melu99 Posted July 29, 2019 Report Posted July 29, 2019 Salut, ma numesc "Four", stiu ca pentru unii ar putea parea stupid si probabil nu si are rostul acest topic in aceasta sectiune a site-ului, dar totusi o sa incerc. As avea nevoie de cineva care se pricepe sa sparga conturi de Facebook, mai precis Messenger Facebook, fara sa stie numele de utilizator folosit la logare si parola, am o incertitudine legata de prietena mea si as vrea sa aflu singur ce se petrece, nu vreau sa raman cu ochii-n soare, daca tot vreau s o confrunt macar sa am si probe veridice. Daca cineva este interesat sa mi lase un PM, as aprecia foarte mult seriozitatea, o sa discutam mai mult in privat. Cu stima, Four. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 29, 2019 Active Members Report Posted July 29, 2019 Vezi sa nu iti spargă curul 1 Quote
KtLN Posted July 29, 2019 Report Posted July 29, 2019 Hm.. probabilitatea de a face ce zici tu este 0%. Facebook nu mai este o, oare care platforma sau investit bani grei in securitatea lui. Parerea mea ! Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 30, 2019 Active Members Report Posted July 30, 2019 3 hours ago, KtLN said: Hm.. probabilitatea de a face ce zici tu este 0%. Facebook nu mai este o, oare care platforma sau investit bani grei in securitatea lui. Parerea mea ! Este posibil dude, dar asta se face numai de autorități, un pin de SE si aia e, altfel ti-o iei în funduleț d.p.d.v al GDPR 1 Quote
gaddafi Posted July 30, 2019 Report Posted July 30, 2019 Vorbeste cu @jreister in privat, are cod de vanzare fix pentru asa ceva. 2 1 Quote
Guest Posted July 30, 2019 Report Posted July 30, 2019 Te inseala frate, am mai zis chestia asta pe forum, daca ai dubii deja s-a stricat povestea. Relatiile astea intre oameni se bazeaza si pe incredere reciproca. Quote
gigiRoman Posted July 30, 2019 Report Posted July 30, 2019 26 minutes ago, Wav3 said: Ciudat nume ai Four = Maluma - Felices Los 4 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=2ahUKEwiYvMaUh9zjAhWso4sKHZZ6DwwQwqsBMAJ6BAgJEAg&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov Quote
archerise Posted July 30, 2019 Report Posted July 30, 2019 5 hours ago, aismen said: Te inseala frate, am mai zis chestia asta pe forum, daca ai dubii deja s-a stricat povestea. Relatiile astea intre oameni se bazeaza si pe incredere reciproca. Smr mi a dat o lacrima, asa, de dragul copilariei. 1 Quote