QuoVadis Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Are cineva un managed dedicated server prin vreun datacenter prin US? De cata vreme? Experiente placute cu dansii? Sau companii de evitat? Ma intereseaza daca e posibil intr-un datacenter mai catre Texas - sudul tarii. Multumesc! Quote
last20 Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Salut, eu am un server dedicat la LiqduiWeb de 3 ani. Nu am avut niciun downtime. Suportul este foarte bun. Preturile sunt un putin cam maricele..dar ai calitate. 1 Quote
aelius Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Poti lua in considerare astea: 1. Hurricane Electric 2. Softlayer 3. Restul :)))))) 2 Quote
QuoVadis Posted April 7, 2016 Author Report Posted April 7, 2016 @last20 - momentan la ei sunt cu gandul in caz ca nu dau de ceva mai breaz @aelius - Softlayer stiu ca sunt buni dar ma cam ustura la buzunar... o sa ma uit de Hurricane, danke! Quote
Pacalici Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Nu prea ma pricep eu exact de ce ai nevoie dar vezi daca gasesti aici https://www.rackspace.com/ . Au clienti destui de mari iar downtime prins de mine a fost de 2-3 ori in ultimii 3 ani. S-a rezolvat problema destul de rapid. Quote
QuoVadis Posted April 7, 2016 Author Report Posted April 7, 2016 4 minutes ago, quantum said: m3server.com Mersi dar sunt scumpi si prastie - cel mai ieftin la 200 usd / luna + 50 set-up cica "Bandwidth: 30 Mbps", daca vreau upgrade la un 100 e 300 usd/luna + 50 set-up. Ceream pareri de la oameni care au experienta cu astfel de firme. Nu-mi spune ca esti clientul lor... I forbid you! 1 Quote
quantum Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Crede-ma ca am experienta cu multe firme. Daca i-am pus aici nu i-am pus degeaba. In fine ai cerut pareri. Eu ti-am dat o parere din propria experienta. Vrei liquidweb cu admini care in caz de ceva iti dau restart la server si cam atat ? Fara o analiza etc ? Foarte bine acolo parca era 700$ un server Quote
last20 Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 3 minutes ago, quantum said: Crede-ma ca am experienta cu multe firme. Daca i-am pus aici nu i-am pus degeaba. In fine ai cerut pareri. Eu ti-am dat o parere din propria experienta. Vrei liquidweb cu admini care in caz de ceva iti dau restart la server si cam atat ? Fara o analiza etc ? Foarte bine acolo parca era 700$ un server Te contrazic! Quote
WarLord Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 https://www.1and1.com/server-dedicated-tariff Am avut site-uri cu ei, dar nu servere dedicate. Nu am avut niciodata probleme cu site-urile sau emailurile si ii folosesc de vreo 7 ani. Quote
PingLord Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 Servere managed si super calitate : Rackspace. Quote
QuoVadis Posted April 16, 2016 Author Report Posted April 16, 2016 Multam de sugestii. Dupa ce am mai facut putin research am mers pana la urma cu LiquidWeb. Dupa putine negocieri au oferit niste discount insa nu semnificativ. Pana acum totul a decurs bine, ramane de vazut dupa "honeymoon" daca totul continua la fel, in special rapiditatea cu care raspund la mesaje... 1 Quote