Jump to content
melu99

Doar o intrebare

Recommended Posts

Posted

Salut, ma numesc "Four", stiu ca pentru unii ar putea parea stupid si probabil nu si are rostul acest topic in aceasta sectiune a site-ului, dar totusi o sa incerc.

As avea nevoie de cineva care se pricepe sa sparga conturi de Facebook, mai precis Messenger Facebook, fara sa stie numele de utilizator folosit la logare si parola, am o incertitudine legata de prietena mea si as vrea sa aflu singur ce se petrece, nu vreau sa raman cu ochii-n soare, daca tot vreau s o confrunt macar sa am si probe veridice.

Daca cineva este interesat sa mi lase un PM, as aprecia foarte mult seriozitatea, o sa discutam mai mult in privat.

Cu stima, Four.

Posted

Hm.. probabilitatea de a face ce zici tu este 0%.

Facebook nu mai este o, oare care platforma sau investit bani grei in securitatea lui.  Parerea mea ! 

• Active Members
Posted
3 hours ago, KtLN said:

Hm.. probabilitatea de a face ce zici tu este 0%.

Facebook nu mai este o, oare care platforma sau investit bani grei in securitatea lui.  Parerea mea ! 

Este posibil dude, dar asta se face numai de autorități, un pin de SE si aia e, altfel ti-o iei în funduleț d.p.d.v al GDPR

• Downvote 1
Posted

Te inseala frate, am mai zis chestia asta pe forum, daca ai dubii deja s-a stricat povestea. Relatiile astea intre oameni se bazeaza si pe incredere reciproca.

Posted
5 hours ago, aismen said:

Te inseala frate, am mai zis chestia asta pe forum, daca ai dubii deja s-a stricat povestea. Relatiile astea intre oameni se bazeaza si pe incredere reciproca.

Smr mi a dat o lacrima, asa, de dragul copilariei.

• Sad 1