Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/23/23 in all areas

  1. Blog: https://msrc.microsoft.com/blog/2023/08/congratulations-to-the-msrc-2023-most-valuable-security-researchers/ Leaderboard (2023 MVR): https://msrc.microsoft.com/leaderboard Mai sunt doua persoane pe lista si sunt membrii RST: @Zatarra @adiivascu. V-am salutat:
    11 points
  2. ce? sistem independent de semnalizare? 🤣
    7 points
  3. Eu la spital... după ce medicul si-a luat licența cu ChatGPT. Inca mai credeti ca filmul Idiocracy e sci-fi? Mie imi pare documentar / premonitie
    7 points
  4. Sunt mândru să vă prezint ultimul nostru produs, realizat după cele mai înalte standarde ale găzduirii web în 2024, cu resurse alocate din belșug fiecărui plan de găzduire, administrate cu ușurință de către cPanel și livrate de către cel mai performant server web din lume, LiteSpeed, totul construit pe infrastructură dedicată enterprise, în România. RoLeaf.ro este o platformă completă de găzduire și administrare a oricărui site web ce se remarcă prin ușurința de folosire, minimalism în termeni și focusul pe elementele diferențiatoare. Cu prețuri fixe în moneda națională și 2 luni gratuite la plata anuală, reușim să oferim unele dintre cele mai mici prețuri de pe piața românească raportate la resursele oferite. Totodată, fiind registrar acreditat RoTLD, putem să vă oferim domenii .ro la un preț fix de doar 40 de lei/an. În plus, orice plan de găzduire poate să opteze pentru o adresă IP dedicată la un cost suplimentar de doar 5 lei/lună. Pe lângă toate acestea, avem și un program de afiliere deschis tuturor, în care puteți câștiga comisioane în valoare de 10% recurring pe viață pentru fiecare achiziție realizată prin intermediul link-ului vostru (inclusiv domenii) sub formă de credit în platformă. Mai multe vă las să descoperiți singuri pe site, și, ca de obicei, mulțumesc administratorilor pentru platformă!
    6 points
  5. Am citit "Romania's White population". Sunt defect :)))))))
    6 points
  6. + 2 ani la domeniul. ne auzim în 2025.
    6 points
  7. Daca mai asteptai putin, facea 10 ani postarea. Nu vreti sa aveti rabdare deloc...
    6 points
  8. Pe mine ma amuza imaginea reprezentativa. Un oarecare, pe un pc cu windows, editeaza un CSS 🤣
    6 points
  9. Enjoy ! https://github.com/b1tg/CVE-2023-38831-winrar-exploit
    5 points
  10. Hai ca poate lucreaza ptr o companie in securitate si au dezvoltat si ei o campanie de phishing interna, si au nevoie de niste pagini.
    5 points
  11. Asculta careva de aici? https://darknetdiaries.com/episode/28/ Israel has their own version of the NSA called Unit 8200. Listen along to learn what someone gets into the group, what they do, and what these members do once they leave the unit. Governments are hacking into other governments. They do it to steal secrets or find how many weapons they have, if they’re planning a strike, or if there’s anything else that might be a threat. Some nations are much more advanced at security than others. One country with advanced cyber-security capabilities is Israel. Prime Minister Benjamin Netanyahu.
    5 points
  12. La doar 12000 de email-uri, daca trimiti continut curat si abonatii sunt ai tai (adica nu adrese luate de pe net), poti trimite de pe un singur server dedicat. Ai nevoie de un server, un ip curat si reteaua sa fie clean (adica nu folosita de spammeri). Pe langa asta, ai nevoie de ceva soft de management pentru a elimina bounce si a face management la opt-in/opt-out Pe partea de server, un simplu postfix instalat. Domeniul de pe care trimiti sa aiba configurat SPF, DKIM, DMARC.
    5 points
  13. Labarii din Comunitatea RST: Cultură, Tradiție și Contribuții Introducere: Comunitatea Romani Sinti Travelling (RST) este una dintre cele mai notorii și distinse etnii nómád din Europa. Cunoscuți sub numele de "labarii," acești oameni păstrează o cultură și tradiție bogată care s-a dezvoltat pe parcursul mai multor secole. Cu o prezență în mai multe țări europene, labarii au adus contribuții semnificative la diversitatea culturală și la patrimoniul Europei. Capitolul 1: Istoria Labarilor Istoria labarilor este una complexă și fascinantă. Aceștia sunt strâns legați de romi, dar au dezvoltat o identitate distinctă și o limbă proprie, cunoscută sub numele de "romanò." Labarii au fost nómázi tradiționali, trăind în corturi și călătorind dintr-un loc în altul. Această mobilizare constantă a contribuit la o influență culturală diversă și la păstrarea tradițiilor ancestrale. Capitolul 2: Cultura Labarilor Cultura labarilor este bogată și variată, punând accent pe valori precum familia extinsă, comunitatea și respectul pentru vârstnici. Muzica și dansul ocupă un loc important în viața labarilor, iar formațiile lor muzicale tradiționale transmit povești și experiențe de generații. În plus, arta textilă, pictura și sculptura sunt aspecte ale culturii lor care au atras atenția și aprecierea din partea lumii. Capitolul 3: Tradițiile Labarilor Tradițiile labarilor sunt strâns legate de viața de nomad, dar și de valorile lor spirituale și religioase. Multe dintre sărbătorile și ceremoniile lor reflectă conexiunile cu natura și cu trecutul lor istoric. La fel ca în alte culturi, nuntile labarilor sunt evenimente majore care aduc împreună comunitatea și reflectă bogăția lor culturală. Capitolul 4: Contribuțiile Labarilor Labarii din comunitatea RST au adus contribuții semnificative în numeroase domenii, inclusiv în artă, muzică, tradiții culinare și mai ales în conservarea limbii lor, romanò. Mulți labari talentați au devenit muzicieni de renume internațional, aducând muzica lor tradițională pe scenele din întreaga lume. De asemenea, ei sunt pasionați de prelucrarea metalelor, producând bijuterii și obiecte de artă prețioase. Concluzie: Comunitatea labarilor din RST este una fascinantă, care își păstrează cu mândrie tradițiile și cultura bogată. Labarii au adus contribuții semnificative la diversitatea culturală a Europei și au continuat să-și transmită valorile și tradițiile de la o generație la alta. Este important să recunoaștem și să apreciem această comunitate pentru moștenirea sa unică și pentru contribuțiile aduse în domeniile culturii, artei și muzicii.
    5 points
  14. Trimit direct la clientul tau. Tu iti faci shop, folosesti un API / webservice pentru sincronizare produse/orders/disponibilitate, iti faci reguli de preturi, adaos, etc. Clientul comanda de la tine, iar platforma ta face cerere catre furnizorul tau la produs(e) si de acolo se trimit direct. In Franta si Germania cred ca 90% din produsele de pe net sunt dropshipping. Totul tine de cat de bine iti faci seo/marketing la platforma si unde/cum alegi sa promovezi cu costuri cat mai mici.
    5 points
  15. mă culc plângând, mă trezesc plângând 😭
    4 points
  16. Hai ca poate si PHP-ul intr-o linie C:\laragon\www\rst\>php -r "preg_match_all('/[a-zA-Zăţâ\-]+/',file_get_contents('a.txt'),$matches);print_r(array_count_values($matches[0]));" Array ( [A] => 2 [fost] => 2 [odată] => 1 [ca-n] => 1 [poveşti] => 1 [ca] => 1 [niciodată] => 1 [Din] => 2 [rude] => 1 [mari] => 1 [împărăteşti] => 1 [O] => 1 [prea] => 1 [frumoasă] => 1 [fată] => 2 [Şi] => 5 [era] => 1 [una] => 1 [la] => 1 [părinţi] => 1 [mândră-n] => 1 [toate] => 1 [cele] => 1 [Cum] => 2 [e] => 1 [Fecioara] => 1 [între] => 2 [sfinţi] => 1 [luna] => 1 [stele] => 1 [umbra] => 2 [falnicelor] => 1 [bolţi] => 1 [Ea] => 1 [pasul] => 1 [şi-l] => 1 [îndreaptă] => 1 [Lângă] => 1 [fereastră] => 1 [unde-n] => 1 [colţ] => 1 [Luceafărul] => 1 [aşteaptă] => 1 [Privea] => 1 [în] => 1 [zare] => 1 [cum] => 1 [pe] => 2 [mări] => 1 [Răsare] => 1 [şi] => 2 [străluce] => 1 [Pe] => 1 [mişcătoarele] => 1 [cărări] => 1 [Corăbii] => 1 [negre] => 1 [duce] => 1 [] => 3 [l] => 1 [vede] => 2 [azi] => 1 [îl] => 1 [mâini] => 1 [Astfel] => 1 [dorinţa-i] => 1 [gata] => 1 [El] => 1 [iar] => 1 [privind] => 1 [de] => 2 [săptămâni] => 1 [i] => 1 [cade] => 1 [draga] => 1 [ea] => 2 [coate-şi] => 1 [răzima] => 1 [Visând] => 1 [ale] => 1 [ei] => 1 [tâmple] => 1 [De] => 1 [dorul] => 1 [lui] => 1 [inima] => 1 [sufletu-i] => 1 [se] => 1 [împle] => 1 [cât] => 1 [viu] => 1 [s-aprinde] => 1 [el] => 1 [n] => 1 [orişicare] => 1 [sară] => 1 [Spre] => 1 [negrului] => 1 [castel] => 1 [Când] => 1 [o] => 1 [să-i] => 1 [apară] => 1 )
    4 points
  17. Comentariile aduse de @Zatarra au fost extrem de pretioase si pot sa zic ca le-am luat in considerare cam pe toate cand am decis sa trecem la urmatorul nivel cu serverele virtuale in ultimile luni. Am decis sa construim un cloud Openstack si sa ne bazam pe el in crearea serverelor virtuale si pot sa zic ca a fost o alegere foarte buna, atat pentru scalabilitatea noastra din spate cat si pentru functionalitatile pe care le putem oferi clientilor. Le-am actualizat in postul initial dar tin sa readuc in discutie ca acum folosim imagini cloud, pe care le configuram cu cloud-init. Dupa maxim 5 minute de la comanda aveti panoul pregatit si credentialele in dashboard. Zona de clienti a fost actualizata complet, cu o tema mult mai moderna si care ne reprezinta identitatea vizuala: https://cloudforest.ro/clients/ In concluzie, v-am pregatit si 5 cupoane de 10 euro fiecare sa incercati noile VPS-uri, valabile pentru VPS-urile cloud In cazul in care nu vreti sa va lasati datele cardului la checkout, alegeti PayPal ca modalitate de plata, apoi click pe "Intoarce-te la comerciant" 5NP2GY0AX0 AEBY9P7IXY H2USEJQB34 HKUK7PF58F JE6LX4M89E Daca exista cerere pentru cupoane extra, voi mentine lista actualizata. Spor!
    4 points
  18. - te-ai saturat sa platesti impozite? - vrei alocatie mai mare de la stat pentru copii tai? - vrei sa faci parte dintr-o grupa de "oameni" privilegiati? - vrei sa importi marfa in UE fara sa platesti taxe? - vrei sa ai caldura, electricitate si cazare gratis? Sa dai caloriferele la maxim in timp ce stai cu ferestrele deschise? - vrei sa conduci o masina de 120.000 de euro si sa o parchezi pe locurile pentru persoane cu disabilitati fara ca nimeni sa spuna ceva? Mai mult, sa mergi cu ea pentru a incasa ajutor social Fa-te ucrainean 🤣🤣🤣 -- Compania Fane Trotil si Asociatii, departament intocmiri acte false
    4 points
  19. Aberezi. Bunica s-a descurvat cu pensia de CAP ca nu avea un trai prea ridicat. Sunt sigur ca si pe vremea ei erau mofturi pe care lumea de la oras si le facea. Iar daca se ducea cu pensia de CAP la oras, nu ar fi trait mai mult de doua saptamani. Ii ceri lu Nytro, sau unui it-ist in general, sa traiasca cu pensie de CAP? Pai eu mi luat Z Fold 5 dintr un salariu si mi au mai ramas si bani de trait o luma si acum vrei la batranete sa ma duc sa plantez rosii si cartofi sa am ce manca? Si sa zicem ca o sa imi scad eu traiul cu 99% fata de acum. Cum o sa invat eu la 65 de ani cum se planteaza, cum se ingrijesc legumele? Si in general, despre viata la tara. Mutatul la tara vad ca mai toti il vedeti asa mirific si basmic. Nu e asa. Mai ales la batranete, cand vreti voi sa va mutati. Eu am trait la tara si mai bine mananc pateu fara cheita pe paine decat sa ma duc acolo. Ca tara aia la care voi vreti sa va mutati si sa traiti cu putini bani, este despre porci, vaci, recoltat grau, porumb, refacut gardu, ranit la porci, dat la zapada, refacut fanaru si multe altele. Viata la tara cu pensie de CAP nu are piscina, balansoar si gratar. Asa ca inainte sa dati sfaturi, mai ganditi va. Iar legat de plecat in alte tari, cred ca 2023 este cel mai prost an din istorie in care sa pleci din Romania. Sa te duci in Franta si Germania sa vezi cum iti iau gatu pe strada pentru un telefon. Sau cum vin negrii la tine si te ameninta cu cutitu sa le dai totu. Ziua. In oras. In centrul orasului. Romania, tocmai pentru ca este o tara relativ saraca in comparatie cu cele din vest, a fost ferita de imigranti. Dar va veni si la noi ziua aia. Curand...
    4 points
  20. Asa poti sa zici de fiecare black hat, white hat, pentester, red teamer ca se da mare ca o folosit exploitul altora. Problema e ca au spart un site guvernamental din Ro, unde GB de informatie au fost sustrasi, unde profesionisti si managementul de acolo s-au facut de ras.
    4 points
  21. Salut, Este similar storage-ului de la HP (MSA series. Exemplu: HP MSA60). Nu se instaleaza sistem de operare pe el (e un linux in sine) si este doar un storage cu un controller raid. Il conectezi la un server si are o interfata de management din care poti seta tip de raid, diferiti parametrii precum read/write cache, backup si asa mai departe. Ce te intereseaza pe tine la storage-uri sunt descrierile de aici (strict in cazul tau si totodata si principalele specificatii) Fibre Channel Models• Host speed: 16Gb/s, 8Gb/s Fibre Channel | Interface type: SFP+ iSCSI Models• Host speed: 10Gb/s, 1Gb/s iSCSI | Interface type: SFP+ Cache• Mirrored cache: Yes | Supercapacitor cache backup: Yes | Cache backup to flash: Yes – nonvolatile Protocols Supported• SNMP, SSL, SSH, SMTP, HTTP(S) System Memory• 16GB per system RAID levels supported: 0, 1, 3, 5, 6, 10, and 50 Datele sunt luate de aici: https://www.colfax-intl.com/storage/seagate-exos-x-2u12 Concluzia: 1. Storage-ul comunica cu serverul/serverele sau switch-ul prin fibra optica (SFP). 2. Controllerul raid suporta raid 0,1,3,5,6,10 si 50 (de asemenea, poti face diverse reguli, volume, poti utiliza storage-ul pe mai multe servere simultan ....) 3. Controlerul are o baterie cu ajutorul careia tine in memorie diversi parametrii, exact ca la un bios 4. Controlerul are 16 GB memorie (este folosita pentru cache. Se poate utiliza atat pe read cat si pe write si se poate seta ce procentaj vrei pentru fiecare operatiune, in functie de utilizare) 5. Ai diverse protocoale de administrare si monitorizare. Monitorizare si alerte se pot face prin SNMP + email alerts pe smtp, iar pentru administrare ai ssh si https (web) In esenta, pe storage-uri este un linux embedded, facut si adaptat pentru asta. Pe servere se foloseste iscsi pentru a mounta si utiliza storage-ul extern. Termeni folositi mai sus: - Mai multe detalii despre SFP aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Small_Form-factor_Pluggable - Mai multe detalii despre iSCSI poti vedea aici: https://en.wikipedia.org/wiki/ISCSI - Pentru SNMP: https://en.wikipedia.org/wiki/Simple_Network_Management_Protocol
    4 points
  22. At least half of dozen GitHub accounts from fake researchers associated with a fraudulent cybersecurity company have been observed pushing malicious repositories on the code hosting service. All seven repositories, which are still available as of writing, claim to be a proof-of-concept (PoC) exploit for purported zero-day flaws in Discord, Google Chrome, and Microsoft Exchange Server. VulnCheck, which discovered the activity, said, "the individuals creating these repositories have put significant effort into making them look legitimate by creating a network of accounts and Twitter profiles, pretending to be part of a non-existent company called High Sierra Cyber Security." The cybersecurity firm said it first came across the rogue repositories in early May when they were observed releasing similar PoC exploits for zero-day bugs in Signal and WhatsApp. The two repositories have since been taken down. Besides sharing some of the purported findings on Twitter in an attempt to build legitimacy, the set of accounts have been found to use headshots of actual security researchers from companies like Rapid7, suggesting that the threat actors have gone to great lengths to execute the campaign. The PoC is a Python script that's designed to download a malicious binary and execute it on the victim's operating system, be it Windows or Linux. The list of GitHub repositories and fake Twitter accounts is below - github.com/AKuzmanHSCS/Microsoft-Exchange-RCE github.com/BAdithyaHSCS/Exchange-0-Day github.com/DLandonHSCS/Discord-RCE github.com/GSandersonHSCS/discord-0-day-fix github.com/MHadzicHSCS/Chrome-0-day github.com/RShahHSCS/Discord-0-Day-Exploit github.com/SsankkarHSCS/Chromium-0-Day twitter.com/AKuzmanHSCS twitter.com/DLandonHSCS twitter.com/GSandersonHSCS twitter.com/MHadzicHSCS "The attacker has made a lot of effort to create all these fake personas, only to deliver very obvious malware," VulnCheck researcher Jacob Baines said. "It's unclear if they have been successful, but given that they've continued to pursue this avenue of attacks, it seems they believe they will be successful." It's currently not known if this is the work of an amateur actor or an advanced persistent threat (APT). But security researchers have previously come under the radar of North Korean nation-state groups, as revealed by Google in January 2021. If anything, the findings show the need for exercising caution when it comes to downloading code from open source repositories. It's also essential that users scrutinize the code prior to execution to ensure they don't pose any security risks. Source: https://thehackernews.com/2023/06/fake-researcher-profiles-spread-malware.html
    4 points
  23. printf "[1;35m#[1;33m#[1;31m*[0;32m <-|----------------------------|-> <-| ROMANIA HACKERS WAS HERE ! |-> <-| FACEBOOK - ROMANIA HACKERS |-> <-|----------------------------|-> [1;36m$ipn"; printf "[1;35m#[1;33m#[1;31m*[0;32mIP DOWN[0;31m->>[0m\n"; printf "[1;35m#[1;33m#[1;31m*[0;32mATAC PORNIT[0;31m->>> [0m\n"; printf "[1;35m#[1;33m#[1;31m*[0;32mIP-UL A INTRAT IN COMA [1;33C->>>>> [1;36m2018[0m\n"; printf "[1;35m#[1;33m#[1;31m*[0;32mSCRIPT[1;36mBY[0;32m|[1;33m CASPER [0m\n"; 🤣
    4 points
  24. Salut! Caut un baiat care ma poate ajuta sa faca niste pagini de log-in pentru diferite site-uri. Totul contra-cost bineinteles. Cine are timp si vrea o colaborare, astept mesaj. Multumesc! Nu stiu daca am postat in topicul potrivit si imi cer scuze pentru asta.
    3 points
  25. Mie imi suna a pagini de scam. Nu e voie cu asa ceva aici
    3 points
  26. Mai bine lucrez la desfundat conducte 🤣
    3 points
  27. "Am obținut peste 250.000 MB de documente și contracte, dar și mai multe informații de la Camera Deputaților din România. Vom publica mai întâi o mică parte din aceste date", au anunțat hackerii în mediul online. Printre documentele aflate în mâinile acestora se numără și actele de identitate ale mai multor deputați români. Pentru a șterge datele, hackerii au cerut o răscumpărare de 40 de mii de euro echivalentul in Bitcoin, conform surselor Știrilor PRO TV. Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/politic/hackerii-care-au-spart-baza-de-date-a-camerei-deputatilor-cer-o-rascumparare-de-40-000-de-euro-avem-250-000-mb-de-documente.html
    3 points
  28. Banii publici se sparg pe mizerii PCRiste (Pile Cunostiinte Relatii) in loc sa fie folositi pentru salarii ale celor care lucreza la stat in IT sau servicii de security. Daca sunt folosite servicii de "security", sunt oricum pe hartie, ma astept ca banii sa ajunga tot la firme ale rudelor care fie nu fac nimic fie fac treaba de mantuiala. Nu ne pasa ca sunt publice datele lu Ciolacu dar ar fi aiurea sa apara publice datele noastre. Ma astept la orice.
    3 points
  29. Nu da detalii de proiect, nu scrie ce anume (C, PHP, ASM, NET, Java si parastasul lor) ... Ieri am vrut sa-i trag si ban ca vorbeste singur si da cu UP de parca e pe facebook :))))))
    3 points
  30. Normal ca te bucuri. O singură postare (asta) si ai apărut cu doua link-uri in semnătura Nu ți-e ma rușine sa apari cu texte dinastea aici? Fută-te mos Crăciun azi si mâine dară
    3 points
  31. MacBook: ~ $ grep -wo '[[:alnum:]]\+' streptococ.txt |sort | uniq -c 4 A 1 Abia 3 Alunecând 1 Alunecă 1 Am 1 Aminte 1 Astfel 1 Au 1 Aş 1 Băiat 8 Ca 1 Care 5 Ce 1 Cere 4 Ci 3 Cobori 1 Colo 1 Copila 1 Coroana 1 Corăbii 1 Creşteau 7 Cu 7 Cum 6 Când 1 Cât 9 Căci bash e mai smecher decat php!
    3 points
  32. DefCamp Capture the Flag (D-CTF) 2023 Quals START DATE END DATE Friday, October 20, 2023 at 9:00 AM UTC Sunday, October 22, 2023 at 9:00 AM UTC 🚩It’s official! The date for DefCamp Capture the Flag (D-CTF) Qualification Phase is scheduled! 😱 DefCamp Capture The Flag ( D-CTF) is the most shattering and rebellious security CTF competition in the Central Eastern Europe. Here, the most skilled hackers & IT geeks put their knowledge to the test and compete with the best CTF teams from all over the world to get in the shortlist of best top 10, and later on win the overall D-CTF competition or, die trying. DefCamp Capture the Flag is organised since 2011 with over 10,000 players joined since then in annual multi-staged event for anyone. There is one important rule though – hack before being hacked! Event Summary You can expect around 10 exercises for beginners, ranked as entry level and around 15 exercises of various difficulty for players who have previous experience in the field. Format: Jeopardy Play format: Team only Genres: Crypto, Pwning, Reversing, Web, Forensics, Miscellaneous … Language: English Access: Open / Free for everyone Difficulty: Entry Level - Easy - Medium - Hard - Insane Website: D-CTF Link: https://dctf23-quals.cyber-edu.co/
    3 points
  33. Vezi daca vrea si are timp @fallen_angel - Omu face arta cu Python pe astea cu scraping de date.
    3 points
  34. sa sprijini institutiile statului roman preacurvit, escroc, ticalos, spagar, nesimtit pentru a putea fura cetatenii? Le bagi ... in inima. Nici pe 50.000 de euro lunar nu as face asta. Ori de ajuti statul, ori de ajuti un escroc, e tot una. https://www.zf.ro/business-hi-tech/cearta-pe-eromania-un-portal-de-22-mil-euro-sunt-sau-nu-bani-5583718 https://www.zf.ro/business-hi-tech/ministrul-comunicatiilor-dezvoltarea-proiectului-eromania-va-fi-un-business-de-1-2-mld-euro-4559966 https://www.economica.net/eromania-cand-se-lanseaza-cel-mai-mare-portal-din-romania-si-ce-va-contine_40144.html Vedeti cat s-a cheltuit si pe mcti, mcsi, serverul de timp si cu ce firme au fost facute.
    3 points
  35. 3 points
  36. Vai de plm. Cred ca am dat flag as spammer la 20 de conturi :))) Ne-au invadat indienii
    3 points
  37. 🤣 Acelasi synscan facut de bios in 2001. In 22 de ani, nu a mai facut vreunul ceva. Aceleasi tools rescrise si adaugati pupicei, sorcove si balarii in bash
    3 points
  38. Hai noroc 4 all , mai beau si eu o bere si intru pe rst sa vad ce mai e nou si vad dropshipping ( studiat o luna , research etc recent ) . Se fac bani adevarat , dar intai trebuie sa cauti produsul/produsele , metode de verificare a produsului etc ( in sensul ca e vandut , cum e vandut , la ce pret si UNDE ) . Din cate am obs astia care fac bani , au o metoda standard -> pret achizitie x 2.5 . Nu-ti face calcule pe crt 5% , ci pe 0.01 % si gandeste strategii free ( aici ma refer fara $ ) , lasa fb ig gg ads si axeaza-te pe structura , integrare , livrare , METODA DE PLATA , SEO si tarile unde vrei sa vinzi . Sfatul meu e sa faci research pe metode de cautare a produsului winner ( cel putin 2 surse pe produs! ) , nu incepe cu mai mult de 3 produse , arde-o organic pe tik tok si instagram . Am terminat berea si deja vad alb negru , da reply cu ce te mai intereseaza si iti raspund maine .
    3 points
  39. An advance cross-platform and multi-feature GUI web spider/crawler for cyber security proffesionals. Spider Suite can be used for attack surface mapping and analysis. For more information visit SpiderSuite's website. Installation and Usage Spider Suite is designed for easy installation and usage even for first timers. First, download the package of your choice. Then install the downloaded SpiderSuite package. See First time crawling with SpiderSuite article for tutorial on how to get started. For complete documentation of Spider Suite see wiki. Contributing Can you translate? Visit SpiderSuite's translation project to make translations to your native language. Not a developer? You can help by reporting bugs, requesting new features, improving the documentation, sponsoring the project & writing articles. For More information see contribution guide. Contributers 3nock (main developer) Credits This product includes software developed by the following open source projects: Google's Gumbo HTML Parser Google's Protocal bufffers SQLite database library Graphviz library Download: SpiderSuite-main.zip or git clone https://github.com/3nock/SpiderSuite Source
    3 points
  40. Mai bine pui camere fixe. O sa fie nebunie cu PTZ. Eventual poti seta o parte din camere cu public acces, iar o parte cu private acces. (pentru userii inregistrati) Ai vreun plan pus la punct cu ce vrei mai exact pe site? Cum il vad eu, se poate face intr-un weekend la un bidon de cola. Nu-mi trebuie bani
    3 points
×
×
  • Create New...