sof Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 (edited) edited, e reala noua tema sau nu? Edited February 7, 2016 by sof Quote
Active Members SynTAX Posted February 7, 2016 Active Members Report Posted February 7, 2016 Ma eu l-am vazut pe @Nytro pe la DefCamp pe acolo dar nu avea pistol sau catuse. Chiar nu stiu ce sa cred.... Quote
sof Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 (edited) da Syn acum am descoperit si eu butonul de edit sunt in total agree with you cum se zice dar sa impui TOS nu e chiar ok... pe langa faptul ca se citesc mesajele private , adresa de IP, adresa de email, activitatea, semnatura..etc Impune TOS fara sa culegi datele utilizatorilor. Cred ca beti o luna daca a-ti avea un script de preluare MAC Address ::)) Edited February 7, 2016 by sof Quote
Active Members SynTAX Posted February 7, 2016 Active Members Report Posted February 7, 2016 (edited) Eu chiar sunt curios ce fumezi ca eu dau si 300 pe gram si nu ajung ca tine. PS: rog un moderator sa puna din nou postul baiatului, dinainte de edit. Edited February 7, 2016 by SynTAX 3 1 Quote
sof Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 (edited) .................. Edited February 10, 2016 by sof 2 1 Quote
galaxyx Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 (edited) 58 minutes ago, SynTAX said: Eu chiar sunt curios ce fumezi ca eu dau si 300 pe gram si nu ajung ca tine. PS: rog un moderator sa puna din nou postul baiatului, dinainte de edit. Cum sa recunoasca::))) Nytro e nume de cod pentru locotenent Tanase Sergiu din MAI sri DIVIZIA 7 INFORMATICA Syntax lucrator inginer IT colaborator SRI/MAI din 2011 Hade, Aelius, ..etc conturi fictive la angajati MAI SRI DIICOT Ce pula mea mestecati aicea ? 1. SLUGILE GEOPOLITICII. Din gandirea politica a presedintelui Romaniei: DECAT SLUGA LA RUSI, MAI BINE LA AMERICANI 26-01-2016 Problema este că există o voluptate a submisivității la politicienii noștri. Una care îi duce să ajungă la firescul replicii domnului Iohannis, al cărui zvâcnet al demnității nu a putut merge mai departe de: „măcar sunt sluga americanilor Edited February 7, 2016 by galaxyx Quote
watsonAI Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Acele lucruri au fost postate de un frustrat ce a luat ban de prea multe ori, atat si nimic mai mult. Nu sta nimeni sa va monitorizeze pe voi ca dati cu "flood-ul in facebook". Daca informatiile de acolo ar fi fost reale, probabil ca un sfert din forum primea cel putin cateva amenzi, ca sa nu vorbim de mai mult. Atat timp cand esti interesat doar de securitate, nu ai de ce sa iti faci griji pe forumul asta, daca te intereseaza magariile, atunci nu ai ce cauta aici. Cat despre protectia datelor, esti constient ca legislatia Romaniei nu le permite asa ceva, si ca daca ar face asta moderatori ar fi cei trasi la raspundere? Dupa ce ca platesc din buzunarul lor ca sa tina forumul sus, sa avem un loc unde sa invatam cu totii, mai trebuie sa isi puna si imaginea, joburile si libertatea la bataie pentru noi deoarece cativa frustrati prefera sa faca magarii pe aici in loc sa invete una alta? Iar daca la tine sa stii despre ddos la 18 ani e ceva(chiar si acum 5-10 ani) atunci e destul de clar ce te intereseaza pe tine. Quote
QuoVadis Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 @sof Ce ai mancat stricat? Credeam ca esti putin mai mintos fata de unii de pe aici si ca citesc bine oamenii insa m-am inselat Daca ai atatea nemultumiri referitoare la RST cine te obliga sa stai pe aici? Oare nu sunt destule alternative? Quote
Nytro Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 La naiba, v-ati dat seama... In caz ca nu va puteti da singuri seama care sunt eu din acea poza: Stiu, am facut putina burta, nu va mai luati de mine 13 Quote
bcman Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Tot ce avem despre Nytro pana acum: http://prntscr.com/a03gju 4 Quote
urs Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 1 hour ago, Nytro said: La naiba, v-ati dat seama... In caz ca nu va puteti da singuri seama care sunt eu din acea poza: Stiu, am facut putina burta, nu va mai luati de mine Grasule! Quote
aelius Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Eu nu am priceput nimic. Iauzi la ala frate, cica sunt militian. Hahahaha. Nu imi vezi ma moaca la avatar? :)))) 7 Quote
KRENG Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 In cateva luni o sa fie mutat serverul in Mexic 1 Quote
DigitalKid Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 (edited) sunt total de acord cu el EDIT: daca cineva de pe forum posteaza in sectiunea SHow Off ceva legat de government si institutii alt statului , imediat `cioc-cioc-cioc` , de unde plm sa faca aia rost de ip , daca tu folosesti adresa ta I.P numai aici pe forum . E la mintea cocosului Edited February 7, 2016 by DigitalKid plm 2 Quote
.Breacker Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 3 hours ago, aelius said: Eu nu am priceput nimic. Iauzi la ala frate, cica sunt militian. Hahahaha. Nu imi vezi ma moaca la avatar? :)))) Stiam eu ca esti gabor, da' stii germana de te-au primit nemtii? Quote
sof Posted February 10, 2016 Author Report Posted February 10, 2016 (edited) Da a-ti avut dreptate posturile de pe acel blog sunt facute de un frustrat probabil cum ai zis ca a luat mai multe "banuri" pe forum. Forumul din cate vad este open-mind si deschis pentru toate categoriile de utilizatori, si astept cat mai multe persoane sa se inregiostreze pentru a capata cunostinte in domeniul - Imi cer scuze dar si eu am fost dus in erorare de anumite persoane traiasca sri, rstforums este de incredere ca sa va demonstrez ca este de incredere cereti ce vreti aici (daca nu ma salta ::)) ) oricum s-a facut caterinca pe acest thread / subiect fara nimic concret, vreau si eu un admin / moderator sa spuna ca nu a vorbit cu un gabor in ultimul an, eu nu am vorbit in utlimul an cu un gabor voi ceilalti? Inainte adminii vechi se suparau daca le ceream asa ceva ca si parlamentarii... #colectiv ::))) Edited February 10, 2016 by sof Quote