Jump to content

kNigHt

Active Members
  • Posts

    689
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kNigHt

  1. https://www.whatsapp.com/security/WhatsApp-Security-Whitepaper.pdf
  2. Debian GNU/Linux 8.3 (jessie); Apache/2.4.10
  3. Tocmai l-am downloadat si instalat. Mie-mi functioneaza. Tocmai l-am downloadat si testat. Mie-mi functioneaza - timp de executie cateva milisecunde.
  4. Am inteles. Am sa verific maine script-ul si revin cu vesti.
  5. Cum adica "nu merge panelul"? Ofera mai multe detalii, te rog.
  6. https://tails.boum.org/doc/first_steps/reset/windows/index.en.html
  7. Daca intri in locuinta unui om fara voia lui si nu iei bani, ci un banal pix, esti pasibil de pedeapsa?
  8. Verifica daca ai apache2 ca webserver si URL rewriting activat.
  9. Small update to Coailii: - Added delete feature - Several bugfixes Have fun
  10. Salut @WIK scuze ca te deranjez dar nu stiu unde sa postez, sunt disperat. Ma numesc Mihnea, am 15 ani si ieri am facut dragoste cu o fata neprotejat, iar ea la sfarsit a inghitit tot. Care sunt sansele ca ea sa ramana gravida? Pls nu rade de mine nu stiu ce sa ma fac te rog ajuta-ma.
  11. Vad ca stii si meserie, Vad ca stii si poezie, Apreciez ca te descurci, Si cu pixul pe hartie.
  12. Salut @zoondark, Din pacate nu are, insa va avea in noua versiune. Feature-ul este deja facut, trebuie sa ma mai ocup de cateva alte detalii, apoi voi lansa codul updated.
  13. Salut @aelius, Toata stima pentru initiativa. Intrebarea mea este: Care ar fi cea mai buna metoda de a izola intre ele mai multe virtual host-uri in cadrul aceluiasi server? Vreau ca un utilizator sa vada exclusiv fisierele din vhost-ul lui. Nu vreau sa folosesc suPHP, vad ca este deprecated, iar cu mod_ruid2 am avut mari dificultati. Imi poti recomanda alta solutie? Mentionez ca as vrea sa folosesc ori apache2 ori nginx, oricare ar fi mai eficient in rezolvarea problemei asteia. Multumesc mult si o seara placuta.
  14. Nu o sa te invete nicio scoala programare in adevaratul sens al cuvantului. Asta se invata singur. Daca esti in fata unui calculator cu acces la internet si ai nevoie de o scoala ca sa inveti programare, iti recomand sa te gandesti serios daca asta iti doresti cu adevarat.
  15. Nice job, grats E cel mai bine encodat backdoor de care m-am ivit. Ma intreb cum a fost facut, banuiesc ca nu manual.
  16. Citeste cu atentie instructiunile si tot thread-ul asta, daca este cazul, si iti vei da seama
  17. Am gasit script-ul asta intr-un site pe care trebuie sa il administrez. Mi s-a parut interesant, poate vreti sa incercati sa il decodati: http://pastebin.com/PxHSsBwq Daca nu se incadreaza ca si challenge, rog un admin sa mute/stearga topic-ul. Spor
  18. Iti functioneaza exact asa cum ar trebui. Aplicatia recupereaza toate parolele salvate pana in momentul executiei. Nu ruleaza in background, ia parolele si se inchide.
  19. Multumesc pentru descrierea amanuntita. Ar fi trebuit sa mearga. @Byte-ul, ne poti lamuri putin, te rog?
×
×
  • Create New...