d3v1l Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Oare adevarat? oricum,dupa toate cele intamplate cu DarkMarket forums...... This Domain has been seized by the FBI This Domain has been siezed by the FBIFEDERAL BUREAU OF INVESTIGATIONCopyright © FBI, 1908 sa fiu sincer sa intamplat un lucru pa care mi-l doream de mult timp. Quote
UnUser Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Wow... Nu ma asteptam... Si au dat explicatii ? Sau nu ? Quote
d3v1l Posted October 21, 2008 Author Report Posted October 21, 2008 Si au dat explicatii ? Sau nu ? explicatii la cine si pt ce. sau mai mult chiar meritau o explicatie dupa tot cacatul ce era acolo? sa fim seriosi oricum,poate nu e opera celor din FBI Quote
N-W-A Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 explicatii la cine si pt ce. sau mai mult chiar meritau o explicatie dupa tot cacatul ce era acolo? sa fim seriosi oricum,poate nu e opera celor din FBIputin probabil,cu asa ceva nu se glumeste... Quote
Raven Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Le-au inchis domeniul...Nu cred ca este adevarat ... Sau daca este adevarat... nu cred ca au aflat locatia adminilor.. Quote
d3v1l Posted October 21, 2008 Author Report Posted October 21, 2008 daca e chiar adevarat atunci cu siguranta sa intamplat dintr-un singur motiv "ZONA SHOWOFF" prea multe website/forums defaciate fara motiv,la fel cat de multe plangeri din partea webmasterilor catre FBI. deci plm,nu vad sensul a strica munca altuia fara nici un motiv,si mai mult... a arata celorlalti de ce ai fost in stare (facand un post cu acel deface) sincer,am facut acelasi lucru la inceput...dar cum fiecare dintre noi stim...ca omul creste,se maturizeaza si incepe a deosebi raul de bine. oricum ce sa intamplat pa h4cky0u e un "simplu" mesaj care da de inteles multe lucruri. Quote
Guest Kenpachi Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 cred ca v'ati nascut ieri 1. FBI nu poate face asta2. FBI nu vrea sa faca asta3. FBI stie limba engleza si nu scrie siezed in loc de seizedratatilor Quote
d3v1l Posted October 21, 2008 Author Report Posted October 21, 2008 1. FBI nu poate face astapoate ca ai dreptate.. dar culmea e ca a facuto cu darkmarket -> FBI — Dark Market Takedown - Press Room - Headline Archives 10-20-08 3. FBI stie limba engleza si nu scrie siezed in loc de seizedratatilor eu vad ca e corect scris LOL /nu privi la ce am pus in quote, e gresala de la softul vostru...intra sa te convingi de asta direkt pa site. Quote
ENCODED Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 pe site`ul lor nu scrie nmk oficial despre acet lucru ... si oricum nu au cum sa inchida un astfel de site Quote
N-W-A Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 nu situ daca FBI vrea sa faca asta,dar de putut singur poate.In caz ca nu stiati,FBI poate face orice Quote
ENCODED Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 nu situ daca FBI vrea sa faca asta,dar de putut singur poate.In caz ca nu stiati,FBI poate face orice dute in japonia sa vezi ce mai poate FBI Quote
UnUser Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Sper sa veniti cu noi informatii... Sunt chiar curios...PS: Cui sa dea explicatii ? Noua userilor... Pentru ca un site nu se poate inchide fara motiv si fara o notificare prealabila... Chiar daca este vorba de FBI... Quote
Raven Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Sper sa veniti cu noi informatii... Sunt chiar curios...PS: Cui sa dea explicatii ? Noua userilor... Pentru ca un site nu se poate inchide fara motiv si fara o notificare prealabila... Chiar daca este vorba de FBI...LOL motive ar avea... cu sutele ...Daca au inchis darkmarket de ce nu sar lega si de warez-bb sau altele? Quote
kafka Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 aveam id u unui tip de pe darkmarket...ceva de avea un id de genu...sean ccworld...se lauda ca find un mare seller pe darkmarket...tin minte ca iam ''vandut'' niste shell-uri Quote
kosmyn Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 ma dar totusi care a fost motivuca io nu prea am inteles Quote
Guest Kenpachi Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 bai nene asa scria cand am intrat eu, am dat cu copy de acolo. cineva a vazut si a corectat. devil referitor la darkmarket ai dreptate pot face ce au facut acolo dar nu DEFACE cum au facut aici ... ai intrat macar pe darkmarket cand l'au inchis ? a picat si atat nu au pus index cu FBI ... nu fiti copii. Quote
Guest Nemessis Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Sau sa isi puna FBI "Copyright © FBI, 1908" si link catre fbi.gov pe un site inchis. Anyway, daca il inchidea FBI aparea si pe fbi.gov intreaga poveste. Nu va agitati Quote
Pastilatu' Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 cum sa fie ma inchis de F.B.I ati bagat heroina ?! Uitativa la source fisierul e urcat la ei pe site probabil vor sa faca o pauza nu cred ca e deface or avea si eu niste mici probleme probabil au primit reclamatii si pana isi pun toate chestile la punct who the fuck knows ? dar sigur nu e de FBI daca era de FBI era inchis detot cam asa lucreaza guvernul american in general ...in curatenie ...nu lasa urme Quote
ady1266 Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 si sarbatoreau 3 ani de succes , probabil a uitat sa plateasca hostul. Quote
loki Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Daca nu citesc discutia cap coada dar am o intrebare va suparati?Cum adica Copyright © FBI, 1908?cum adica 1908 si cum adica copyright FBI? Quote
paxnWo Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 " h4cky0u.org has been removed from The Defaced Server. The change goes effective on May 10th to allow for the change.The change started with a series of DDOS attacks on The Defaced's website and irc channel. This was in response to "skiddie" material on H4cky0u. On irc.pseud0.net (The Defaced's irc server) a mass invite to a petition for The Defaced to boot HY off of the server. Sean, The IRC Network Admin said he would have to entertain it. This led to yesterday's meeting in #meeting (creative these channel's are). After a vote by Defaced member's and Defaced leadership, it was decided to let HY go, but with no hard feelings. " Quote
ovi_x Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 lol ii doar o problema de la ei copii mici amatori de scripturi antice sa mai astepte un pic ca maximul o fost un deface de catre un admin dea lor , asa se mai intampla intre admini se mai cearta si ei Quote