Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/07/23 in all areas

  1. URL: https://duplicateword.com Source
    1 point
  2. @pp2022 Tu chiar nu intelegi ca lumea nu vrea bani??? :)))
    1 point
  3. @gigiRoman Am vazut la TV mai demult ca au bagat americanii lege de multi ani cum ca daca incerci sa trisezi in cazinouri se numeste frauda importriva statului respectiv si se pedepseste, inclusiv asta cu numaratul cartilor. De asta baga si cate 8-10 pachete de joc si chiar si asa daca este vreunul destul de bun sa le poata numara si pot dovedi acest lucru e grav ca este lege care face acest lucru ilegal. @pp2022 Tu parca zici mai sus ca deja ai scos destui bani din teaba asta, atunci ce mai vrei? Fa tu singur in continuare si nu cere ajutor sau sfaturi de la nimeni ca romanii sunt cea mai de treaba natie, in secunda doi te reclama si o mierlesti.
    1 point
  4. Acum omul a incercat sa vada daca poate invinge un algoritm. Sunt o gramada de persoane care retin cartile de joc si care sunt respinse din cazinourile din vegas. Asta nu inseamna ca au comis ilegalitati. @pp2022nu cred ca te incadrezi la bug bounty, cum zic ei, astea sunt bydesign, sunt probleme stiute si acceptate, marea masa a pariorilor nici nu le stie, dar nici nu e interesata... P.s. ultima data am pariat la pariloto in 2014 la cupa mondiala numai pe scor corect 0-0, am pus 1 leu si am luat 20. :))))
    1 point
  5. Da, se incadreaza la BB, pana la 15 ani, depinde de prejudiciu. E clar sa in spate se afla statisticieni si sunt deja algoritmi definiti pt majoritatea chestiilor. Astea cu frecventa mai mare in interval scurt de timp sunt mai greu de controlat (cornere, cartonase). Oricum partea nasoala ii ca toate casele de pariuri au ToS favorabil lor. Daca te identifica ca a fi doar suspect de mizerii te blocheaza instant deci si daca ai gasi ceva nu ai reusi sa iei foarte multi bani.
    1 point
  6. Evita fiverr si click share, cauta Get Real and Organic... Ce mai vrei pe acolo
    1 point
  7. Nop, fie incerci sa iei legatura cu speakerul fie cu @Andrei desi slabe sanse sa le mai aiba pe undeva.
    0 points
×
×
  • Create New...