Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/31/20 in all areas

  1. La vps de 4 euro pe luna, e cam treaba ta cum configurezi vps-ul si daca iti merge sau nu site-ul, poti sa le bati obrazul la baieti doar daca pica vps-ul din vina lor. Daca iti iei vps din alta parte, nu intereseaza pe nimeni ca nu iti merge site-ul atat timp cat vps-ul nu e "managed".
    5 points
  2. Merge, dar e nevoie sa fie exact acelasi model de telefon adica din aceeasi serie de productie. Chiar daca e acelasi model daca e un telefon dintr-o serie mai noua sau mai veche posibil ca imaginea Android din el sa fie semnata cu alte chei. Oricum iti trebuie cunostinte despre cum poti sa conectezi fizic un debugger la telefon. Ca pasi ar fi: 1. Conectezi un debugger fizic la telefon (de cele mai multe ori obtii o conexiune seriala); 2. Copiezi imaginea (folosesti dd if ....) pe sdcard; 3. Incerci sa scrii imaginea pe celalalt telefon sau sa bootezi direct de pe sdcard.
    1 point
  3. Buna ziua. Sunt pe forum de prin 2009, deci pot sa CONFIRM ca paginile de hacking...egal ca e plin de Script kids sau profi....da...Ai dreptate...devin situri de securitate. Lumea NU evolueaza....asta este o frauda...o iluzie... Lumea INVOLUEAZA....si sunt forte care se ocupa de asta zi si noapte. Acum 100 de ani masinile mergeau cu energie radianta...Prana ..CHI....Ether....acum merg cu ce?....Motorina ?...deci pe bune? Razboi nu o sa mai fie pentru ca toti liderii lumii ( cei mari ) sunt in aceasi oala...joaca carti la aceeasi masa. ONTOPIC. Sunt pe piata neagra....oaspete....dinainte sa existe piata neagra...cand era Hidden wiki si fiecare ""piata"" avea un URL care doar anumite persoane il stiau si care se schimba la fiecare 2 luni pentru ""siguranta " membrilor. EM este jos, si acum 24.08.2020 si nu pare sa mai revina. De aceea BTC se tin intr-un portofel privat la tine pe laptop unde ai doar portofelul fara nimic altceva..messenger facebook si alte avioane. Aceste Market-uri sunt conduse de oameni fara principii care ,atunci cand BTC din portofelele online ajung la o anumita valoare...ei numai gandesc LOGIC>>.....Le ia banii mintile. Vorbim de niste sume de bani,care ti-ar asigura viata si tie,si copiilor tai,si copiii copiilor tai...deci vreo 3 generatii nu or sa mai munceasca.... Este uimitor de greu.....sa te abtii.....Deci totul se rezuma la bani si la oameni de rahat...fara principiii. Acum un SECRET !!!!!! Banii nu EXISTA, Banii sunt doar niste numere pe un ecran ,nu sunt Reali !! Exista oameni care tasteaza numarul 1000 si le apare in cont 1000 de euro. Banii au valoare pentru ca TU le dai VALOARE. Nu poti cumpara Timp,Viata,Sanatate ETC Din acest motiv furtul de carduri,de la oamenii de rand...ca tine si ca mine..mi se pare o jignire de cea mai mare proportie. (fara suparare pentru cei ce se ocupa) Singura Valuta din Univers,si valuta universala este INFORMATIA. Informatia inseamna Putere, nu Banii ! @makav3li Imi pare rau daca ai avut bani sau tranzactii active pe Piata EM. Sper sa se rezolve Ok pentru tine. iti doresc MULT SUCCES
    1 point
  4. @M4T3! la o platforma avem o arhitectura pentru 1 server de productie, unul de UAT si unul de DEV la Google Cloud. Au uptime 100% din 2017. Factura anuala era peste £100k. Iti dau datele de contact la Account Manager? #pulencurdecarevrei 😁
    0 points
  5. Este posibil ca sistemul dvs. să rămână blocat în timpul procesului de ieșire sau există un potențial conflict software. Nu aveți voie să încercați să utilizați iOS system recovery pentru a conecta rapid și liber dispozitivul pentru a detecta dacă există o problemă. Ieșiți din modul de recuperare sau remediați erorile de sistem. Nu vă faceți griji, nu se pierd date.
    0 points
×
×
  • Create New...