Jump to content
Fatal1ty

Ce procesor aveti?

Recommended Posts

Posted

cred ca cel mai mult conteaza balanta care o faci pe componente,nu doar procesorul.....are unu de la mine un amd 64 cu 3400+ dar 512 ram si placa video gforce Fx 5200 si-i merge NFS most Wanted cam in trepte.....deci...fiecare componenta din calc conteaza,culturistului fara picioare nu-i prea sta bine,nu?

AMD Athlon 64 3200+

Posted

Eu am un Semprom 2600+ la 256 RAMI , inca un Sempron 2400+ la 512 RAMI , un Intel Celeron la 1,3 GHZ la 256 RAMI si inca unu de proba un Pentium 2. :P

Posted

Procesorul : AM2 X2 4400+ 64 Bit (2x2.5 Ghz) Cache L1 256 KB - L2 2048 KB

Daca tot s-a "redeschis" topicul ... sa zic si restu...

2 Gb Ram 800 Mhz

320 GB Seagate HDD

NVidia GForce 8600 GT 512 mb video

Placa baza Gigabyte GA 53 MS nForce 6

Cam atat ...

Posted

ce topic ratat special creat pentru ratati ... cum coae sa incepeti sa va laudati cu procesoarele voastre .. la ce dreq conteaza ce procesor ai ? Dejaba ai ultimu quand core daca esti un ratat care foloseste pc`u pentru jocuri ... romani laudarosi !

Posted
  sysAdmin said:
ce topic ratat special creat pentru ratati ... cum coae sa incepeti sa va laudati cu procesoarele voastre .. la ce dreq conteaza ce procesor ai ? Dejaba ai ultimu quand core daca esti un ratat care foloseste pc`u pentru jocuri ... romani laudarosi !

omu n-are voie sa se joace?

Posted
  sysAdmin said:

si daca e pentru ratati de ce ai raspuns si tu?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...