi trebuie niste bitcoin dar am cash", iar pe privat " ma rezolvi de 3m" LOL In special celora care ma stiu, ma adresez umil, cu recentele intamplari din viata mea, sau poate doar va scaldati in bani, orice m-ar ajuta, de la citirea acestui mesaj la SEO, un share etc. Mici firmituri ce se strang incet, apelez la voi. Accidentul s-a intamplat acu aproximativ 3 ani, din care 1 l-am petrecut in spital... Am fost destul de rau, acum sunt mai bine, mental / psihic. Dar, multumita internetului am gasit ceva ce m-ar putea ajuta, in Bangkok, exista o asa-zisa procedura numita "stimulare epidurala" sau "epidural stimulation" in eng. Care se face intr-o clinica privata, iar ei se lauda intr-una cu succesuri. Imi pun si eu putina speranta in omenire si in mine, pentru a trece si acest obstacol si a-mi recăpăta viata ce o aveam odata, pe picioarele mele. Bottom line: facebook.com/donate/1935406726595693 Am nevoie de ajutorul vostru fosti "colegi" in bune si rele. Cine poate , ma va ajuta, cine nu, asta e ,iti multumesc oricum pentru timpul acordat si iti urez o zi bună. Multumesc tuturor anticipat , remain cool m8s. Edit:am si paypal, zyxescu@yahoo.com .
    2 points
  2. Salutări, eu sunt Iulian și am câtiva ani de experiență în online, pe câteva ramuri și domenii legate în general de a ajuta diferite afaceri în online să se promoveze și alte servicii conexe. Așa cum spune și titlul, ofer următoarele servicii: Web design - creare site-uri de prezentare în HTML/CSS ori pe WordPress și magazine online pe OpenCart / Shopify SEO - Optimizare SEO și creșterea site-urilor în Google Consultanță pentru strategii de promovare online și rulare de anunțuri pe Facebook / Google Ads Administrare pagini de Facebook - creare de conținut și integrarea cross-platform cu bloguri/altele Marketing și promovare online - Growth marketing în acest sens Prețurile diferă de la proiect la proiect. Pentru proiecte mici, poate exista un preț fix. Pentru proiecte medii sau mari și long-term collaborations, tariful meu este de 12 euro pe oră pentru majoritatea serviciilor de mai sus. Pentru organizații non-profit / proiecte open source / proiecte educative, îmi pun la dispoziție serviciile și în mod gratuit. Quick contact: Telegram - https://t.me/jreister90 Discord - jreister#8860 Telefon în privat.
    1 point
  3. Pune acolo optiunea sa filtrezi la cautare dupa care accepta BTC, care are si VPS etc... Succes !
    1 point
  4. Administrez servere linux (orice distributie) cat si FreeBSD. Experienta in domeniu: ~22 de ani In mare, din cunostintele ce le am si ce servicii pot oferi: - Politici de securitate atat pe FreeBSD cat si pe linux - Solutii antispam si solutii de securitate pentru servere de email - Orice arhitectura de server(e) web (content delivery & caching, dual strat, clusters) - MySQL, PostgreSQL, PHP - Tehnici avansate de mitigare atacuri DDoS. - Sisteme de detectie si prevenire a intruziunilor - Audit de securitate si pregatire in vederea certificarii ISO 27001 (+ analiza riscuri) Instalez, configurez si optimizez orice fel de daemon sau aplicatie open source. De asemenea, ofer consultanta pentru necesitati hardware. Ofer factura pentru toate serviciile oferite. Pentru cotatii de pret, trimite un email te rog la tex at unixteacher dot org (sau un mesaj privat)
    1 point
  5. Sper ca asta este o gluma...chiar si in 2020 suna a gluma
    0 points
×
×
  • Create New...