Jump to content

kiss

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kiss

  1. O parere strict personala : activitatea infractionala a acestor personaje nu a fost dovedita aici pe RST . Faptul ca erau useri/admini pe acest forum e un lucru pur intamplator . Serverul pe care era hostat RST-ul a fost confiscat pentru ca li s-a ivit ocazia sa faca asta ,ca pe viitor sa limiteze cercul de suspecti de la 20 de mil la cateva mii . Tex ,asa cum il stim toti ,nu a avut nicio legatura cu asta . Dar daca nu a avut legatura ,de ce l-au arestat ? Exista 2 variante : 1) Tex avea serverele acasa la ala caruia i-au spart usa (virusica) si automat a fost bagat in aceiasi oala cu el . 2) Tex avea serverele in alta parte si a distrus toate datele inainte sa-i fie confiscate . A 2-a varianta pare mult mai plauzibila si e posibil sa fie o greseala redeschiderea acestui forum . Cred ca era mai bine sa asteptati expirarea mandatului de 29 de zile al lui Tex .
  2. Pagina de facebook ati inchis-o ?
  3. Teoretic , totul pleaca de la o sesizare . Nu cred ca se autosesizeaza cineva .
  4. Problema este ca despagubirile sunt platite de la bugetul de stat ,adica din impozitele noastre .
  5. N-am platit in viata mea pentru o aplicatie pentru vreun telefon .Oricum ,felicitari .
  6. kiss

    mit Pocker

    Pai asa se fac puncte pe neogen de cand hau .La fel merge si pe bani ,ai 85 % sanse sa castigi ,dar nu prin faptul ca ai 3 maini si ai sansa mai mare de carte.Cand prinzi carte mare pe unul din conturi ,cu celelalte te ajuti sa maresti miza ,gen "+ mereu" si adversarul sa mearga .E o arta ,nu e chiar asa usor ,tre' sa stii cum sa-l prostesti sa mearga la + ...Baga mare dar de Paste macar sa mergi la Biserica ,poate te mai speli de pacate
  7. kiss

    mit Pocker

    Cel mai bine e sa-l prostesti pe x ca esti cu el pe mana si de fapt esti cu y .Da roade intotdeauna .Clasic si bun
  8. Ai prefera asta pentru ca nu stii ce inseamna sistemul de operare MAC . Daca o sa il simti, atunci o sa intelegi de ce lumea "buna" nu mai vrea simbian ,windows mobile sau android . Daca nu ai vazut niciodata un MAC OS in actiune ,iti dau un indiciu ca sa te luminez ,un singur aspect care face diferenta ,daca esti baiat citit o sa intelegi enorma diferenta :un program in windows ca sa ruleze trebuie instalat - acelasi program in MAC ca sa ruleze trebuie doar dezarhivat . 11-0 pentru MAC OS .
  9. Ce buna e aia cu ochelari ,daca-i arati 100 euro te idolatrizeaza
  10. Am primit ieri un mesaj de genul asta de la cineva care era logat pe telefon .Foarte interesant .
  11. La 10 lei ce vreti coaie ,fibra ? La banii astia taci si mergi mai departe ,daca merge bine daca nu merge iar bine ...
  12. E aia cu care a vrut sa participe la EuroVision.
  13. Ne0h trebuie sa te gandesti ca tu esti singurul care poti rezolva problema .Lumea nu ofera clementa celor care se drogheaza , trebuie sa te obisnuiesti cu asta. Faptul ca ai recunoscut ca e rau ceea ce faci , e un pas important . Nu uita ca orice invat are si dezvat ,daca vrei intradevar sa scapi de ele vei scapa .
  14. kiss

    Urmarire...

    E veche treaba ,s-a dus ,nu mai merge .
  15. In POP MODE se face doar supravegherea ,inregistrarea finala (poza) a vitezei se face tot in banda K .
  16. Intrebarea este ; daca un program este free pe siteul oficial de ce nu dai adresa de download de acolo ?
  17. Ha haa ,tari astia de la libertarea ,baieti destepti .
  18. Error No file choosen. Please choose a file you want to upload to RapidShare. You can get further information in our FAQ section. De ce puneti pe rapidshare ?
  19. kiss

    Cybersex PwN

    Nu vi se pare ciudata asemanarea de nume ? petrus - petrina ? Am si eu o pereche el un gras - ea bunaciune mare ,de o saptamana i' astept sa se buleasca . E prost rau ala . Sper sa nu mai dureze mult ca-i trimit mesaj pe ecran "rupe-i curu baaaaaaaa odataaaa "
  20. Sunt si eu banat ma si la mine a aparut clar cine e omu negru .Plm daca la tine nu scrie ,te-o fi batut Dumnezeu .
  21. Scrie de la cine cand incerci sa te loghezi .
×
×
  • Create New...