Che Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Foloseste cineva periuta de dinti electrica? Eu am Oral-B Vitality Plus si parca tot nu curata bine asa bine cum zic ei ca daca dau cu unghia pe suprafata dintilor dupa ce ma spal aproape de fiecare data chiar si de cate 2-3 ori si peste 2 minute la fiecare spalare cand dau cu unghia tot pot sa rad un strat fin de mancare/placa etc. si schimb capetele des adica nu e tocit/uzat. Asa sunt ele sau una mai performanta curata mult mai bine sau e doar reclama de ele si mai bine te speli cu una manuala si gata? Voi ce folositi si ce parere aveti? Multumesc anticipat pentru recomandari! Quote
SirGod Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Oral-B Genius 9000. O am de cativa ani, e mult mai OK decat cea manuala si decat cealalta electrica anterioara (nu mai stiu exact ce era). E eficienta, are senzori de presiune, un gazilion de pulsatii pe minut. Trusa de calatorie este excelenta, suportul pentru capete este de asemenea util. https://www.evomag.ro/ingrijire-personala-igiena-dentara-periute-de-dinti-electrice/oral-b-periuta-de-dinti-electrica-oral-b-genius-9000-smartring-6-programe-4-capete-conectivitate-bluetooth-trusa-de-calatorie-cu-suport-pentru-smartphone-negru-2884022.html Quote
M4T3! Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 1 hour ago, Che said: Foloseste cineva periuta de dinti electrica? Eu am Oral-B Vitality Plus si parca tot nu curata bine asa bine cum zic ei ca daca dau cu unghia pe suprafata dintilor dupa ce ma spal aproape de fiecare data chiar si de cate 2-3 ori si peste 2 minute la fiecare spalare cand dau cu unghia tot pot sa rad un strat fin de mancare/placa etc. si schimb capetele des adica nu e tocit/uzat. Asa sunt ele sau una mai performanta curata mult mai bine sau e doar reclama de ele si mai bine te speli cu una manuala si gata? Voi ce folositi si ce parere aveti? Multumesc anticipat pentru recomandari! Nu tu erai doctor sau te confund? 3 Quote
n3Oh Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Iti recomand Periuta de Dinti din Lemn si Fibre de Bambus Quote
gigiRoman Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 4 hours ago, Che said: aproape de fiecare data chiar si de cate 2-3 ori si peste 2 minute la fiecare spalare cand dau cu unghia tot pot sa rad un strat fin de mancare/placa Detartraj si airflow la 6 luni. 1 Quote
ardu2222 Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Are backdor de la bill gheits iti fura cariile !!!! Quote
theandruala Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 11 hours ago, M4T3! said: Nu tu erai doctor sau te confund? Cu cabinet dentar chiar, nu? 1 Quote
Kev Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Conteaza pasta, te poti spala si cu peiruita din par de porc 1 Quote
Che Posted July 16, 2021 Author Report Posted July 16, 2021 @M4T3! Era o intrebare tehnica si nu medicala: daca o periuta mai scumpa chiar curata mai eficient sau e doar reclama de ea? Una este sa dai 150 de lei si alta este sa dai 1500 de lei pe o periuta de dinti. 7 hours ago, theandruala said: Cu cabinet dentar chiar, nu? Nu am nici un cabinet dentar. 16 hours ago, gigiRoman said: Detartraj si airflow la 6 luni. Asta stie toata lumea, eu ma refer la spalatul zilnic pe dinti ca parca ce periuta am eu nu pare sa curete eficient si voiam sa stiu daca la una de 1500 de lei se vede vreo diferenta. Quote
Pacalici Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 Mie dentistul acum 2 ani mi-a recomandat ceva periuta Oral-B model 6000 parca cu mentiunea ca ce e sub modelul asta nu sunt foarte bune. Avea vibratii/pulsatii mult mai ok decat cele standard. Quote
ENCODED Posted August 2, 2021 Report Posted August 2, 2021 Orice periuta ai folosi , nu o sa curete niciodata nici macar 90% ... Quote
Che Posted August 2, 2021 Author Report Posted August 2, 2021 2 hours ago, ENCODED said: Orice periuta ai folosi , nu o sa curete niciodata nici macar 90% ... De ce? Quote