SemiZeu Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 Salut,am si eu o problema.De cateva zile incerc sa gasesc un program bun de spart conturi de facebook.Am gasit doar niste programe nasoale si am incercat sa caut si pe Deep Web.Am gasit doar un site ShadowWave care este un keyloger. Ma puteti ajuta cu niste programe? 2
MazaBoY Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 (edited) rstforums.com/forum/topic/93649-coailii-password-recovery-admin-panel/ Edited April 10, 2017 by MazaBoY 1
QuoVadis Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 4 minutes ago, SemiZeu said: Multumesc! Da-i pm la @aelius , are o colectie intreaga de spargatori 2
Shurry Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 3 hours ago, MazaBoY said: rstforums.com/forum/topic/93649-coailii-password-recovery-admin-panel/ 1 hour ago, SemiZeu said: Multumesc! Esti luat la misto prietene..:)) si nici macar nu iti dai seama .. Asta pentru ca ai inceput cu stangul .. programe ? windows ? 'spart conturi' ? Pe bune? In primul rand, parola nu se sparge, ci se fura. Cel mai usor este cu o pagina scam sau un keylogger.Una din astea combinate cu putina inginerie sociala si poate poate ..
nonimporta Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 Pentru a sparge o parola ai nevoie de ceva cunostinte, iti recomand sa incepi de aici http://www.galaxyng.com/adrian_atanasiu/cript.htm Mult noroc!
Spuickeru Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 Uite aici, ti-l recomand pe asta. De windows asa cum vrei tu
spider Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 7 hours ago, SemiZeu said: Salut,am si eu o problema.De cateva zile incerc sa gasesc un program bun de spart conturi de facebook.Am gasit doar niste programe nasoale si am incercat sa caut si pe Deep Web.Am gasit doar un site ShadowWave care este un keyloger. Ma puteti ajuta cu niste programe? E mai greu de folosit dar te descurci tu. download link direct. 1 3
SemiZeu Posted April 10, 2017 Author Report Posted April 10, 2017 3 hours ago, nonimporta said: Pentru a sparge o parola ai nevoie de ceva cunostinte, iti recomand sa incepi de aici http://www.galaxyng.com/adrian_atanasiu/cript.htm Mult noroc! Multumesc!
yooproject Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 9 hours ago, SemiZeu said: Salut,am si eu o problema.De cateva zile incerc sa gasesc un program bun de spart conturi de facebook.Am gasit doar niste programe nasoale si am incercat sa caut si pe Deep Web.Am gasit doar un site ShadowWave care este un keyloger. Ma puteti ajuta cu niste programe? Sa fim sinceri Cum ar fii sa stim toti sa spargem parola unui cont ? Nu ai decat sa te duci pe DeeP Web,insa sa nu iti scoata' mai mult ei pielea decat vrei tu sa aflii mai multe informatii