Jump to content

kiss

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kiss last won the day on December 20 2009

kiss had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. O parere strict personala : activitatea infractionala a acestor personaje nu a fost dovedita aici pe RST . Faptul ca erau useri/admini pe acest forum e un lucru pur intamplator . Serverul pe care era hostat RST-ul a fost confiscat pentru ca li s-a ivit ocazia sa faca asta ,ca pe viitor sa limiteze cercul de suspecti de la 20 de mil la cateva mii . Tex ,asa cum il stim toti ,nu a avut nicio legatura cu asta . Dar daca nu a avut legatura ,de ce l-au arestat ? Exista 2 variante : 1) Tex avea serverele acasa la ala caruia i-au spart usa (virusica) si automat a fost bagat in aceiasi oala cu el . 2) Tex avea serverele in alta parte si a distrus toate datele inainte sa-i fie confiscate . A 2-a varianta pare mult mai plauzibila si e posibil sa fie o greseala redeschiderea acestui forum . Cred ca era mai bine sa asteptati expirarea mandatului de 29 de zile al lui Tex .
  2. Pagina de facebook ati inchis-o ?
  3. Teoretic , totul pleaca de la o sesizare . Nu cred ca se autosesizeaza cineva .
  4. Problema este ca despagubirile sunt platite de la bugetul de stat ,adica din impozitele noastre .
  5. N-am platit in viata mea pentru o aplicatie pentru vreun telefon .Oricum ,felicitari .
  6. kiss

    mit Pocker

    Pai asa se fac puncte pe neogen de cand hau .La fel merge si pe bani ,ai 85 % sanse sa castigi ,dar nu prin faptul ca ai 3 maini si ai sansa mai mare de carte.Cand prinzi carte mare pe unul din conturi ,cu celelalte te ajuti sa maresti miza ,gen "+ mereu" si adversarul sa mearga .E o arta ,nu e chiar asa usor ,tre' sa stii cum sa-l prostesti sa mearga la + ...Baga mare dar de Paste macar sa mergi la Biserica ,poate te mai speli de pacate
  7. kiss

    mit Pocker

    Cel mai bine e sa-l prostesti pe x ca esti cu el pe mana si de fapt esti cu y .Da roade intotdeauna .Clasic si bun
  8. Ai prefera asta pentru ca nu stii ce inseamna sistemul de operare MAC . Daca o sa il simti, atunci o sa intelegi de ce lumea "buna" nu mai vrea simbian ,windows mobile sau android . Daca nu ai vazut niciodata un MAC OS in actiune ,iti dau un indiciu ca sa te luminez ,un singur aspect care face diferenta ,daca esti baiat citit o sa intelegi enorma diferenta :un program in windows ca sa ruleze trebuie instalat - acelasi program in MAC ca sa ruleze trebuie doar dezarhivat . 11-0 pentru MAC OS .
  9. Ce buna e aia cu ochelari ,daca-i arati 100 euro te idolatrizeaza
  10. Am primit ieri un mesaj de genul asta de la cineva care era logat pe telefon .Foarte interesant .
  11. La 10 lei ce vreti coaie ,fibra ? La banii astia taci si mergi mai departe ,daca merge bine daca nu merge iar bine ...
  12. E aia cu care a vrut sa participe la EuroVision.
  13. Ne0h trebuie sa te gandesti ca tu esti singurul care poti rezolva problema .Lumea nu ofera clementa celor care se drogheaza , trebuie sa te obisnuiesti cu asta. Faptul ca ai recunoscut ca e rau ceea ce faci , e un pas important . Nu uita ca orice invat are si dezvat ,daca vrei intradevar sa scapi de ele vei scapa .
×
×
  • Create New...